Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok ya baya baya evrilmemis kitle iste yani dedim ya burnunu yere sumkurup elini agaca silen mi istersin, adamin arkasinda yururken siritarak donup bakmasindan rahatsiz olup kosmak zorunda kalman mi dersin, ebe ile imam arasinda yikanmamis olmak mi dersin, sira kulturu- kasik catal kulturunden bi haber olmak mi dersin, konusmak gibi ilk insandan gunumuze kadar gelen dogal eylemi yapamamak mi dersin.. bak boyle yazinca farkettim de allah korusun bizde savas ciksa ulkenin yarisindan fazlasini sudan’a kitleyecekler demek ki ya la, resmen aynisi

aynen öyle. ülkede yabancı kaldık. bide arkadaşın dediği gibi belli bölgeleri kendi alanları yapma çabaları gerçekten var. biz ülke ileri gitsin diye hayal kurarken olanlara bak. insanın yüreği sızlıyor. bilim sözlerimle çelişirse bilimi seçin diyen kurucu liderimiz varken olay nerelere geldi

Benim.üst katimda yaşıyor suriyeli sadece 2 çocuğu olan bir aile. Tertemiz sıcacık namuslu bir aile.

Çok çok tebrik ederim aynen katılıyorum.

Ne garip namuslarina bile laf edilmiş bu resmen bir iftiradir.

Ben esnafım ve Özbek Afgan suriyeli kardeşlerim de geliyor inanin asla yalanim yok edepleri ahlaklari o kadar iyi ki. Konuşurken cekinerek zavallı bir şekilde konuşuyorlar. Ve ben onlara sıcacık bir gülümseme armağan ediyorum. YERYÜZÜ ALLAHINDIR.... yalan soylersem taş olurum cunku

Ahahhahahahahah " imam ile ebe arasi yikanmamis" kitle mi, muhahahhaha:))))) senin kriterler cok dusuk, "homo sapiens" turune yeni evrilmisken olusan davranis ozelliklerini kriter koymussun:)))) benim kriterler yuksek, hepsini toplasam istanbul kadar nufus cikmaz:))))

yeryüzü Allahın ama faniler binlerce yıldır paylaşamadılar 2 metre kefene sarınıp gidecez ama dünya telaşı da var toprak sınırları da...ülkeler var bu ülkelerin çıkarları var söylediğin şeyin doğruluğu bir yana reel hayatta karşılığı yok, bilmem kaç ülke var yeryüzü Allahın biz istediğimiz yere gideriz dedi mi suriyeliler, ülkesine almayan almadı işte

Her yıl doğurabilme kapasitelerine şaşıyorum. Her gün görüyorum 2-3 kadın yanlarında 5-6 tane boy boy çocuk ikisi bebek arabasında olur genelde,gezme derdindeler. Benim gencecik gariban askerim de onların ülkesini kurtarmaya çalışır,şehit düşer. Çok sinir oluyorum bu duruma

Kuzey Amerikada yasarken kriter de ulke kalitesine gore yukseliyor tabi, ben ise mendil kullansalar yeter seviyesindeyim

ya o esnafmış. Suriyelilerin olması işine gelmiş ki yazmış da zaten geliyolar diye. yeryüzü falan hikaye yani :)))

Almanya'ya aile birleşimi yoluyla gidecek olan suriye vatandaşlarının vize evraklarında muhakkak "polio"aşısı yaptırdıklarına dair belge isterler ama bizim ülkeye elini kolunu sallayan giriyor. Çocukların aşıları yapılmış olsa,kadınlar ve çocuklar mülteci kampında kalsa, erkekler kendi ülkelerine savaşmaya yollansa ortada sorun kalmaz. Bunlar yan gelip yatıyorlar, kadınlara asılıyorlar, bizim insanımız için tehdit unsuru oluşturuyorlar ( 2 yıl önce şehrimde ev sahibini öldürdüler) biz ırkçı oluyoruz.

Bir toplumun baska bir topluma entegresi zordur. Onlarin kulturleri cok farkli. Avrupada bir çok ulkede mültecilere zorunlu toplum bilgisi ve dil eğitimi veriliyor. Mesela kadin ve cocuk haklari, işçi haklari ogretiliyor. Somaliden gelen birisi kadin haklarini, eğitim haklarini bilmeyebilir. Mesela adam karisini cocugunu dover polis kapiya dayandiginda ne var bunda der. Çünkü kendi kültüründe normal olabilir. Türkiyede neden bu egitimler verilmiyor anlamıyorum. Sonuçta bir ülke mülteci kabul ediyorsa hem kendi milletine hem de mültecilere karşı sorumludur.

Kuzey Amerikada yasarken kriter de ulke kalitesine gore yukseliyor tabi, ben ise mendil kullansalar yeter seviyesindeyim

Ahahahahahaha:)))))) abimle yillar once otobuse binecegiz yuruyoruz duraga. Konumuz avrupa birligi vs ve Turkiye'yi alirlar mi. Onumuzde takim elbiseli biri yuruyor aniden bir ses geldi, "ogyyyykyk, bogygkkkk" diye sonra herif agzini doldura doldura yolun kenarina tukurdu:)))) abim" hadi imzalari attik girdik mesela da bunlari ne yapacagiz" dedi seninki de o hesap. Iki kusak sonra onlar da evrilir, yavas yavas degisiyorlar olur o kadar:)))

Zerre islam tarihi yada meal bilgin yok belli o yuzden muhatabim degilsin sana anlatsam da anlamazsin
Canim sen gel bana dogru ben islam tarihini kuran mealini gozu kapali okurum sana..isinize gelmeyincede sen bilmessin sus..tamam canim butun peygamberler arap ırkına gelmiştir diyen sen daha iyi biliyorsun..124.bin peygamber oldugu konusuluyor ya..az okuyun yada lutfen bilgi sahibi olmadığınız seyler hakkinda konusmayin

haklısın ama ülke önce kendı vatandasına sahip çıksın korusun kollasın ondan sonra allahın suriyelilerini memleketımıze alıp hak versin bizden rahat ellerinde maaş kartlarıyla alış veriş yapsın ,
kadınlar çocuklar hergun bir cınayet tecavuz olayları okuyoruz , devlet dairelerinde bizden önce hak sahipler, ptt de rapor parası almaya gittim elimdeki fis sırasına 47 kişi var , ben sıra beklıyorum , kalabalıgı yara yara geldi kartını gösterdi ve memur yarın saat onun işini yaptı , zaten 3 gişe var düştü 2 ye , bilmem anlatabiliyormuyum ,
daha bu iyi günlerimiz , asıl zorlugu çocuklarımız yaşacak ve bize iyi sövecekler

ya o esnafmış. Suriyelilerin olması işine gelmiş ki yazmış da zaten geliyolar diye. yeryüzü falan hikaye yani :)))

Siz bilip bilmeden nasıl böyle konusursunuz. Benim müşterinin yüzde 98 i Turk onlar 2 lik bile deGil. Neden Biz yorum yapamiyoruz neden güzel bir şekilde konuşmuyoruz..

Hanımefendi bakın bana ne güzel cevap vermis seviyesi ile siz nasıl bu şekilde konuşuyorsunuz. YERYÜZÜ bende asla hikaye değildir ben onlara sadece Allah rızası için gulumsuyorum. Siz içiniz gibi düşünün Hz. ALLAH biliyor benim ne dusundugumu

Herşeyi bildiğini idaa eden aslında pek birşey bilmeyedir
Demişti biri ama kim

tüm peygamberler Arap ırkına mı geldi demiş sinirliydim sağlam güldüm

teşekkür ederim seviyeli yorumunuz icin. Dileğim tüm dünyanın bunu anlaması .

çünkü hepsi bencil çok çocuk sahibi olmayı başkalarına karşı güç gösterisi olarak kullanıyorlar
ve devletimiz onların doğum masraflarını dört dörtlük karşılıyor maşallah
benm çocugum olmayınca tüp bebek yaptırma maliyetim en az 10 bin tl iken , o ülkenin vatandasına ücretsiz.
bizim cocuklarımız iyı bir üniversiteye gitmek için ilkokul birden beri yarıs atı gibi mücadele verip eğitime dolu para verılırken onlar istedikleri okulda eğitimini alıyor

biz bursadayız
eşimle yaz gunlerı mudanya tarafında gittiğimiz bi r yer vardı yüzmek için,
2 yazdır bu alan da elimizden alınmıs durumda çünkü bu ulkenın vatandasları caraflı kadınları , donlu erkekleri ile orada piknik yapıp yüzüyor

bir ülke ilk önce kendı vatandasının haklarını düşünmelidir, kendi muhtac vatandasın varken bır baskasına bu haklar neden.

he canım he öyle. ne kadar iyisiniz ülkece gördük

Peki Allah'ın evi olarak adlandırılan Kabe'nin bulunduğu ülke kaç suriyeli almış hanımefendi,hiç araştırdınız mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…