Bu Maç Bizim Olacak.....

hoşgeldinizzz 45 kilo olmak da çok zayıf değilmi boyunuz kaçç acabaa

aferinnn sanaaa

hımmm doğruu ben stresten daha çok yiyorum ama

müthişş tuvalet problemim var çıkamıyorum o kadar bol su içmeme rağmen:26::26::26::26:

aferinnn sanaaa
hosbulduk balım ıste boyuma gore kılom fazla 45 kgdım canım normal duruyor cunku o zman boyuma gore ve bırden cok kotu catlaklarım cıktı her yerımde vermem lazım :26:

aferinnn sanaaa

hımmm doğruu ben stresten daha çok yiyorum ama
canım bende senın gıbıyım sıkıldıkca yıyorum ama artık bıseyler yapmamız lazım dıyorum ya hamıle kalırsam bu kıloyla 90 la gıderım doguma heralde , moralım cok bozuk oldugunda besın durumum duruyor

hosbulduk canım ıste kıloma nazaran boyum kısa 1.61 canım boyum en az 45 47 arası olmam lazım:26:
anladım canım, 50 kg. bile iyi senin için, 45-47 olmasan da.

müthişş tuvalet problemim var çıkamıyorum o kadar bol su içmeme rağmen:26::26::26::26:
Aç karnına kefir tavsiye ederim, süper hallediyo.

benm evde yapmak için imkanım var tatlımm kahvaltıyı benm ablam var ya sabah sadece kahvaltıda maydonoz yiyerek ciddi bir kilo verdi maydonoz çok sağlıklı inanımlmaz ödem atıcı

hadi bakalım mucuks hg.aramıza boyun kaçtı 45 kg çok zayıf geldi bana :44::44::44:

hadi bakalım mucuks hg.aramıza boyun kaçtı 45 kg çok zayıf geldi bana :44::44::44:
hosbulduk canım boyuma gore ıdaelı bu bu aslında oyum 1.61 canım 50 de ıyı ya :18:

hımmmmmm benm de canım çekti tatlımmm ya bend e ananas yemek istiyorum ama daha almadım menün gayet sağlıklı ve güzelmiş makarnaları da kepekli yaparmışız ohh ohhh maşallah cnm sana çok dikkatlisinn

tatlım adetin mi yakın eğer öyleyse vücut su tutar ödem oluşur ne kadar su içsen de wc ye çıkamazsın ben öyleyim mesela adet öncesi ya da Allah korusun enfeksiyon filan mı oldu acaba

hımmmmmm benm de canım çekti tatlımmm ya bend e ananas yemek istiyorum ama daha almadım menün gayet sağlıklı ve güzelmiş makarnaları da kepekli yaparmışız ohh ohhh maşallah cnm sana çok dikkatlisinn

mersi şekerimm

bugün kendimi incecik hissediyorum

dayanamadım tartıldımm sabah bi 51,2 gördüm ama

bu arada ananas şiddetle tavsiye ederimm

diyetisyen tavsiyesidirrr

hosbulduk canım ıste kıloma nazaran boyum kısa 1.61 canım boyum en az 45 47 arası olmam lazım:26:

hosbulduk balım ıste boyuma gore kılom fazla 45 kgdım canım normal duruyor cunku o zman boyuma gore ve bırden cok kotu catlaklarım cıktı her yerımde vermem lazım :26:
bende 1,62 boyundayım evlendiğimde 52 kiloydum bende 68 kiloydum geçen sene kışınn diş ağrısı hastaşığı yüzünden zayıfladım bir şey yiyemedim iştah gitti sonra biraz aldım derken tekrar toparlamaya gitdim şimdi 60 kiloya geldim sayılır,bence 45 kilo çokk zayıff 50-52 ideal benim ilk hedefim 55 kilo olmakkk

yaoğurtla yiyeyim bari alim yarınaaa
tatlım adetin mi yakın eğer öyleyse vücut su tutar ödem oluşur ne kadar su içsen de wc ye çıkamazsın ben öyleyim mesela adet öncesi ya da Allah korusun enfeksiyon filan mı oldu acaba
büyük tuvalete canım,,hastalık geçti benimm
mersi şekerimm

bugün kendimi incecik hissediyorum

dayanamadım tartıldımm sabah bi 51,2 gördüm ama
aferinnnn bende tatrıldımmm

benm evde yapmak için imkanım var tatlımm kahvaltıyı benm ablam var ya sabah sadece kahvaltıda maydonoz yiyerek ciddi bir kilo verdi maydonoz çok sağlıklı inanımlmaz ödem atıcı
maydanozun fazlası böbreklere zararlı bilgin olsun, herkese aynı faydayı sağlamayabilir.

bu arada ananas şiddetle tavsiye ederimm

diyetisyen tavsiyesidirrr
Bim de oluyordu sanırım, alalım olmazsa, hiç yemedim biliyor musun?

Kız neyi yoğurtla yicen, kefir içecek zaten, ayran benzeri bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…