Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım öyle olmayabiliyor.Ben de yıllardır kayıtlı bir kaç kez de aradığım eşimin akrabasının numarası var.Gecen aynı isimde birisine bebeğimin fotoğraflarını gonderiyordum ve kaza ile ona gönderdim.Sonra X abla benim bebeğin resimlerini sana gondermisim nasıl güzel mi diye emojiler filan sebeklik yaptim.Hala ses çıkmayınca aradım ve hı tanımadığım bir adam "yanlışlık olmuş bacım,ben senin x ablan değilim"dedi. Ozur dileyip uzatmadan kapadım teli.Akıl var mantık var...
Numarayı ilk kez yazıp aramak var yanlışlık tabi olur...
Bir de boyle msj atmak var...boyle bir mesajı gonderdiğin no kayıtlıdır mutlaka...ilk kez yazmazsın yani...
Kayınpeder / damat şeysinden sonraBir erkeğin mesajı gibi durmuyor![]()
Öldüm şuan iyi hatırlattın doğruKayınpeder / damat şeysinden sonra![]()
Konuyu açıyorsunuz gidiyorsunuz arkadaş! o kadar yazıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz saygıdan bir iki cevap verseniz barikim yazmış mesajı hala bulamadınız mı bulduysanız bize de haber verseniz bir zahmet
![]()
Direk soramayışınızın sebebı telefona gizliden bakmanız mıGünaydın Nasılsın? Ne zaman gideceksin? Geçen gün arabanı görür gibi oldum uğrarsın sandın üzüldüm .Biliyorum işlerin çok yoğundur şimdi diye devam ediyordu. Bu mesaj eşime gelmiş ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Kimden gelmiş olabilir.
vallahi çok doğru dedinMesajı yazcağına numarayı yazsaymış bulduyduk şimdiye
Noyu al watsapına kaydet kullanıyısa prafil fotosundan anlarsın
Ya da ara öğren kimmiş yanlış aradım kusura bakmayın dersin