Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birden gelmedikleri gibi birden de gitmeyecekler
Işık hızıyla göç gerçekleşmiyor şuan

evet hanımefendi Türklerde de var o bizim sorunumuz, suriyeli sorunu bizim sorunumuz değil ama
Bizim cahil, eğitimsiz insanımız yetmiyor gibi bide suriyeliler çıktı. Bu kesimin sayısı arttı yani.
Suriyelilerden önce mükemmel bir ülkeydik demiyoruz zaten.
Kötü davranışlarda bulunan türkleri anlatmakta ayrı bir saçmalık.

buna yorum yapamıcam. gerçekten gerçeklik algısı böyle olmamalı

Birden gelmedikleri gibi birden de gitmeyecekler
Işık hızıyla göç gerçekleşmiyor şuan
Olurmu sınır kapıları açılınca akın akın geldiler savaş bitince de sınır kapıları açıldı ama sayılı sırayla döndüler...

neyle anlaşılıyo,meraktan soruyorum
Biz kimseyi o bu diye ayırmıyoruz ülke olarak müslüman bir ülke olduğunu biliyormuyuz biliyoruz.Biz mültecileri alırken ayrım yapmadan insan gibi muamele ederek aldık.Bu yeterli bence kimsenin dini bizi ilgilendirmez.İnsan olsun yeter ama müslümanlara yapılan şu zulmün haddi hesabı kalmadı.

Hastanelerde 65 yaş üstü hastalarımızın önceliği var ama bir Suriyeli geliyor 65 yaşında önceliği olan hastamız bekliyor bu mantıklımı sizce !!!

müslüman ülke olmaz hanımefendi kişiler müslüman olur ayrıca esada şii diye giydirenler aynı manşetlerde suriyeli göçmenleri pamuklara sarıyor bu da ilginç

ayrım yapmadık öyle mi?

türkmenleri onlar binlerce eziyet gördükten sonra artık halk ses çıkarınca alan bir ülkeden bahsediyoruz ama doğru diyorum ya ümmet önemli milleti kim ne yapsın! müslüman olsun yeter diye diye yol geçen hanı olduk

Hiçbir ülke insalık diye ülkesine bu kadar mülteci almaz belli çıkarlar çıkarımlar yapılarak alınır
Türkiyede nenfaatleri neyi gerektiriyorsa o politikayı uygaladı
Tabi bence yanlış bir politikaydı

Son düzenleme:
kesinlikle çok haklısınız. eleştirenlere söylüyorum kendi çocuklarının başına gelse böyle konuşabilirler mi acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…