- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Kisirlastiralim mi hepsini?
Peygamberleri tenzih etmene gerek yok bu hakaretlerin oldugu gibi onlarida icine aldı..Kardesim savastan geldik diyorlar mi ki? Umurlarinda bile degil ulkelerinde savas olmus esi dostu ölmüs? Dertleri cocuk yapmak sadece kendine acimayana ben hic acimam kusura bakmayin biraz matem havalari olsaydi da biz de inansaydik uzulduklerine..adi bir ırk kim ne derse desin sevmiyorum araplari..1 tane arap ulkesi bile sahip cikmadi bunlara..Peygamberleri tenzih ediyorum tabiki zaten bu ırkı yola getirmeye calismis hepsi..ayrica pasaklilar kokudan yanlarina yaklasamiyosun ama makyaj,namussuzluk o bicim
Hala cevap alamadim
Neyse, onemli degil. Umarim siz secmediginiz ozelliklerinizden dolayi yargilanmazsiniz.
Size katılıyorum.sehir içlerinde değil ayrı bir yaşam alanı olsaydi keşke.memlekeyi bırakmak da çok zor olsa gerek.onakrin içind e de zorluk yaşayanı tabiki olmuştur.ama bir çok hastalığı da beraberlerinde getirdikleri de apaçık ortadaSuriyeli kadınların çığlığıni duysaydiniz keşke hepsi gelse derdiniz. Suriye de kadınlar hapishanelere atılıyor ve hergün tecavüz ve dayakla karşı karşıya kalıyorlar. İyi ki gelmisler. Ne mutlu bize onları agirlamak. Lakin şehir merkezine değil de onlar için sınırlarda bir yaşam alanı olusturulsaydi daha iyi olurdu sanki. İnşallah tez vakitte savaş sona erer ve onlar da memleketlerine döner. Eminim çok istiyorlardir dönmeyi
Cumhurbaskanimiz bu olaya el atacam inşallah.afrine o yüzden girildi.hem pkk temizlenecek hemde suriyeliler oraya gönderilecek...Durun daha başımıza çooook gelecek var
Şu çocuklar bi büyüsün doğru dürüst eğitim alamadan. O zaman bakın suç örgütleri, çeteler, tecavüzler nasıl artacak...
Zaten güvenli bir ülke değildik, daha çok yaşayacağımız şey var.
Savaşın içinde kaldıkları, ülkelerini bıraktıkları için üzgünüm ama riskleri de görmek zorundasınız.
Cumhurbaskanimiz bu olaya el atacam inşallah.afrine o yüzden girildi.hem pkk temizlenecek hemde suriyeliler oraya gönderilecek...
Çocuklar tabiki parklara ait.peki kendi ülkesinde parka gidemeyen çocuklar ne yapmalı ? Bu konu hakkında bir fikriniz vardır umarım.parklar tehlike doldu.hepsi suriyeli değil tabiii ama %90 suriyeli.ben yolda yürüyemiyorum sürekli laf atıyorlar hem 15 yaşında çocuklar. Suriyeli o da.siz güneydoğunun şuan halini bilmiyorsunuz sanırım.hatay kilis urfa ... gelip görün isterseniz sanki türkiye içinde bir toprak değil suriye ye ait gibi.maalesef...cunku suriyeliler o kadar çoğunluktaki. Erkeklerinin geneli de sapık!!!! Üzgünüm ama sapiklarMilliyetçilik, vatanseverlik kisvesi altında edilen bu sözleri ırkçı buluyor ve ırkçılığın her türlüsünü lanetliyorum. Çocuklar parklara aittir. Savaş alanına ya da sokaklara değil. Muhtaç bir çocuğa olan yaklaşımınız da o çocuğun ırkına göre değişiyorsa sorun o ırkta değil, sizdedir.
Vall meslek sahibi olanları eğitimlileri de kendine aldı mülteci kabul ediyoruz ayağınaAvrupa ne güzel kitledi ama parayla bunları bize aferim onlara adam önce kendi ülkesini çıkarlarını düşünüyo bunun adı ırkçılık değil vizyon
Klasik office yorumuAa neden oyle diyorsunuz bizim ulkenin insaniyla tam bir butun oldular, ben hic ayiramiyorum hangisi bizimki hangisi Suriyeli.. valla bir topluluk ancak bu kadar birbirine benzer, ne bizimkileri seviyorum ne de onlari kafam rahat..
Klasik office yorumu
aynen. hepsi kuma zihniyetli. bi adamın 20 çocuğu nasıl olabilir. hiçbiri de çalışmıyor. gram faydaları yok. sürekli bize zararları var
Varsay ki biri sağdan gidelim der biri soldan
Valla ben onlarla bizimkiler arasinda bir fark hic goremedim bu kadar zamandir geodal.. bizimkiler daha mi medeni? Daha mi kibar? Daha mi saygili? Daha mi anlayisli? O yuzden tencere-kapak iliskisi oldu, iki millet de burnunu yere sumkuruyor arkadas ben nereyi tutayim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?