hoşgeldinizzz 45 kilo olmak da çok zayıf değilmi boyunuz kaçç acabaaGunaydın kızlar bende dıyete basladım 68 kg den 65 dustum ve dahada vermem lazım evşendıgımde 45 kg dım bırden kg alımım oldu metobolızmamdan yavas calısıyor yedıklerımı cabuk sındıremıyorum bu topıke katılmaya karar verdım tek basına azım kalmıyor ınsanda45 olmak ıstıyorum en azından :26:
Rapor veriyorum
Dün akşam 1,5 kepçe mercimek çorba
1,2 çatal kepekli makarna
1 tabak patlıcan yemeği
1 ayran
5-6 adet kuş üzüm ve bi kaç fıstık leblebii
sabahleyin
evden çıkmadan yarım dilim ananas
1 tam buğday sandwich ekemk arası tost
canım ben normalde cok zor kg verıyorum daha dogrusu veremıyorum desem yerıdır yanı , ama bır bucuk haftada vermısım bu kg yı cok sınır stres yaptım ıkı gun bırsey yemedıgım oldu bıraz moralım yerıne oturuncada basladım yıne yemeye ama kendımı durduruyorum artık catlaklarım cıkmaya basladı kollarımda ,sınır stres ınsanı gercekten cok yıpratıyormus dıyetle bır ayda verdııgm kg yı bır bucuk haftada verdım:26:
hosbulduk balım ıste boyuma gore kılom fazla 45 kgdım canım normal duruyor cunku o zman boyuma gore ve bırden cok kotu catlaklarım cıktı her yerımde vermem lazım :26:hoşgeldinizzz 45 kilo olmak da çok zayıf değilmi boyunuz kaçç acabaa
aferinnn sanaaa
hoşgeldinizzz 45 kilo olmak da çok zayıf değilmi boyunuz kaçç acabaa
aferinnn sanaaa
canım bende senın gıbıyım sıkıldıkca yıyorum ama artık bıseyler yapmamız lazım dıyorum ya hamıle kalırsam bu kıloyla 90 la gıderım doguma heralde , moralım cok bozuk oldugunda besın durumum duruyorhımmm doğruu ben stresten daha çok yiyorum ama
anladım canım, 50 kg. bile iyi senin için, 45-47 olmasan da.hosbulduk canım ıste kıloma nazaran boyum kısa 1.61 canım boyum en az 45 47 arası olmam lazım:26:
Aç karnına kefir tavsiye ederim, süper hallediyo.müthişş tuvalet problemim var çıkamıyorum o kadar bol su içmeme rağmen:26::26::26::26:
benm evde yapmak için imkanım var tatlımm kahvaltıyı benm ablam var ya sabah sadece kahvaltıda maydonoz yiyerek ciddi bir kilo verdi maydonoz çok sağlıklı inanımlmaz ödem atıcıçok üzüldümmm vefacannn
acaba kimin gözü kaldı
aferinn olmuş sankii
çok istikrarlısın yasminn bravo babyyy
ben de kahvaltı yanına yeşilliği seviyorum ama iş yerinde olmuyor yaa
ama iyisin babayy
ayenn katılıyorumm
evet buda ıyı tabıkı ama fazla mal goz cıkarmazanladım canım, 50 kg. bile iyi senin için, 45-47 olmasan da.
Aç karnına kefir tavsiye ederim, süper hallediyo.
bir dilim ekmek
4 zeytin
bir dilim peynir
bir salatalık domates
yeşil çayy
ben siyah çayı sınırsız içiyprum şeker kullanmadığımmm içinn
Gunaydın kızlar bende dıyete basladım 68 kg den 65 dustum ve dahada vermem lazım evşendıgımde 45 kg dım bırden kg alımım oldu metobolızmamdan yavas calısıyor yedıklerımı cabuk sındıremıyorum bu topıke katılmaya karar verdım tek basına azım kalmıyor ınsanda45 olmak ıstıyorum en azından :26:
anladım canım, 50 kg. bile iyi senin için, 45-47 olmasan da.
hosbulduk canım boyuma gore ıdaelı bu bu aslında oyum 1.61 canım 50 de ıyı ya :18:hadi bakalım mucuks hg.aramıza boyun kaçtı 45 kg çok zayıf geldi bana :44::44::44:
Rapor veriyorum
Dün akşam 1,5 kepçe mercimek çorba
1,2 çatal kepekli makarna
1 tabak patlıcan yemeği
1 ayran
5-6 adet kuş üzüm ve bi kaç fıstık leblebii
sabahleyin
evden çıkmadan yarım dilim ananas
1 tam buğday sandwich ekemk arası tost
müthişş tuvalet problemim var çıkamıyorum o kadar bol su içmeme rağmen:26::26::26::26:
hımmmmmm benm de canım çekti tatlımmm ya bend e ananas yemek istiyorum ama daha almadım menün gayet sağlıklı ve güzelmiş makarnaları da kepekli yaparmışız ohh ohhh maşallah cnm sana çok dikkatlisinn
hosbulduk canım boyuma gore ıdaelı bu bu aslında oyum 1.61 canım 50 de ıyı ya :18:
hımmmmmm benm de canım çekti tatlımmm ya bend e ananas yemek istiyorum ama daha almadım menün gayet sağlıklı ve güzelmiş makarnaları da kepekli yaparmışız ohh ohhh maşallah cnm sana çok dikkatlisinn
mersi şekerimm
bugün kendimi incecik hissediyorum
dayanamadım tartıldımm sabah bi 51,2 gördüm ama
hosbulduk canım ıste kıloma nazaran boyum kısa 1.61 canım boyum en az 45 47 arası olmam lazım:26:
bende 1,62 boyundayım evlendiğimde 52 kiloydum bende 68 kiloydum geçen sene kışınn diş ağrısı hastaşığı yüzünden zayıfladım bir şey yiyemedim iştah gitti sonra biraz aldım derken tekrar toparlamaya gitdim şimdi 60 kiloya geldim sayılır,bence 45 kilo çokk zayıff 50-52 ideal benim ilk hedefim 55 kilo olmakkkhosbulduk balım ıste boyuma gore kılom fazla 45 kgdım canım normal duruyor cunku o zman boyuma gore ve bırden cok kotu catlaklarım cıktı her yerımde vermem lazım :26:
yaoğurtla yiyeyim bari alim yarınaaaanladım canım, 50 kg. bile iyi senin için, 45-47 olmasan da.
büyük tuvalete canım,,hastalık geçti benimmtatlım adetin mi yakın eğer öyleyse vücut su tutar ödem oluşur ne kadar su içsen de wc ye çıkamazsın ben öyleyim mesela adet öncesi ya da Allah korusun enfeksiyon filan mı oldu acaba
aferinnnn bende tatrıldımmmmersi şekerimm
bugün kendimi incecik hissediyorum
dayanamadım tartıldımm sabah bi 51,2 gördüm ama
maydanozun fazlası böbreklere zararlı bilgin olsun, herkese aynı faydayı sağlamayabilir.benm evde yapmak için imkanım var tatlımm kahvaltıyı benm ablam var ya sabah sadece kahvaltıda maydonoz yiyerek ciddi bir kilo verdi maydonoz çok sağlıklı inanımlmaz ödem atıcı
Bim de oluyordu sanırım, alalım olmazsa, hiç yemedim biliyor musun?bu arada ananas şiddetle tavsiye ederimm
diyetisyen tavsiyesidirrr
Kız neyi yoğurtla yicen, kefir içecek zaten, ayran benzeri bişeybende 1,62 boyundayım evlendiğimde 52 kiloydum bende 68 kiloydum geçen sene kışınn diş ağrısı hastaşığı yüzünden zayıfladım bir şey yiyemedim iştah gitti sonra biraz aldım derken tekrar toparlamaya gitdim şimdi 60 kiloya geldim sayılır,bence 45 kilo çokk zayıff 50-52 ideal benim ilk hedefim 55 kilo olmakkk
yaoğurtla yiyeyim bari alim yarınaaa
büyük tuvalete canım,,hastalık geçti benimm
aferinnnn bende tatrıldımmm
biliyorum cnm söylemiştim aklımda da alamadım bitürlü işteebu arada ananas şiddetle tavsiye ederimm
diyetisyen tavsiyesidirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?