Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
100 tane ban yiyecek olsam bile vallahi bende sevmiyorum davranış şekillerini bizim insanımızda yapıyor benzer davranışlar ama suriyelilerin ki batıyor.

Mesela kendi ülkesine savaşmaya gidemeyen adam(!) bana öğrendiği yarım yamalak Türkçesi ile laf atıyor.

Mesela metroya kemeraltına artık çantamı önüme takmadan giremiyorum

Her oturduğum kafede yanıma 5-6 yaşlarında Suriyeli çocukların gelip para istediği için yarım saat gitmemesinden rahatsız oluyorum, geçen gün biri yanağımı sıktı ya evet leş gibiydi!

Bakın eğitimsizlik hat safhada şimdi “ırkçı” diyen arkadaşlar 10 sene sonra bu memleketteki tecavüz,hırsızlık olayları artınca görecekler ne demek istediğimizi.. Olmaz ya, yine de inşallah giderler en kısa zamanda.

Avrupada bunlarla ilgili sorun yok mu zannediyorsunuz? Oraya eğitimlisi gitmişimiş falan fistan. Hayır hem eğitimlisi gitti hem ipsizi sapsızı. Nerden mi biliyorum? Almanca bildiğimden oranın yerel haberlerini okurum. Tecavüz taciz haberi. Faili kim? Biraz daha okuyorum, suriyeli mülteci. Hırsızlık olayı, okumaya devam ediyorum, fail yine suriyeli mülteci. İki ya da üç sene önce Köln de yılbaşı eğlencesinde bir çok kadın suriyeli mülteciler tarafından taciz edildi, haberlerde büyük yankı uyandırdı belki hatırlayanınız olur. Yani bu haberleri okuyunca suriyeliler hakkında söylenenlerde bir doğruluk payı yok mu diye düşünmeden edemiyor insan.

Zırt pırt din getirip işin içine sokma istersen. Görende diyecek Suriye ye atom bombası atıldı sırf müslümanlar diye.

İnsan gibi muamele ettik doğru,onlar ne yaptı adam ev sahibini öldürdü..
Hırsızlım yaptı..
Daha ne olsun,bir an önce defolup gitsinler ülkelerine..
Benim askerim polisim orada şehit düşüyor.
Bu alçaklar ellerin kollarını sallayarak yaşıyorlar bu ülkede..

Yahu bakın işte konu bu
Biziim erkeklerimiz diye tabir ettiğiniz erkekler ağzının suları aka aka kadın diye aldılar üçer beşer bunları
E şimdi sorun sadece suriyelilerde mi ?
Zorlamı aldılar hanfendi isteseler evlenmezlerdi milletinden yuvasını yıkmazlardı

çok hızlı ürüyorlar
savaştan gelmiş gibi değiller, geçen sene televizyonda izliyorum adam güneydoğuda bir yerde ağır gibi biryerde kalıyormuş maddi yardım istiyor ama küçücük çocuğu var ve diğer karısı da hamileymiş diğer büyük çocuklarını saymıyorum diğer çocuklar için eyvallah ama küçücük çocuk ve hamile eş nedir ya? çocuğun olmaz yoktur içinde yara olmuştur anlarım ama savaştan kaçmışın geleceğin belli değil nasıl bu kadar çok fazla üreyebiliyorsunuz

ben önümü göremediğim için evlenip çocuk yapmaya korkuyorum daha düne kadar savaş dibimde diye sen 2011 den beridir savaşta olan bir milletin içinden geliyorsun nasıl rahatsın

ırkçı diyen arkadaşlar Allah aşkına internet cafe falan basan insanlardan bahsediyoruz, farkında mısınız? adamlar büyüklere saldırsa yine iyi ama

sabahları haber sunan programları radyoda dinliyorum adamlar bağlanıyor diyor ki burada şöyle oldu suriyeli biri esnafımızı arkadaşlarıyla dövdü (denizli) olay çıktı ama basın hiçbirşey yazmadı burada en ufak birşeyde gerginlik oluyor devlet bunları denetlesin diye adam sesini duyurmaya çalıştı

1960'larda baslayan gocten bahsediyorum zaten.

bu mantıkla zaten filistinlileri de almamız lazım onlar akın akın bırakıp geliyorlar mı?
kaldı ki koca ortadoğuda güya tüm ülkeler müslüman ama ufacık musevi israil donunda sallıyo bunların hepsini
ümmet falan yalan duygusal laflar bunlar, beğenin beğenmeyin avrupadaki seçim sonuçlarına da bakın yükselen değer milliyetçilik, sen kendi insanını göm dur biz matbaayı da 100 sene sonra kullandık zaten normaldir

evet hanımefendı cok mukemmelız ,
sız cok sevıyorsanız uc bes cocugu alın sokaktan evınızde besleyın barı bı yararınız olsun bos konusmakla bı yere varılmıyor
Hiç kusura bakmayin avrupadakilerde biz mukemmel turklere kıro diyor..ayrica evet bakiyorum okutuyorum ve bir karsilik almadan evimdede oturtuyorum..öyle evinden konusmak kolay..

Müslümanlar çoğalsın diye olabilir mi giderek azalan bir toplum olduk,bence biz de doğurmalıyız.Eşim istese ben ikizlerin üstüne bir daha doğurmak isterim bu ülkeye asker lazım .

Ya evet biz cocuk dogurmaya korkuyoruz bin kere dusunuyoruz benm aklim almiyor
Türkiye orta doğu ülkesi gibi görünmesine rağmen diger orta doğu ulkelerine gore cok yol kat etti, özellikle kadinlarin eğitim ve calisma hakları ve doğum kontrol konusunda. Çok radikal olup isida katilan Türk kadinlari nasil kacacaklarini bilemediler biliyorsunuz. Türkiye'nin en radikal insanları bile orta Doğu'daki bir çok ülkenin vatandaşlarından iyidir. Bir kaç yılda verilecek bir eğitim değil ki bunlar, ki devlet mültecilere bu konularda hiç eğitim vermiyor gerçekten çok şaşırıyorum.Bir ülkeye gidince oranın toplum kurallarını ve az cok dil bilmeniz gerekir. Kendi toplumlarinda normal olabilir ama modern bir ülkeye gidip 4 tane eş alayım,kızımı 12 yaşındayken birine eş olarak satayım diyemezler. Her ülkenin kanunları farklı.

Yani bizim ülkemiz çok iyi diğer ülkeler çok kötü, biz misafirperveriz diye mi aldık bunları. Elin Avrupalısı biz uğraşamayız size para verelim doldurun bunları dedi. Tabi bize para gelsinde. Ne oldu parada vermediler kaldık öyle. Emin olun fırsatını bulsalar dakika tutmazlar bunları. Ama artık çok zor. Adamlar şirket kurmuşlar uluslararası fuarlarda Türkiye adına stand açıyorlar. Dükkan açıyorlar, mağaza açıyorlar kendilerine mahalle kurmuşlar. Kızlarını 2.3. karı olarak adamlara satıyorlar, 5 liraya fuhuş yapıyorlar, adamlar parklarda bahçelerde sahillerde yayılıyo.
Eeee benim gencecik fidan gibi 20 yaşındaki askerim teeyyyy nerde savaşıyor ölüyo.
Bunları söyleyince vay efendim ırkçısın. Valla bizim burda gözlükleri yakıyo kadınlar adamlar geziyorlar.
Kadın doğumcu bi arkadaşım var diyoki; para yok ev yok Türkiye'ye geleli olmuş 4 sene 3.hamilelik . Eeee nasıl yaptın nerde yaptın. Kadın Doğuma gelmiş çocuğuna zıbın getirmemiş hastane verecek mecbur diyo kalk emzir diyoruz mama verin diyo.
Sonra biz ırkçıyız. Yani gelip bunları Amerikalı yapsa iyi yaptın diyeceğiz öylemi

burada sevgi yumağı olup kendi milletini gömen insanları şaşkınlıkla okudum :)

Müslümanlar çoğalsın diye olabilir mi giderek azalan bir toplum olduk,bence biz de doğurmalıyız.Eşim istese ben ikizlerin üstüne bir daha doğurmak isterim bu ülkeye asker lazım .
Senin beyin göçü gerçekleşmiş

evet bize ırkçı muamelesi yapan kişi hitler üreme politikasını ne güzel örneklendirdi alkışlıyoruz
senin gerçeklikle bağın kalmamış arkadaşım acil yollu şifalar

Almanya ya iş gücü için göçen türkler oranın ekonomisini güçlendirdi.
Almanlar her gideni almadı sistematik bir şekilde alım yapıldı.
Giden insanlar çalışmaları karşılığında ücretlerini aldılar.
Suriyelilerin bizim ülkemize gelmesiyle, Türklerin Almanya ya gidişi aynı şey değil.
Bizim vatandaşımızdan toplum kurallarına aykırı davranan, düzeni bozan tabiki olmuştur.
Suriyeliler gibi hastane bedava, istediğin yerde dilencilik yap, milleti taciz et, doğayı kirlet, adam öldür, hırsızlık yap vs.
Hiç bir Alman hükümeti bunlara göz yummaz.

Ya benim kocam polis bu ayaklari birak kimse gormedigi icin dönüp bakmamıştır tatlım..gorselerdi bak gor neler ediyolar basiniza..bilezik icin kolu kesilen gelini,10 lira para icin motorla metrelerce suruklenen ablamizi ,dukkanindaki kasada ne kadar para oldugunu bilmeden öldürülen abimizi ne çabuk unuttunuz..tum bunlarida suriyeliler mi yapmis..biz çok mukemmeliz ya!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…