- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.822
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Müslümanlar çoğalsın diye olabilir mi giderek azalan bir toplum olduk,bence biz de doğurmalıyız.Eşim istese ben ikizlerin üstüne bir daha doğurmak isterim bu ülkeye asker lazım .
Yahudilerin nüfusu muslumanlara gore çok az ama dünyaya etkileri çok fazla. En çok bilim insanı onlardan çıkıyor. Dünyaya dünyanın kaynaklarını boşu boşuna tüketen kalitesiz insanlar değil, çok iyi eğitim almış, bilim ureten insanlar gerekli. 10 çocuğa vereceğiniz maddi-manevi kaynağı 2 çocuğun eğitimine verirseniz toplum ve ülke icin çok daha faydalı olurlar.Müslümanlar çoğalsın diye olabilir mi giderek azalan bir toplum olduk,bence biz de doğurmalıyız.Eşim istese ben ikizlerin üstüne bir daha doğurmak isterim bu ülkeye asker lazım .
evet bize ırkçı muamelesi yapan kişi hitler üreme politikasını ne güzel örneklendirdi alkışlıyoruz
senin gerçeklikle bağın kalmamış arkadaşım acil yollu şifalar
Saçmalık müslümanlık çoğalsın diye çocukmu doğurmak lazım..
evet bize ırkçı muamelesi yapan kişi hitler üreme politikasını ne güzel örneklendirdi alkışlıyoruz
senin gerçeklikle bağın kalmamış arkadaşım acil yollu şifalar
bizimle dalga geçiyo bence. fikri böyle olmamalı. bi insan böyle düşünmemeli. olmamalı yani. beyin böyle kullanılmamalı. bence dalga geçiyo. umarımSenin beyin göçü gerçekleşmiş
üreyelim üreyelimde topraklarda sıkışıklık var o nası olacak:))
cücük kadar israil her türlü dünya iplerini elinde tutuyor. ama biz beynimizi değil sevişen organlarımızı çalıştıralım:))
Hangi yorum o merak ettim? Nasıl bizden üstün sayılabilirler? Bu konuyla ilgili aklıma gelen tek örnek düşük ücretle çalışmayı kabul ettikleri için işe alımlarda işverenler tarafından daha çok tercih edilmeleri olabilir.
Çalışmaz üretmezsek zaten biteriz.Biz üreten bir toplum olmalıyız ,mesele nüfusumuzun giderek yaşlanıyor olması artık herkes tek çocuk yapar oldu eeee nasıl olucak.Yaşlı bir topluma mı dönüşelim burdaki mesele sevişen organları çalıştırmak değil ,beynimizi çalıştırmak canım senin aklın farklı çalışıyor olabilir mi?üreyelim üreyelimde topraklarda sıkışıklık var o nası olacak:))
cücük kadar israil her türlü dünya iplerini elinde tutuyor. ama biz beynimizi değil sevişen organlarımızı çalıştıralım:))
Bunlardan çok var etrafta,şaka yapmıyor maalesef. Bunlar biz doğuralım Allah rızkını verir derler, kıt kanaat geçinirler. Çocukları her şeyden mahrum büyür. Sorsan bilinçli insanlar.Pehbizimle dalga geçiyo bence. fikri böyle olmamalı. bi insan böyle düşünmemeli. olmamalı yani. beyin böyle kullanılmamalı. bence dalga geçiyo. umarım
hala gücü nüfusta görenler var milyonluk nüfusların imhası bir atom bombasına bakar
Evet siz inanmayabilirsiniz inancinizi bilemem ama benim peygamberim:çoğalınız,zira ben kıyamet günü ümmetimin çokluğu ile övüneceğim diyor..Saçmalık müslümanlık çoğalsın diye çocukmu doğurmak lazım..
Yapma allah aşkına bunca zaman bu ülkede bu tarz olaylar başına gelmeden yaşamışsan demekki istisnalar hariç o kadar kötü bir millet değiliz madem bu kadar rahatsızsın başka ülkede yaşama hakkını kullanabilirsin mesela suriye gibiKonusturmayin insani daha gecen gun guya okumuş bilmiş bir ailenin kizi sikayette bulundu karakola..sebep:babası peşkeş çekiyor arkadasina 13 yasindaki cocugunu..adam göz yumuyor arkadasinin cocugunu taciz etmesine nedeni ise borcu var yardim ediyor diye..ne mukemmelmişiz vayy canina..
eklediğim siteye bir bakın isterseniz öyle sizin sandığınız gibi boş beleş yaşadıkları falan yok evet ters giden birşeyler olduğu kesin ama bunun faturasını insanlara kesmek yerine çözüm için uğraşılması gerek bu insanlar gidecekmi kalacakmı kalacaksa sisteme nasıl entegre olabilecek bu konuda sosyoloklar psikologlar çalışıyor mu ülke politikası nedir bunları soruştursak keşkekonu çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum konu kapanmadan şunu ekleyim:)https://teyit.org/turkiyede-yasayan-suriyelilerle-ilgili-internette-yayilan-13-yanlis-bilgi/
Hangi yorum o merak ettim? Nasıl bizden üstün sayılabilirler? Bu konuyla ilgili aklıma gelen tek örnek düşük ücretle çalışmayı kabul ettikleri için işe alımlarda işverenler tarafından daha çok tercih edilmeleri olabilir.
Resme uzaklaşıp bi bakalım.
Bir önceki yorumumda belirttiğim gibi bu mülteci sorununu ırkçı söylemler yaparak değil, bürokratik yaklaşımlar üzerinden tartışmamız lazım. Ortada bir yanlış olduğunu, ülkemizde ortalama bir Avrupa ülkesinin nüfusu kadar Suriyeli yaşadığını ben de farkındayım. Buradaki sorun Suriyelilerin pis olması, kaba olması veya vahşi doğadaki hayvanlar gibi habire ürüyor olmaları değil. Buradaki sorun Türkiye’nin dünyanın en büyük mülteci krizine ev sahipliği yapıyor olması.
O çok, pekçok medeni.. O hümanizmin merkezi.. O tek dişi kalmış Avrupa ülkeleri.. Suriye’deki savaşa örtülü destek verirken, bir yandan Esad’ı var etmeye çalışıp, bir yandan da bizim canımızı yakan örgütleri Esad’a karşı savaşsınlar diye eğitirken, silah yardımı, para yardımı yaparken, şimdi ne oldu da o ülkelerde 200bincik Suriyeli yaşarken, bizde 3 milyon küsur??
Burada da yalnız ve güzel ülkemizi yöneten insanların şovmenliği devreye giriyor.. Komşumuz! Canımız ciğerimiz! Tüm bunları geçtim din kardeşlerimiz! Hadi oradan.. Suriyeli insana değer veriyor olsaydın, insan kıymeti biliyor olsaydın, hiçbir altyapın olmadan, sunacak imkanın olmadan, “gelin tüm sokaklar sizin!” “dilediğinizce yatın sokaklarda!” demezdin. Uluslararası siyasette daha ısrarcı olurdun, anlaşmaları zorlar, BM’nin kapısını aşındırırdın. Öyle TV’ye çıkıp kollarını açıp “gelin kardeşlerim ülke sizin” deyince fazladan alacağın oyların peşine düşmezdin. Of neyse siyaset konuşmak hem yasak, hem çirkin..
Arkadaşlar toplumun yararını düşünüyorsanız tüm Suriyeli çocukların kendi çocuklarımızla okumasını, hastalanınca hastanede birlikte sıra beklemeyi kabul edeceksiniz. Gelin görün ki gidecek evleri yok, savaşın en iğrenç yüzünü görmüşler.
Ve gelin görün ki şu dakika Kanada mülteci alımına başlasa hepsi bize bakıp “ülkeniz batsın, sanki çok da meraktık!” deyip basar giderlerDua edin de dünyanın süper güçleri, medeniyet timsalleri azıcık insafa gelsin. Rabbim Türk siyasetçilerine de azıcık akıl fikir armağan etsin. Amin.
Kıyamet günü öncesi hakkında ne demiş peki?Kim bakacakmış?Evet siz inanmayabilirsiniz inancinizi bilemem ama benim peygamberim:çoğalınız,zira ben kıyamet günü ümmetimin çokluğu ile övüneceğim diyor..
Merak ettim mukkemmel insanimizi suriyeliler daha da mukemmellestirecek mantiginda misiniz?Konusturmayin insani daha gecen gun guya okumuş bilmiş bir ailenin kizi sikayette bulundu karakola..sebep:babası peşkeş çekiyor arkadasina 13 yasindaki cocugunu..adam göz yumuyor arkadasinin cocugunu taciz etmesine nedeni ise borcu var yardim ediyor diye..ne mukemmelmişiz vayy canina..
Atom bombasına hiç gerek yok, Amerikanin yaptığı gibi ortalik bir karıştırılsa, mezhep savaşları çıkar. Aptal insanlar birbirlerini patlatır.hala gücü nüfusta görenler var milyonluk nüfusların imhası bir atom bombasına bakar
eklediğim siteye bir bakın isterseniz öyle sizin sandığınız gibi boş beleş yaşadıkları falan yok evet ters giden birşeyler olduğu kesin ama bunun faturasını insanlara kesmek yerine çözüm için uğraşılması gerek bu insanlar gidecekmi kalacakmı kalacaksa sisteme nasıl entegre olabilecek bu konuda sosyoloklar piskoloklar çalışıyormu ülke palitikası nedir bunları sorustursak keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?