bende 1,62 boyundayım evlendiğimde 52 kiloydum bende 68 kiloydum geçen sene kışınn diş ağrısı hastaşığı yüzünden zayıfladım bir şey yiyemedim iştah gitti sonra biraz aldım derken tekrar toparlamaya gitdim şimdi 60 kiloya geldim sayılır,bence 45 kilo çokk zayıff 50-52 ideal benim ilk hedefim 55 kilo olmakkk
yaoğurtla yiyeyim bari alim yarınaaa
büyük tuvalete canım,,hastalık geçti benimm
aferinnnn bende tatrıldımmm
çok üzüldümmm vefacannn
acaba kimin gözü kaldı
aferinn olmuş sankii
çok istikrarlısın yasminn bravo babyyy
ben de kahvaltı yanına yeşilliği seviyorum ama iş yerinde olmuyor yaa
ama iyisin babayy
ayenn katılıyorumm
bir dilim ekmek
4 zeytin
bir dilim peynir
bir salatalık domates
yeşil çayy
ben siyah çayı sınırsız içiyprum şeker kullanmadığımmm içinn
Gunaydın kızlar bende dıyete basladım 68 kg den 65 dustum ve dahada vermem lazım evşendıgımde 45 kg dım bırden kg alımım oldu metobolızmamdan yavas calısıyor yedıklerımı cabuk sındıremıyorum bu topıke katılmaya karar verdım tek basına azım kalmıyor ınsanda45 olmak ıstıyorum en azından :26:
hosbulduk canım ıste kıloma nazaran boyum kısa 1.61 canım boyum en az 45 47 arası olmam lazım:26:
müthişş tuvalet problemim var çıkamıyorum o kadar bol su içmeme rağmen:26::26::26::26:
bende 1,62 boyundayım evlendiğimde 52 kiloydum bende 68 kiloydum geçen sene kışınn diş ağrısı hastaşığı yüzünden zayıfladım bir şey yiyemedim iştah gitti sonra biraz aldım derken tekrar toparlamaya gitdim şimdi 60 kiloya geldim sayılır,bence 45 kilo çokk zayıff 50-52 ideal benim ilk hedefim 55 kilo olmakkk
maydanozun fazlası böbreklere zararlı bilgin olsun, herkese aynı faydayı sağlamayabilir.
Bim de oluyordu sanırım, alalım olmazsa, hiç yemedim biliyor musun?
Kız neyi yoğurtla yicen, kefir içecek zaten, ayran benzeri bişey
bu arada ananas şiddetle tavsiye ederimm
diyetisyen tavsiyesidirrr
maydanozun fazlası böbreklere zararlı bilgin olsun, herkese aynı faydayı sağlamayabilir.
hosbulduk canım boyuma gore ıdaelı bu bu aslında oyum 1.61 canım 50 de ıyı ya :18:
50 de fızıgıme gore ıyı tabıkı ama yıne bıraz balık etlı moduna burunuyorum yanı basenlerım ve bel sımıtım var ralar kg ye daha cok gıdıyor ve yuzum kg aldı boyle sıs sıs oldum , en az 45 olmak ıstıyorum kı yuzumdekı ve bel sımıdımdekı sıslıkler gıtsın , cok gecmıs olsun canım ama tabı 60 da cok bır fazlalık degılbende 1,62 boyundayım evlendiğimde 52 kiloydum bende 68 kiloydum geçen sene kışınn diş ağrısı hastaşığı yüzünden zayıfladım bir şey yiyemedim iştah gitti sonra biraz aldım derken tekrar toparlamaya gitdim şimdi 60 kiloya geldim sayılır,bence 45 kilo çokk zayıff 50-52 ideal benim ilk hedefim 55 kilo olmakkk
ayyy kafammm keten tohumuna gittii nedenseemaydanozun fazlası böbreklere zararlı bilgin olsun, herkese aynı faydayı sağlamayabilir.
60,3 tabi wc ye çıkamıyorum onu lütfen hesaplaakaç çıktın vfefaa
tamam öğretmenimmmm:26::26::26::26:inaşlaah canmm böyle devam ederrrrrrr
afiyet olsunnnnn
hoşgeldin canmmmmmmmmm
45 kg çok azzz
vucut direncin düşerrrr
kıss sen beni duymuyonmu
göbeğine masaj yapp
bol bol acı tüketttt
sabahları aç karına türk kahvesi nescafe iççç
bunları deneeee
hımmmm pardon yanlış anladım o zaman sana bir tavsiye sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koy ve karıştır ve sıcak sıcak iç tek seferde kesin çözüm tatlımm geçmiş olsunn
kısss pazarlarda oluyorrr
bugun çarşambaa pazarına git de alıverrrr
bende alacam ananasıııııııı
kavuna benzetiyorummmmmm tadını bennn
​22 yasındayım canım hayır calısmıyorumyaş kaç peki çalışıyor musun
ya su 10 kg yı bır verebılsem kac kg olursam olayıminaşlaah canmm böyle devam ederrrrrrr
afiyet olsunnnnn
hoşgeldin canmmmmmmmmm
45 kg çok azzz
vucut direncin düşerrrr
kıss sen beni duymuyonmu
göbeğine masaj yapp
bol bol acı tüketttt
bunları deneeee
kısss pazarlarda oluyorrr
bugun çarşambaa pazarına git de alıverrrr
bende alacam ananasıııııııı
kavuna benzetiyorummmmmm tadını bennn
inaşlaah canmm böyle devam ederrrrrrr
afiyet olsunnnnn
hoşgeldin canmmmmmmmmm
45 kg çok azzz
vucut direncin düşerrrr
kıss sen beni duymuyonmu
göbeğine masaj yapp
bol bol acı tüketttt
bunları deneeee
ınsallah canım ya beyendıgım seylerı bıle almıyorum kg verırsem elımde patlamasınanladımm cnm evet bence de en az 50 ol daha hoş durursun bence
ya su 10 kg yı bır verebılsem kac kg olursam olayım
değil mii???çok hoş bir tadı var hafif ekşi tatlı arası ama çoook güzel
yeşil çay ve 8 çiğ badem yedim.
canım ya yuruyus yapabılcegım bır yer yok burada asfalt var arabalar vızır vızır evdede ımkanlar kısıtlı oluyor sporla tabıkı daha hızlı verırım evet ben bu ay sauna esofman almayı dusunuyorum casnım en azından ev ıslerını yaparken gıyerım terle atarım yagı toksını canımverirsin tatlım
nasıl yiyerek yediysekk
yiyerekde zayıflarız allahın izniyleee
bak evdesin sabahları çık 1 saat yürüş yapppp
kilo vermem biraz daha hızlanırrr
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ayyy kafammm keten tohumuna gittii nedensee
kefirr ıyyyyy beğenmediydim ben onu yaaa :26::26::26::26::26::26:
60,3 tabi wc ye çıkamıyorum onu lütfen hesaplaa
tamam öğretmenimmmm:26::26::26::26:
şimdi göbüşü okşuyorummm
deneyeceğiimm bunudaaa
ayy bunlarınnn hepsiğni bi anda yapsammm ne olrummm aceepppppp
50 de fızıgıme gore ıyı tabıkı ama yıne bıraz balık etlı moduna burunuyorum yanı basenlerım ve bel sımıtım var ralar kg ye daha cok gıdıyor ve yuzum kg aldı boyle sıs sıs oldum , en az 45 olmak ıstıyorum kı yuzumdekı ve bel sımıdımdekı sıslıkler gıtsın , cok gecmıs olsun canım ama tabı 60 da cok bır fazlalık degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?