Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çünkü onların kültürleri öyle. erkekler direk kadınları kendi malları olarak görüyor. ilk bunlar Avrupa'ya gittiğinde eğitim vermişler internette haberlere çıkmıştı. kadınlarla nasıl konuşulur. kadın hayır diyorsa ısrar edilmez diye :)

Ne doğru yorum .
Gel bizim mahalleye surıyelı yok ama ortalık çocuk kaynıyor. Ekmeklerı yok yemeğe 3 er 5 er çocuk yapıyolar.
ee sonra bunlar noluyo okuyomu ? Hayır it uğursuz sürüsüne dönuyolar.
Sonra da surıyeliler şu bu
He bizim milletimiz miss , paaammıkkk
Hepsi birbirinden beter .
Rabbım evlatlarımızı korusun.

Bu insanların belli bir yaşam alanı yok, yani bir göçmen kampı gibi, öyle olmadığı için zaten takibi yapılamadı aşılama vs gibi işlere girilemedi 50 senedir ülkede olmayan el ayak ağız hastalığı hortladı kızamık kızamıkçık ve dahi menenjit çok arttı yetişkinlerde bile...ülkenin her yerine yayılmış bu insanları nasıl toplayıpta hadi gidin diyecekler E Emirimoglum cidden tüm iyi niyetimle söylüyorum sence nasıl yapacaklar bunu da gönderecekler

Nasıl yapacaklarını tabiki bilemiyorum.ben sadece gideceklerine inanmak istiyorum...cok zor ama başarmalıyız.çünkü ülkemize hem maddi hem manevi kayıp.umarim başımızdakiler bunu başarır...

Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet memlekete ihanettir demiş Başbuğ
Vazife nedir önce kendi halkını doyurmak bakmak sağlık eğitim hizmeti vermektir, hangimiz benim de kredi borcum var ama dur komşununkini bir ödeyeyim önce diye düşünüyo, evde yemek yok ama dur bi karşı komşuyu doyurayım önce diyo, evimde yangın var ama önce dur bi üst komşunun 8 10 çocuğunu kurtarayım der, mantığı her daim duygulardan önce tutmak lazım, bu olmadığı için bdv dede bu kadar konu var

Nasıl yapacaklarını tabiki bilemiyorum.ben sadece gideceklerine inanmak istiyorum...cok zor ama başarmalıyız.çünkü ülkemize hem maddi hem manevi kayıp.umarim başımızdakiler bunu başarır...

Cumhurbaşkanı der ben inanırım diyosun yani
iyiniyetli arkadaşım benim

+100000

Bu arada bir bati hayrani olarak batinin aklini seveyim.. basti parayi ne kadar bos beles adam var kitledi bize

Bos beles kitleyi tanimla officePP doktora ya da yuksek lisanstan ya da universiteden dusuk egitimi olan, teknik bir meslegi olmayan, yabanci dili olmayan vs vs, bizim ulkenin yuzde doksani gitti:))))) senin adini ozellikle verecegim office almayin bunu diye. gitti senin gc:)))

Batmanda meme başı yeni çıkmış 12 13 belki daha küçük yaşlardaki kızların kamyoncu beklediklerine şahit oldum yol kenarlarında, emniyet sırf bunlar için ayrı nöbet birimi kurdu, eşim diyodu ki biz toplayıp çocuk şubeye götürüyoruz aileleri alıyo ertesi gün gene yol kenarında 5 tl ye vücudunu satıyo

hani duygu sömürüsü yapıyolar ya savaşta ölsünler mi diye ölmeyipte fahişe mi olsunlar, ne imkan sunuyosun burda, Macaristan ne yaptı kardeşim ben 1000 kişi kabul edebilirim, 1001.kişiye imkan sağlayamam sınır kapısında ağladılar ettiler ama gene de o 1001.kişiyi almadı adamlar bunu vicdansızlıktan değil gerçekçi oldukları için yapmadılar ve eminim geçen 4 senede o 1000 kişi o ülkeye entegre olmuştur

Yanlis tamamen dis politika
Yoksa insanin irki ile alakali degil.
Yuz yillik asi politikamizin icine edildi. Yine alabilirdik yardima muhtac insanlari ama bu kadar kontrolsuzce degil. Kamplarda yasayabilirlerdi,asilari yapilabilirdi,saglik kontrolunden gecebilirlerdi,kendi dillerinde egitim verilebilirdi orada. Aramiza salinmalari yanlistir. Olay sadece bu. İrkcilik degil. Biz bugun baska ulkenin kapisini calsak savas sebebiyle bize yapilacak sey aynen buydu cunku,biz beceremedik

olanlara nasıl normal bakıyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum. daha aha iki gün önce kurtkoy viaporta gittim. normalde müzik çalarlar ya alışveriş yaparken bu sefer arap şarkıları çalmaya başladılar. Araplaşmaya hayır !!!!!! bizim halk süper diyen yok zaten. ama bu bildiğin bizi kültürümüzden koparma. siz daha savaş vardı bilmem ne. bizde de savaş vardı. yine olsa gidip sığıntı olacağımıza hepimiz yine cephede savaşırız. böyle insanlarız. topraklarımızı terketmeyiz. ama madem içimizdeler böyle olmamalıydı. burayı Arabistan gibi ortam yapmaya hakları yok

Kızlar büyük çoğunluğun seçtiği bu hükümet başımıza öyle bir iş ördü ki bunu atlatmak artık mümkün değildir.
Öncelikle AB üyelik sürecinde sürekli sallandırma,öteleme,erteleme politikaları bu hükümeti mecburen doğuya yöneltti.Özellikle ekonomik sebeplerle,çünkü ekonomide menfaati olan grupları tatmin etmezseniz tahtta kalamazsınız(Vatandaşın ihtiyaçlarından bahsetmiyorum bile, vatandaşların çoğu yol yapıldı,metro yapıldı diye kendine iyi bir hizmet verildi sanıyor).Ancak Orta doğu denen b.k çukuruna düşmemizle derine dalmamız bir olmuştur.
Bu ülkenin asıl unsurları olan Türk,Kürt,Çerkez,Laz vb kökene sahip olan halkımızın geleceği tehlikededir.
Bu tehlikeyi besleyen en büyük sebep Türklerin kendisini dünyanın ''Merhamet Lideri'' sanmasından ileri gelmektedir.
Bizim son neslimizde bile ahlak,merhamet,çalışma azmi gibi insani unsurlar yok olmaya yüz tutmuşken anne ve babaların hep bir arada küçücük dairelerde 3-5 aile olarak birden yaşadığı bir evde büyüyen ve sürekli doğuran, muhtemelen annelerinin bebeği nasıl yaptığına şahit olması yüksek ihtimal bir neslin geleceğini düşünmek bile istemezdim.
Bizim Z kuşağı ile bu ülkemize getirilen kuşağın çatışmasını belki görürüz belki görmeyiz.Ki yamyam gibi oan taraf elbetteki diğerini alt edecek ve bu işin sonu asimilasyon ile devam edecek.
Görürsek sizin bu merhamet sözlerinizi bir bir yuttuğunuzu görmeyiz inşallah.Çünkü bazıları bugünkü güçlü konumlarına göre konuşuyor.Bu şahısların çocukları Türkçe konuşmayı öğrenecek ve çocuklarımızın arasında büyüyecekse bizim neslin elinden herşeyini alır.
Artık bizim alt neslimizde bugüne kadar bize işlenen devlet,millet,hayvan sevgisi,Mustafa Kemal sevgisi,Atatürk Milliyetçiliği aşılanmıyor.
Ne diyelim hayırlı olsun bakalım.

üniversite mezunu yabancı dil bilen herkes gidemedi ki canım ya. onlar şirket çalışanları genelde. diğer meslekler gidemiyor

en azından kendi adamlarımızın dilini biliyoruz da arada uyarıyoduk kardeşim sokağa sümkürme ayıp, yüksek sesle müzik dinleme toplu taşımada insanlar rahatsız olur gibi gibi, aynı dili konuşuyoruz çünkü, bunları uyaramıyoruz da, zaten uyarmak ne mümkün 10 sn de 50 kişi olur yerler seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…