- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 30
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Birden gelmedikleri gibi birden de gitmeyeceklerBu ırkçılık değil hanfendi ama mantık olarak düşünürseniz savaşta bitti neden ülkelerine dönmüyorlar alıştıkları ortam neden halen burada kalıyorlar bu ülkelerini yıllarca ekmek yedikleri yere ihanet olmuyor mu
Bizim cahil, eğitimsiz insanımız yetmiyor gibi bide suriyeliler çıktı. Bu kesimin sayısı arttı yani.evet hanımefendi Türklerde de var o bizim sorunumuz, suriyeli sorunu bizim sorunumuz değil ama
Türkiye hep iyi yüzünü gösterdi ve göstermeye devam ediyor.Biz onları kucaklamasydık şimdi Afrin e giremezdik.TSK Öso yü yetiştiriyor bu Öso kim Suriyeli eli silah tutan gençler.Olaya geniş açıdan bakınız.Bir yerde O Suriyeliler bizim için silahtır.Batı ya da Amerika tepemizi attırırsa açıveririz kapıları ...Ne çok korkuyorlar ama :)
Müslümanlık kokuyla mı anlaşılıyor ,senin burnun çok uzun ki gözünün önündeki olayları göremiyorsun.Neyse gereksiz konuşmayalım
Olurmu sınır kapıları açılınca akın akın geldiler savaş bitince de sınır kapıları açıldı ama sayılı sırayla döndüler...Birden gelmedikleri gibi birden de gitmeyecekler
Işık hızıyla göç gerçekleşmiyor şuan
artık çok geç :)))))))Kızlar birazdan hepimiz banlanacagız diye bir his var içimde
Birden gelmedikleri gibi birden de gitmeyecekler
Yok arkadaşım kalmaları mümkün değil zatengitmeyecekler birden ya da yavaş yavaş, gitmeyecekler
neden gitsinler böyle ballı badem imkanları bırakıp
Biz kimseyi o bu diye ayırmıyoruz ülke olarak müslüman bir ülke olduğunu biliyormuyuz biliyoruz.Biz mültecileri alırken ayrım yapmadan insan gibi muamele ederek aldık.Bu yeterli bence kimsenin dini bizi ilgilendirmez.İnsan olsun yeter ama müslümanlara yapılan şu zulmün haddi hesabı kalmadı.neyle anlaşılıyo,meraktan soruyorum
Biz kimseyi o bu diye ayırmıyoruz ülke olarak müslüman bir ülke olduğunu biliyormuyuz biliyoruz.Biz mültecileri alırken ayrım yapmadan insan gibi muamele ederek aldık.Bu yeterli bence kimsenin dini bizi ilgilendirmez.İnsan olsun yeter ama müslümanlara yapılan şu zulmün haddi hesabı kalmadı.
Gidemezlerki çünkü yarısı bizim erkeklerimizle evli vatandaşlığa geçtiler bileYok arkadaşım kalmaları mümkün değil zaten
İsteselerde istemeselerde gidecekler
Birden gelmedikleri gibi birden de gitmeyecekler
Yahu bakın işte konu buGidemezlerki çünkü yarısı bizim erkeklerimizle evli vatandaşlığa geçtiler bile
Mesajınızı biraz daha türkçeleştirseniz ben anlayamadim da ..ona göre yorumlarimHerşeyi bildiğini idaa eden aslında pek birşey bilmeyedir
Demişti biri ama kim
Biz kimseyi o bu diye ayırmıyoruz ülke olarak müslüman bir ülke olduğunu biliyormuyuz biliyoruz.Biz mültecileri alırken ayrım yapmadan insan gibi muamele ederek aldık.Bu yeterli bence kimsenin dini bizi ilgilendirmez.İnsan olsun yeter ama müslümanlara yapılan şu zulmün haddi hesabı kalmadı.
Hiçbir ülke insalık diye ülkesine bu kadar mülteci almaz belli çıkarlar çıkarımlar yapılarak alınırBiz kimseyi o bu diye ayırmıyoruz ülke olarak müslüman bir ülke olduğunu biliyormuyuz biliyoruz.Biz mültecileri alırken ayrım yapmadan insan gibi muamele ederek aldık.Bu yeterli bence kimsenin dini bizi ilgilendirmez.İnsan olsun yeter ama müslümanlara yapılan şu zulmün haddi hesabı kalmadı.
kesinlikle çok haklısınız. eleştirenlere söylüyorum kendi çocuklarının başına gelse böyle konuşabilirler mi acaba ??Arkadaşlar çok sinirliyim bu konudan banlanirsamda sağlık olsun artık:)bugun oglumu parka goturdum her kosesinde suriyeli kadinlar oturmus telefonlarindan kafalarini kaldirmiyolar yada dedikodu pesindeler cocuklar saldim cayira mevlam kayira diyemiyorum cunku acayip orgutlenmisler yanlarina baska cocuklari yaklastirmak istemiyolar kendi evlerinin icide sanki biz davetsiz misafirmisiz gibi davranislari ve ogluma siddet uygulamaya calistilar tabi dilimizi anlamiyolar ama ben bagirdim parmagimi salladim gidip birde annelerine sikayet ediyolar fln sonra benm ogluma yaklasamadilar tabi sira veriyolar gozumun icine bakiyolar bisey diyecekmiyim diye biz cocuklarimizi nasil koruyacagiz nasil disari cikaracagiz iki gun sonra biz nasil rahat rahat gezecegiz kendi ulkemizde gercekten afakanlar basti bana
Evet bide ilahiyat mezunu oldugunu iddia ediyor.tüm peygamberler Arap ırkına mı geldi demişsinirliydim sağlam güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?