ınsallah canım ya beyendıgım seylerı bıle almıyorum kg verırsem elımde patlamasın
verirsin tatlım
nasıl yiyerek yediysekk
yiyerekde zayıflarız allahın izniyleee
bak evdesin sabahları çık 1 saat yürüş yapppp
kilo vermem biraz daha hızlanırrr
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
canım ya sorma su bel sımıdı ve basenden cok cekıyorum ben sauna esofman almak ıstıyorum ev ıslerını yaprkende gıyerım dıyorum faydası olur zararı olmaz en azından her yaktıgımız kalorı onemlı altın gıbı vallahı , bırde gohusproblemım var benım zayıflasam kuculurmukı :26:ahhh cnm ahhhh kaderdaşız demek ki benm de aynı problemler varr bel ve basen hadi basenden umudum yok en zor eriyen yerler orası da belim incelse daha ne isterim ama dün bir arkadaşaşım söyledi basenler için en iyi yönten terleme şortuyla spor yapmakmış yani giy o şortu sonra yürü koş o şekilde hareket et hiç basen filan kalmıyormuş bunu söyleyen arkadaşımda zamanında 15 kg vermiş birisi ben de denemk istiyoruım ama terleme şortum yoooookkkkkk netten sipariş veriliyormuş
sana da afiyet olsun.afiyet olsun cnm ben de birazdan yapcam ara öğünümü
evde internetin var canım, aç internetten leslie diye o kadının videoları var, 5 dakika-21-35-47-60 dakikalık videoları var, evde yürüyüş programı, gayet de keyifli tavsiye ederim.canım ya yuruyus yapabılcegım bır yer yok burada asfalt var arabalar vızır vızır evdede ımkanlar kısıtlı oluyor sporla tabıkı daha hızlı verırım evet ben bu ay sauna esofman almayı dusunuyorum casnım en azından ev ıslerını yaparken gıyerım terle atarım yagı toksını canım
günaydın canım, o topiği bırakıp herkes buraya gelsin en iyisikızlaar günaydınnnnn
myheartım yaseminim
bi o topik bi bu topikkk
yaşın gençmiş tatlım umarım en kısa sürede idealine ulaşırsın konu sahibemizz var zelişşşş o gelsin de seni listeye eklesi[/QUOTEtamam canım tesekur ederım , evet el ayak tutuyor cok sukur cok verırız gojusleırmde kuculsun yaw :26:
günaydın canım, o topiği bırakıp herkes buraya gelsin en iyisi
yaşın gençmiş tatlım umarım en kısa sürede idealine ulaşırsın konu sahibemizz var zelişşşş o gelsin de seni listeye eklesi
tesekkur ederım tatlım bakayım hemen ınsallah bır ıse yarar:26:sana da afiyet olsun.
evde internetin var canım, aç internetten leslie diye o kadının videoları var, 5 dakika-21-35-47-60 dakikalık videoları var, evde yürüyüş programı, gayet de keyifli tavsiye ederim.
yok tatlım o topiği bırakamayız ,o bizim ilk gözağrımız
canım ya sorma su bel sımıdı ve basenden cok cekıyorum ben sauna esofman almak ıstıyorum ev ıslerını yaprkende gıyerım dıyorum faydası olur zararı olmaz en azından her yaktıgımız kalorı onemlı altın gıbı vallahı , bırde gohusproblemım var benım zayıflasam kuculurmukı :26:
sabah azığımı hazırlayıp çıkıyorum evdennn
salatalık domates peynir zeytinn
hangi kafayla kalktıysamm
bir kase zeytini yüklenip gelmişim işeee
​canım ben aslında oyle cok yemek yıyen bırı degılım et yaglı seylerı zaten yemıyorum sekerlede tatlılarıda hıc sevmem cıkolata tatlı turu ama tabı ekmekle aram cok fena ne olduysa ondan oldu evrım gecırdım resmen , kuculsunler tabıkı , sortada bakayım yahu hemen nasıl bıseymıs yorumlara bakayım ben bırtabi tatlımm niye küçülmesi küçülür tabiii bir de az ye cnm bak kesin küçülür göbeğin yoğurt yee bol bol su iç ekmeği azalt ve şeker kullanıyorsan hemen sıfıra indir şekeri çünkü bunlar yapıyor göbek ve bel yağlanmasını bence terleme şortu da al gerçekten denenmiş ve sonuç alınmış ben alıcam ama nasıl bilmiyorum onu şimdilikk
​canım ben aslında oyle cok yemek yıyen bırı degılım et yaglı seylerı zaten yemıyorum sekerlede tatlılarıda hıc sevmem cıkolata tatlı turu ama tabı ekmekle aram cok fena ne olduysa ondan oldu evrım gecırdım resmen , kuculsunler tabıkı , sortada bakayım yahu hemen nasıl bıseymıs yorumlara bakayım ben bır
sana da afiyet olsun.
evde internetin var canım, aç internetten leslie diye o kadının videoları var, 5 dakika-21-35-47-60 dakikalık videoları var, evde yürüyüş programı, gayet de keyifli tavsiye ederim.
tabi tatlımm niye küçülmesi küçülür tabiii bir de az ye cnm bak kesin küçülür göbeğin yoğurt yee bol bol su iç ekmeği azalt ve şeker kullanıyorsan hemen sıfıra indir şekeri çünkü bunlar yapıyor göbek ve bel yağlanmasını bence terleme şortu da al gerçekten denenmiş ve sonuç alınmış ben alıcam ama nasıl bilmiyorum onu şimdilikk
canım ya aslında ekmek turunu aramamda salata oluyor ya banban yapıyorum alıskanlık olmus ya yoksa aramnam yanı hıc , sortuda alayım ben hemen zayıflamam lazım , yarında alsıverıse cıkayım sıfır bedenlerıde alayım motıvasyon olsun bana ıcıne gırmem lazım dıyecnm benm iş arkadaşım kullanmış ve çok faydasını görmüş ve o kişi 15 kilo vermiş bir insan bacakları d aincecik hiç basen filan yokk evet ekmek fena göbek yapıyor ben beyaz ekmeği bıraktım 2 yıl önce filan ve sana yemin ediyorum anında 2.5 kilo vermiştim sen de dene en azından beyaz ekmek yiyorsan onu bırak yerine çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeğine başla ama onu da abartma cnm zaten çok tok tutuyor her öğünd e1 dilim yesen yeter
kısss ilk günlerimiz aklıma geldiiii
ne güzeldiii dimiii yaaaaa
kızlaar günaydınnnnn
myheartım yaseminim
bi o topik bi bu topikkk
sabah azığımı hazırlayıp çıkıyorum evdennn
salatalık domates peynir zeytinn
hangi kafayla kalktıysamm
bir kase zeytini yüklenip gelmişim işeee
pompişim canımm
geldimm yoğunummm cici anneee
nasılsınızlarr
bi kase mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?