Bu Maç Bizim Olacak.....

kaç çıktın vfefaa

inaşlaah canmm böyle devam ederrrrrrr

bir dilim ekmek

4 zeytin
bir dilim peynir
bir salatalık domates
yeşil çayy
ben siyah çayı sınırsız içiyprum şeker kullanmadığımmm içinn

afiyet olsunnnnn

hosbulduk canım ıste kıloma nazaran boyum kısa 1.61 canım boyum en az 45 47 arası olmam lazım:26:

hoşgeldin canmmmmmmmmm

45 kg çok azzz

vucut direncin düşerrrr

müthişş tuvalet problemim var çıkamıyorum o kadar bol su içmeme rağmen:26::26::26::26:

kıss sen beni duymuyonmu

göbeğine masaj yapp

bol bol acı tüketttt

sabahları aç karına türk kahvesi nescafe iççç

bunları deneeee

hımmmm pardon yanlış anladım o zaman sana bir tavsiye sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koy ve karıştır ve sıcak sıcak iç tek seferde kesin çözüm tatlımm geçmiş olsunn

hımmmm anladım cnm uzmnalar süreklü öneriyor da ben ondan dedim tabi herşeyin fazlası zarar günde 10-15 dal iyidir ben öyle yiyorumm

bu arada ananas şiddetle tavsiye ederimm

diyetisyen tavsiyesidirrr

kısss pazarlarda oluyorrr

bugun çarşambaa pazarına git de alıverrrr

bende alacam ananasıııııııı

kavuna benzetiyorummmmmm tadını bennn

50 de fızıgıme gore ıyı tabıkı ama yıne bıraz balık etlı moduna burunuyorum yanı basenlerım ve bel sımıtım var ralar kg ye daha cok gıdıyor ve yuzum kg aldı boyle sıs sıs oldum , en az 45 olmak ıstıyorum kı yuzumdekı ve bel sımıdımdekı sıslıkler gıtsın , cok gecmıs olsun canım ama tabı 60 da cok bır fazlalık degıl

ayyy kafammm keten tohumuna gittii nedensee

kefirr ıyyyyy beğenmediydim ben onu yaaa :26::26::26::26::26::26:
kaç çıktın vfefaa
60,3 tabi wc ye çıkamıyorum onu lütfen hesaplaa
tamam öğretmenimmmm:26::26::26::26:
şimdi göbüşü okşuyorummm
hımmmm pardon yanlış anladım o zaman sana bir tavsiye sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koy ve karıştır ve sıcak sıcak iç tek seferde kesin çözüm tatlımm geçmiş olsunn

deneyeceğiimm bunudaaa

ayy bunlarınnn hepsiğni bi anda yapsammm ne olrummm aceepppppp

yaş kaç peki çalışıyor musun
​22 yasındayım canım hayır calısmıyorum

ya su 10 kg yı bır verebılsem kac kg olursam olayım

anladımm cnm evet bence de en az 50 ol daha hoş durursun bence
ınsallah canım ya beyendıgım seylerı bıle almıyorum kg verırsem elımde patlamasın

ya su 10 kg yı bır verebılsem kac kg olursam olayım

verirsin tatlım

nasıl yiyerek yediysekk

yiyerekde zayıflarız allahın izniyleee

bak evdesin sabahları çık 1 saat yürüş yapppp

kilo vermem biraz daha hızlanırrr

değil mii???çok hoş bir tadı var hafif ekşi tatlı arası ama çoook güzel

evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

canım ya yuruyus yapabılcegım bır yer yok burada asfalt var arabalar vızır vızır evdede ımkanlar kısıtlı oluyor sporla tabıkı daha hızlı verırım evet ben bu ay sauna esofman almayı dusunuyorum casnım en azından ev ıslerını yaparken gıyerım terle atarım yagı toksını canım

dikkat et vefacımm

ahhh cnm ahhhh kaderdaşız demek ki benm de aynı problemler varr bel ve basen hadi basenden umudum yok en zor eriyen yerler orası da belim incelse daha ne isterim ama dün bir arkadaşaşım söyledi basenler için en iyi yönten terleme şortuyla spor yapmakmış yani giy o şortu sonra yürü koş o şekilde hareket et hiç basen filan kalmıyormuş bunu söyleyen arkadaşımda zamanında 15 kg vermiş birisi ben de denemk istiyoruım ama terleme şortum yoooookkkkkk netten sipariş veriliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…