Bu Maç Bizim Olacak.....

vefa sana sevk ediyom bunu ben uğraşama bunlaaaaaa

yok kız erimedi daha 3 kilo daha verdim mi tamamdır artık 3 ay sürünürüm üç kilo için heralde

Teyyyyy teyyyyyy

Görcezzz yawrularr
göreceğizzz
ahahahaa yağmııı

dün gece erittimki onu ben
Boşver uğraşsın yasmin yazık hayatında başka ekşın yok oda bize sarıyor işte

Hadi bakalım yasmin detayları yaz nasıl yapacaksın kolaysa bende katılırım

genelde protein ağırlıkle beslencem (süt ayran yoğurt yumurta peynir ve az yeşilik gibi)

öğünleri yazarım bura

günlük 1 saat yürüşle desteklicemmm

myhart 4 günde 3kg vermişşş

genelde protein ağırlıkle beslencem (süt ayran yoğurt yumurta peynir ve az yeşilik gibi)

öğünleri yazarım bura

günlük 1 saat yürüşle desteklicemmm

myhart 4 günde 3kg vermişşş

o hala yaşıyor mu ki

neyse ben çok kasmayım zaten an itibariyle resmen kazınıyor midem birde evden taşımak zor geliyor oda var

o hala yaşıyor mu ki

neyse ben çok kasmayım zaten an itibariyle resmen kazınıyor midem birde evden taşımak zor geliyor oda var

ben sabahları içiön taşıyacağım mecburr

evde kahvaltı yapsam çok erken olur

ara ögün içinde meyva leblebi salatalık getireceğimm

ben sabahları içiön taşıyacağım mecburr

evde kahvaltı yapsam çok erken olur

ara ögün içinde meyva leblebi salatalık getireceğimm

Kahvaltıyı bende taşıyorum haftada bir alıyorum ama müsli ve sütümü, geçen gün çorba aldım bir kaç tane, yeşil çay aldım birde ekstra hiç biişey almak istemiyorum genelde yemekhanede yoğurtta oluyor çok acıkırsam yoğurt süt tüketirim ara öğünde ama galeta, kuru üzüm, kuruyemiş gibi ara öğünler istemiyorum almayacağım...

Birde asıl önemli olan akşam yemeği bir müddet sonra vücutta alışıyor ister istemez akşamı hafif atlatıyorum ben hem de çok hafif çok küçük porsiyonlar yiyorum bebek yemeği gibi ama üzerine bitki çayı içiyorum ve 10 gibi ballı süt içiyorum oda tutuyor ve iyi geliyor mideme... Günün açılışı ve kapanışını sütle yapıyorum anlayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…