- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Biz kimseyi o bu diye ayırmıyoruz ülke olarak müslüman bir ülke olduğunu biliyormuyuz biliyoruz.Biz mültecileri alırken ayrım yapmadan insan gibi muamele ederek aldık.Bu yeterli bence kimsenin dini bizi ilgilendirmez.İnsan olsun yeter ama müslümanlara yapılan şu zulmün haddi hesabı kalmadı.
Biz kimseyi o bu diye ayırmıyoruz ülke olarak müslüman bir ülke olduğunu biliyormuyuz biliyoruz.Biz mültecileri alırken ayrım yapmadan insan gibi muamele ederek aldık.Bu yeterli bence kimsenin dini bizi ilgilendirmez.İnsan olsun yeter ama müslümanlara yapılan şu zulmün haddi hesabı kalmadı.
Zorlamı aldılar hanfendi isteseler evlenmezlerdi milletinden yuvasını yıkmazlardıYahu bakın işte konu bu
Biziim erkeklerimiz diye tabir ettiğiniz erkekler ağzının suları aka aka kadın diye aldılar üçer beşer bunları
E şimdi sorun sadece suriyelilerde mi ?
Almanya en az A1 sınavını geçme şartıyla vize verir. Gittikten sonra da B1 kursuna yazılır,gidenler. Öyle bayramdan bayrama ziyaret edip,geri dönmüyor hiçbir Türk. Eskiden iş gücüne ihtiyaç duyuluyordu. Şu an öyle bir durum yok. Ya eş üzerinden ya da master,dil okulu vs. amacıyla gidilebilir ve bir sürü prosedürle vize verilir.(hesapta para , masrafları karşılacayak kefil, dil okulu kaydı...)Oraya eğitim amacıyla gitmek için de en az B1 sertifika şartı koydular. Verdiğiniz örneğin bu durumla alakası yok.
Banane kardeşim ben mi bastım nikahı ?Zorlamı aldılar hanfendi isteseler evlenmezlerdi milletinden yuvasını yıkmazlardı
ayrım yapmadık öyle mi?
türkmenleri onlar binlerce eziyet gördükten sonra artık halk ses çıkarınca alan bir ülkeden bahsediyoruz ama doğru diyorum ya ümmet önemli milleti kim ne yapsın! müslüman olsun yeter diye diye yol geçen hanı olduk
Hiç kusura bakmayin avrupadakilerde biz mukemmel turklere kıro diyor..ayrica evet bakiyorum okutuyorum ve bir karsilik almadan evimdede oturtuyorum..öyle evinden konusmak kolay..evet hanımefendı cok mukemmelız ,
sız cok sevıyorsanız uc bes cocugu alın sokaktan evınızde besleyın barı bı yararınız olsun bos konusmakla bı yere varılmıyor
Müslümanlar çoğalsın diye olabilir mi giderek azalan bir toplum olduk,bence biz de doğurmalıyız.Eşim istese ben ikizlerin üstüne bir daha doğurmak isterim bu ülkeye asker lazım .çok hızlı ürüyorlar
savaştan gelmiş gibi değiller, geçen sene televizyonda izliyorum adam güneydoğuda bir yerde ağır gibi biryerde kalıyormuş maddi yardım istiyor ama küçücük çocuğu var ve diğer karısı da hamileymiş diğer büyük çocuklarını saymıyorum diğer çocuklar için eyvallah ama küçücük çocuk ve hamile eş nedir ya? çocuğun olmaz yoktur içinde yara olmuştur anlarım ama savaştan kaçmışın geleceğin belli değil nasıl bu kadar çok fazla üreyebiliyorsunuz
ben önümü göremediğim için evlenip çocuk yapmaya korkuyorum daha düne kadar savaş dibimde diye sen 2011 den beridir savaşta olan bir milletin içinden geliyorsun nasıl rahatsın
ırkçı diyen arkadaşlar Allah aşkına internet cafe falan basan insanlardan bahsediyoruz, farkında mısınız? adamlar büyüklere saldırsa yine iyi ama
sabahları haber sunan programları radyoda dinliyorum adamlar bağlanıyor diyor ki burada şöyle oldu suriyeli biri esnafımızı arkadaşlarıyla dövdü (denizli) olay çıktı ama basın hiçbirşey yazmadı burada en ufak birşeyde gerginlik oluyor devlet bunları denetlesin diye adam sesini duyurmaya çalıştı
Türkiye orta doğu ülkesi gibi görünmesine rağmen diger orta doğu ulkelerine gore cok yol kat etti, özellikle kadinlarin eğitim ve calisma hakları ve doğum kontrol konusunda. Çok radikal olup isida katilan Türk kadinlari nasil kacacaklarini bilemediler biliyorsunuz. Türkiye'nin en radikal insanları bile orta Doğu'daki bir çok ülkenin vatandaşlarından iyidir. Bir kaç yılda verilecek bir eğitim değil ki bunlar, ki devlet mültecilere bu konularda hiç eğitim vermiyor gerçekten çok şaşırıyorum.Bir ülkeye gidince oranın toplum kurallarını ve az cok dil bilmeniz gerekir. Kendi toplumlarinda normal olabilir ama modern bir ülkeye gidip 4 tane eş alayım,kızımı 12 yaşındayken birine eş olarak satayım diyemezler. Her ülkenin kanunları farklı.Ya evet biz cocuk dogurmaya korkuyoruz bin kere dusunuyoruz benm aklim almiyor
Zırt pırt din getirip işin içine sokma istersen. Görende diyecek Suriye ye atom bombası atıldı sırf müslümanlar diye.
bu mantıkla zaten filistinlileri de almamız lazım onlar akın akın bırakıp geliyorlar mı?
kaldı ki koca ortadoğuda güya tüm ülkeler müslüman ama ufacık musevi israil donunda sallıyo bunların hepsini
ümmet falan yalan duygusal laflar bunlar, beğenin beğenmeyin avrupadaki seçim sonuçlarına da bakın yükselen değer milliyetçilik, sen kendi insanını göm dur biz matbaayı da 100 sene sonra kullandık zaten normaldir
Senin beyin göçü gerçekleşmişMüslümanlar çoğalsın diye olabilir mi giderek azalan bir toplum olduk,bence biz de doğurmalıyız.Eşim istese ben ikizlerin üstüne bir daha doğurmak isterim bu ülkeye asker lazım .
Müslümanlar çoğalsın diye olabilir mi giderek azalan bir toplum olduk,bence biz de doğurmalıyız.Eşim istese ben ikizlerin üstüne bir daha doğurmak isterim bu ülkeye asker lazım .
Arkadaşım biraz frenle istersen neticede yazdıklarımızı herkes görüyor boşver biraz dozu azalt senin benim tartışmamla sorunlar düzelmeyecek boşverkaldı ki orayı karıştıranlardan biri de bizim hükümet
Ya benim kocam polis bu ayaklari birak kimse gormedigi icin dönüp bakmamıştır tatlım..gorselerdi bak gor neler ediyolar basiniza..bilezik icin kolu kesilen gelini,10 lira para icin motorla metrelerce suruklenen ablamizi ,dukkanindaki kasada ne kadar para oldugunu bilmeden öldürülen abimizi ne çabuk unuttunuz..tum bunlarida suriyeliler mi yapmis..biz çok mukemmeliz ya!!Adresmi vereyim size sacmaliyosunuz gayet ve hala suriyelilerin olmadigi nadirnsemtlerden birinde oturuyorum ve 10 gun balkon anahtari kapinin ustunde kalmis donup bakan yok ama bahsettigim semtte iki gun aleni sekilde kalsin bakalim o anahtar neler oluyo uzayda yasamiyorum merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?