Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peygamberleri tenzih etmene gerek yok bu hakaretlerin oldugu gibi onlarida icine aldı..

Allah onların durumuna düşürmesin tabi çok zor memleketlerini bırakıp geldiler.bazilari da hallerinden çok memnun ama.ayrica gerçekten bir-çok hastalığı da beraberinde getirdiler. Parka götürmeye korkuyor cevremde çoğu insan.hastalik kapacak diye. Tatil yerleri resmen çöplüğe döndü.her yer suriyeli ve erkekler afedersinzi baksirla giriyor denize.igrencccc...hepsini genellemiyorum ama çoğu pis ve görgü bilmiyor.maalesef...

Hala cevap alamadim
Neyse, onemli degil. Umarim siz secmediginiz ozelliklerinizden dolayi yargilanmazsiniz.

Milletin karısını kızını kesmek esnaf dövmek tecavüz belescilik genetik kod mu kendileri seciyo işte böyle davranmayı

Güya can güvenliği yol diye geldikleri ülkeyi çekirge sürüsü gibi sardılar insanda biraz sıla özlemi olmaz mı yaa üremeyi canları çekiyo maşallah,ben göçmen olsam kendim sığıntı olduğum yere bir yavru daha getirmem bize entegre olacakları yerde tabelalar arapça olsun suriyelilere her konuda ayrı tarife olsun diye bekliyorlar bunun adı yüzsüzlük zaten adam olanlar kaldı ülkesinde gelenlerin çok azı kalifiye

Durun daha başımıza çooook gelecek var
Şu çocuklar bi büyüsün doğru dürüst eğitim alamadan. O zaman bakın suç örgütleri, çeteler, tecavüzler nasıl artacak...
Zaten güvenli bir ülke değildik, daha çok yaşayacağımız şey var.
Savaşın içinde kaldıkları, ülkelerini bıraktıkları için üzgünüm ama riskleri de görmek zorundasınız.

Size katılıyorum.sehir içlerinde değil ayrı bir yaşam alanı olsaydi keşke.memlekeyi bırakmak da çok zor olsa gerek.onakrin içind e de zorluk yaşayanı tabiki olmuştur.ama bir çok hastalığı da beraberlerinde getirdikleri de apaçık ortada

Milliyetçilik, vatanseverlik kisvesi altında edilen bu sözleri ırkçı buluyor ve ırkçılığın her türlüsünü lanetliyorum. Çocuklar parklara aittir. Savaş alanına ya da sokaklara değil. Muhtaç bir çocuğa olan yaklaşımınız da o çocuğun ırkına göre değişiyorsa sorun o ırkta değil, sizdedir.

Cumhurbaskanimiz bu olaya el atacam inşallah.afrine o yüzden girildi.hem pkk temizlenecek hemde suriyeliler oraya gönderilecek...

Çocuklar tabiki parklara ait.peki kendi ülkesinde parka gidemeyen çocuklar ne yapmalı ? Bu konu hakkında bir fikriniz vardır umarım.parklar tehlike doldu.hepsi suriyeli değil tabiii ama %90 suriyeli.ben yolda yürüyemiyorum sürekli laf atıyorlar hem 15 yaşında çocuklar. Suriyeli o da.siz güneydoğunun şuan halini bilmiyorsunuz sanırım.hatay kilis urfa ... gelip görün isterseniz sanki türkiye içinde bir toprak değil suriye ye ait gibi.maalesef...cunku suriyeliler o kadar çoğunluktaki. Erkeklerinin geneli de sapık!!!! Üzgünüm ama sapiklar

Bu konuda yaralı hissediyorum artık ve her seferinde şurada okuduğum bazı şeylerden kalbim sıkışıyor.

Bugün buradaki düzen ve asayiş problemi Türk devletinin gerekli şartları sağlayamaması.
tecrübesizlik, sayının çok olması, personel yetersizliği, vizyonsuzluk gibi bir çok sebepten.

Ama gelen insanların düşün artık yakasından.
Tanıdığım hiç kimse buraya bayılmıyor.
Kimse keyfinden dur şuraya gidelim de yayılalım diye gelmedi. Savaşın nasıl bir şey olduğunu ya bilmiyor ya yeterince algılamıyorsunuz.

Orada kimyasal silah ile öldürülen çocukların varlıklarını ne çabuk unuttunuz.
Parkta rahatsız olduğunuz çocuğa bir daha bakın, ciğerleri Yana yana, nefessiz kaldığı bir ölümü hak ediyor mu diye bakın bu sefer.

Ve herkesin sürekli söylediği ama unuttuğu bir şey, çocuklar hissediyor.
Onlardan rahatsız olduklarınızı, nefretle baktıgınızı, ne işleri var burada aşağılanmasını, her şeyi hissediyorlar.

Sizin çocuğunuzun psikolojisi en ufak bir şeyde bozuluyor da su durumda dışlanmışlığın alasını yaşayan, fakirlikten alacak ekmegi olamayan çocuk hırçınmış çok mu?

Adamlar vergi ödemeden hayatlarını yaşıyor bu ülkede,kendi topraklarını terk ettiler savaştan kaçtılar..
Niyeyse bayram günleri savaş olmuyor! adamlar kuyruk olup ülkelerine gidip geliyorlar..
Git savaş ülkende burada beleşe konmanın anlamı yok.
Benim vatandaşım açken bu suriye belasını istemiyorum burada..

Klasik office yorumu

Valla ben onlarla bizimkiler arasinda bir fark hic goremedim bu kadar zamandir geodal.. bizimkiler daha mi medeni? Daha mi kibar? Daha mi saygili? Daha mi anlayisli? O yuzden tencere-kapak iliskisi oldu, iki millet de burnunu yere sumkuruyor arkadas ben nereyi tutayim ki..

bunlar daha iyi günleriniz. bu saldırgan çocuklar direk okullara alınıyor. orada da çocuklarınız sağlam dayak yiyor. hayırlı uğurlu olsun. ensar muhacir muhabbetinizin meyvesini çok güzel alacaksınız. hele o çocuklar büyüyecek ortaya şenlikli görüntüler çıkacak. bunlar iyi günler

Varsay ki biri sağdan gidelim der biri soldan
Biriride hiçbir yere gitmiyorum işte o sensin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…