Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle sevgili olduğumuz dönemde eşime diye mesajı abime atmıştım tam bir facia yaşanmıştı o geldi aklıma ya şimdi böyle bir şeyi ben yaşasaydım Allah korusun kıyamet kopardı evde böylece aklımda soru işaretleri kalmazdı siz bence numarayı alın pusuya yatın böyle şeyler bazen boşlamaya gelmez
Akıl var mantık var...
Numarayı ilk kez yazıp aramak var yanlışlık tabi olur...
Bir de boyle msj atmak var...boyle bir mesajı gonderdiğin no kayıtlıdır mutlaka...ilk kez yazmazsın yani...
Yok canım öyle olmayabiliyor.Ben de yıllardır kayıtlı bir kaç kez de aradığım eşimin akrabasının numarası var.Gecen aynı isimde birisine bebeğimin fotoğraflarını gonderiyordum ve kaza ile ona gönderdim.Sonra X abla benim bebeğin resimlerini sana gondermisim nasıl güzel mi diye emojiler filan sebeklik yaptim.Hala ses çıkmayınca aradım ve hı tanımadığım bir adam "yanlışlık olmuş bacım,ben senin x ablan değilim"dedi. Ozur dileyip uzatmadan kapadım teli.
Konuyu açıyorsunuz gidiyorsunuz arkadaş! o kadar yazıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz saygıdan bir iki cevap verseniz bari kim yazmış mesajı hala bulamadınız mı bulduysanız bize de haber verseniz bir zahmet
Konuyu açıyorsunuz gidiyorsunuz arkadaş! o kadar yazıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz saygıdan bir iki cevap verseniz bari kim yazmış mesajı hala bulamadınız mı bulduysanız bize de haber verseniz bir zahmet
Günaydın Nasılsın? Ne zaman gideceksin? Geçen gün arabanı görür gibi oldum uğrarsın sandın üzüldüm .Biliyorum işlerin çok yoğundur şimdi diye devam ediyordu. Bu mesaj eşime gelmiş ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Kimden gelmiş olabilir.