Bu Maç Bizim Olacak.....

ınsallah canım ya beyendıgım seylerı bıle almıyorum kg verırsem elımde patlamasın

yaşın gençmiş tatlım umarım en kısa sürede idealine ulaşırsın konu sahibemizz var zelişşşş o gelsin de seni listeye eklesi

canım ya sorma su bel sımıdı ve basenden cok cekıyorum ben sauna esofman almak ıstıyorum ev ıslerını yaprkende gıyerım dıyorum faydası olur zararı olmaz en azından her yaktıgımız kalorı onemlı altın gıbı vallahı , bırde gohusproblemım var benım zayıflasam kuculurmukı :26:

afiyet olsun cnm ben de birazdan yapcam ara öğünümü
sana da afiyet olsun.

evde internetin var canım, aç internetten leslie diye o kadının videoları var, 5 dakika-21-35-47-60 dakikalık videoları var, evde yürüyüş programı, gayet de keyifli tavsiye ederim.

kızlaar günaydınnnnn

myheartım yaseminim

bi o topik bi bu topikkk
günaydın canım, o topiği bırakıp herkes buraya gelsin en iyisi

sabah azığımı hazırlayıp çıkıyorum evdennn
salatalık domates peynir zeytinn
hangi kafayla kalktıysamm

bir kase zeytini yüklenip gelmişim işeee

yaşın gençmiş tatlım umarım en kısa sürede idealine ulaşırsın konu sahibemizz var zelişşşş o gelsin de seni listeye eklesi

tesekkur ederım tatlım bakayım hemen ınsallah bır ıse yarar:26:

tabi tatlımm niye küçülmesi küçülür tabiii bir de az ye cnm bak kesin küçülür göbeğin yoğurt yee bol bol su iç ekmeği azalt ve şeker kullanıyorsan hemen sıfıra indir şekeri çünkü bunlar yapıyor göbek ve bel yağlanmasını bence terleme şortu da al gerçekten denenmiş ve sonuç alınmış ben alıcam ama nasıl bilmiyorum onu şimdilikk

​canım ben aslında oyle cok yemek yıyen bırı degılım et yaglı seylerı zaten yemıyorum sekerlede tatlılarıda hıc sevmem cıkolata tatlı turu ama tabı ekmekle aram cok fena ne olduysa ondan oldu evrım gecırdım resmen , kuculsunler tabıkı , sortada bakayım yahu hemen nasıl bıseymıs yorumlara bakayım ben bır

cnm benm iş arkadaşım kullanmış ve çok faydasını görmüş ve o kişi 15 kilo vermiş bir insan bacakları d aincecik hiç basen filan yokk evet ekmek fena göbek yapıyor ben beyaz ekmeği bıraktım 2 yıl önce filan ve sana yemin ediyorum anında 2.5 kilo vermiştim sen de dene en azından beyaz ekmek yiyorsan onu bırak yerine çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeğine başla ama onu da abartma cnm zaten çok tok tutuyor her öğünd e1 dilim yesen yeter

teşekkür ederim..

benm yapmam gerekn işlerim var kaçıyorum ben öğleye kadar onları halledeyimm barim

canım ya aslında ekmek turunu aramamda salata oluyor ya banban yapıyorum alıskanlık olmus ya yoksa aramnam yanı hıc , sortuda alayım ben hemen zayıflamam lazım , yarında alsıverıse cıkayım sıfır bedenlerıde alayım motıvasyon olsun bana ıcıne gırmem lazım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…