- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
çünkü onların kültürleri öyle. erkekler direk kadınları kendi malları olarak görüyor. ilk bunlar Avrupa'ya gittiğinde eğitim vermişler internette haberlere çıkmıştı. kadınlarla nasıl konuşulur. kadın hayır diyorsa ısrar edilmez diye :)Çocuklar tabiki parklara ait.peki kendi ülkesinde parka gidemeyen çocuklar ne yapmalı ? Bu konu hakkında bir fikriniz vardır umarım.parklar tehlike doldu.hepsi suriyeli değil tabiii ama %90 suriyeli.ben yolda yürüyemiyorum sürekli laf atıyorlar hem 15 yaşında çocuklar. Suriyeli o da.siz güneydoğunun şuan halini bilmiyorsunuz sanırım.hatay kilis urfa ... gelip görün isterseniz sanki türkiye içinde bir toprak değil suriye ye ait gibi.maalesef...cunku suriyeliler o kadar çoğunluktaki. Erkeklerinin geneli de sapık!!!! Üzgünüm ama sapiklar
Valla ben onlarla bizimkiler arasinda bir fark hic goremedim bu kadar zamandir geodal.. bizimkiler daha mi medeni? Daha mi kibar? Daha mi saygili? Daha mi anlayisli? O yuzden tencere-kapak iliskisi oldu, iki millet de burnunu yere sumkuruyor arkadas ben nereyi tutayim ki..
Varsay ki biri sağdan gidelim der biri soldan
Biriride hiçbir yere gitmiyorumişte o sensin
Allah uzun ömür verin canimmmBu yorumun burda dursun 1 sene sonra ölmez sağ kalırsak bir daha konuşalım
Bu arada bir bati hayrani olarak batinin aklini seveyim.. basti parayi ne kadar bos beles adam var kitledi bize
Nasıl yapacaklarını tabiki bilemiyorum.ben sadece gideceklerine inanmak istiyorum...cok zor ama başarmalıyız.çünkü ülkemize hem maddi hem manevi kayıp.umarim başımızdakiler bunu başarır...Bu insanların belli bir yaşam yok, yani bir göçmen kampı gibi, öyle olmadığı için zaten takibi yapılamadı aşılama vs gibi işlere girilemedi 50 senedir ülkede olmayan el ayak ağız hastalığı hortladı kızamık kızamıkçık ve dahi menenjit çok arttı yetişkinlerde bile...ülkenin her yerine yayılmış bu insanları nasıl toplayıpta hadi gidin diyecekler E Emirimoglum cidden tüm iyiniyetimle sçylüyorum sence nasıl yapacaklar bunu da gönderecekler
Faturada bize çıktı ofişşş,al sana yolluyom etide kemiğide senin dedi..
Onu gectim telefonla konusmak bile beles oldu adamlara onu da bize kitlediler
Nasıl yapacaklarını tabiki bilemiyorum.ben sadece gideceklerine inanmak istiyorum...cok zor ama başarmalıyız.çünkü ülkemize hem maddi hem manevi kayıp.umarim başımızdakiler bunu başarır...
+100000son paragrafa katılıcağım.
18 mart dolayısıyla oğlumun okulunda gösteri vardı. cepheye gitmek için erkek kılığına giren genç kızlar, sırtında bebesiyle cephane taşıyan kadınlar. hele ölen çocuklar.
suriyeliler,onlar bunlar, kendi toprağını vatanını savunmayıp gelip boş beleş yerleşsin diye ölmedik biz.
bayramlarda da nedense savaş mavaş dinlemeden çoluk çocuk kuyruk oluşturuyorlar.
Bu arada bir bati hayrani olarak batinin aklini seveyim.. basti parayi ne kadar bos beles adam var kitledi bize
üniversite mezunu yabancı dil bilen herkes gidemedi ki canım ya. onlar şirket çalışanları genelde. diğer meslekler gidemiyorBos beles kitleyi tanimla officePP doktora ya da yuksek lisanstan ya da universiteden dusuk egitimi olan, teknik bir meslegi olmayan, yabanci dili olmayan vs vs, bizim ulkenin yuzde doksani gitti:))))) senin adini ozellikle verecegim office almayin bunu diye. gitti senin gc:)))
olanlara nasıl normal bakıyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum. daha aha iki gün önce kurtkoy viaporta gittim. normalde müzik çalarlar ya alışveriş yaparken bu sefer arap şarkıları çalmaya başladılar. Araplaşmaya hayır !!!!!! bizim halk süper diyen yok zaten. ama bu bildiğin bizi kültürümüzden koparma. siz daha savaş vardı bilmem ne. bizde de savaş vardı. yine olsa gidip sığıntı olacağımıza hepimiz yine cephede savaşırız. böyle insanlarız. topraklarımızı terketmeyiz. ama madem içimizdeler böyle olmamalıydı. burayı Arabistan gibi ortam yapmaya hakları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?