Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ensar dakilerde suriyeliydi zaar..

pislik milleti ne olursa pislik neticede.
Geçen gün bir suriyeliyle konuştuk dediki sizin erkekleriniz gene iyi gidip para falan istediğin zaman birşey demiyorlar bizim erkeklerimiz olsa sizin kadınlara neler ederlerdi dedi ve bunu diyen bir Suriyeli

sanki Türklerden o pislik adamlardan yok gibi konuşma saymaya başlarsak işin içinden çıkamayız.

Bu ırkçılık değil hanfendi ama mantık olarak düşünürseniz savaşta bitti neden ülkelerine dönmüyorlar alıştıkları ortam neden halen burada kalıyorlar bu ülkelerini yıllarca ekmek yedikleri yere ihanet olmuyor mu

Mune birazdan banlamaya geleceksin beni,banlanmadan sorayım. Sitenin her tarafı reklam dolu ve acayip kasıyor. Sorun benden mi kaynaklı? Başka sitelere girince olmuyor çünkü. Bir de ban sürem neden bu kadar artıyor? Bir hafta ban mı olur

Türkiye hep iyi yüzünü gösterdi ve göstermeye devam ediyor.Biz onları kucaklamasydık şimdi Afrin e giremezdik.TSK Öso yü yetiştiriyor bu Öso kim Suriyeli eli silah tutan gençler.Olaya geniş açıdan bakınız.Bir yerde O Suriyeliler bizim için silahtır.Batı ya da Amerika tepemizi attırırsa açıveririz kapıları ...Ne çok korkuyorlar ama :)

Geçen gün bir suriyeliyle konuştuk dediki sizin erkekleriniz gene iyi gidip para falan istediğin zaman birşey demiyorlar bizim erkeklerimiz olsa sizin kadınlara neler ederlerdi dedi ve bunu diyen bir Suriyeli

ben hiç suriyeli tanımıyorum. oturup konuşmuşluğum yok yani.
belki çoğu pisliktir.
bu kadar çok mülteciyi bu kadar kontrolsüz şekilde istemiyorumda.
ama örnekler yanlış onu belirtmek istedim.

dip not: sana garezim yok yani sonra deme yine bana ne garezin var diye:))

Ceza süresi bitmeden ban alırsan süren uzar..

sanki Türklerden o pislik adamlardan yok gibi konuşma saymaya başlarsak işin içinden çıkamayız.
Türklerde o kadar kötü zihniyetli insanlar zaten bazı kötülüklerden örnek ala ala zehirlediler birbirini

5 sene öncesinin arşivine girersen öso yu asker kalbi yiyen barbarlar olarak tanımlıyolardı bunu bizim medyamız yapıyodu o adamlar hala barbar güvenilir tipler değil bunu da göreceğiz

+1000000

Kızlar birazdan hepimiz banlanacagız diye bir his var içimde

ayy nolcak yani. bizim çocuklar deli gibi üniversite sınavına çalışsın. onlar direk üstünlük sağlanıp öne geçsin. biz tüp bebeğe 15 milyar ödeyelim. onlar yeterince çocuk yokmuş gibi merkezleri işgal etsinler. tedaviler ücretsiz olsun. biz biyerde sıra beklerken onlar öne geçsin. vergiden muaf olsunlar biz öderiz canım herşeyi nolcak. ha bide sokaklarda iyice güvensiz olsun. etrafta arapca muzikler ve tabelalar olsun. nolcak yani. kiralar uçtu gitti. millet iş bulamiyor onlar aliniyor ucuz çalışıyorlar diye. ama olsun. bunlar hic sorun değil. yeter ki onlar birsuru kuma yapıp yirmi çocuk dogurabilsinler. herşeye değer

Sorun müslümanlık sorunu ne Suriyelisi,biz Afrine girmeseydik sıra bize gelecekti

Abarttın iyicene yalnız, aşure yapmışsın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…