Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babamla konuştum. nuh diyo peygamber demiyo.
ben atanamamış Türkçe öğretmeniyim. 2 yıl oldu mezun olalı. sevgilim de matematik öğretmeni. dershanede çalışıyor. 8 sene oldu işe başlayalı.
babam atanmadan beni vermezmiş. şu an söyle bi samimiyet istemiyomuş. yazık annemin tansiyonu 16 oldu. kıyamadı bana. baba seviyorum dedim. benim senle gururlamak hakkım değil mi dedi. babacım deniyoruz işte olmuyo dedim. yine vazgeçmicem dedm. belki hiç atanamam bunun garantisi yok dedim. 10 sene atanamasam 10 sene vermezmiş. benim acelem neymiş.
baba sadece tanışalım dedim. en fazla yüzük takılır ağustosa kadar bi şey olmazz dedim. yine sınava burda hazırlanıp burda giricem dedim. olmadı yalnız gelsin dedim. ben böyle gizli kapaklı sevmiyorum dedim.
baba seviyorum, istiyorum dedim. yarın akşam yine konuşucazz dedim. konuşalım benim cevabım aynı dedi. onlar pazartesi geliyor ister eve alsın bi çaylarını içeriz, ister döneriz diyolar dedim. kendileri bilirler dedi.
yarın abimle de konuşucam onun da rızası yok gibi. ne olacak şimdi??
Canım benim babam da böyleydi.en az 2 yıl beklemen gerek dedi. istemiyodu kesinlikle olmaz diodu. amaaaa hiç yılmadık sabrettik bekledik. hatta annem kaç git dedi. en azından biz izin vermedik kaçtı gitti deriz dedi. bende olmaz dedim. asla ailemi çiğnemem ya o olursa olur olmazsa kimse olmaz dedim. önce annemin inadı kırıldı. laflarıma dayanamadı çünkü. benim hakkım değil mi ailemin arkamda durması , siz nie benim destekçim olmuyosunuz, annem babam olarak arkamda durun die bisürü laf söledim fırsat buldukça. sonra biraz da dini yönden bastırdım. ayet hadis derken 3 gün önce sözüm kesildi. herkes güler yüzlü. herkesin istediği oldu şükürler olsun.
bence babanı çiğneme. kesin olur demeden başkasını eve sokma. herşey güzel başlamalı ki güzel devam etsin. rıza göstermeden eve alırsa kötü bişey söleyebilir. ne bilim sevdiğin çocuk kırılır. sana nazı geçer sölediklerini kaldırabilirsin ama onlar uzaktan gelip laflarını kaldıramayabilirler.
biraz daha ertele bence tabiii bence ama
allah yardımcın olsun canım
Okudum bütün yorumları yazdıklarınızı bazen duygulandım bazen gülümsedim tatlı heyecanlar gerçekten henüz yaşamadım ama oldukça heyecanlı oldugunu düşünüyorumBabanızın cevablarına çok üzüldüm inatmı yapıyor kızının evlenmesindenmi korkuyor hepimiz ailemiz için küçük bir çocuguz hala inşallah erkek arkadaşınızın ailesi geldiginde yumuşar onlarda anlamışlar bence böyle beklemekle olmayacak şansımızı deneyelim diyorlar haklılarda tatlı dille yumuşatırlar diye düşünüyorum inşallah umdugum gibi gelişir olaylar babanızı en iyi siz tanıyorsunuz daha kötü şeyler olmasın sonra bir kaç gün daha konuşmaya çalışın ikna etmeye abinizin inadını kırın öncelikle ne desem bilemiyor insan Rabbim gönlünüzdekinin gerçekleşmesini nasip etsin
![]()
hayırlı olsun canım peki iki yıl bekledinizz mi?
biz de bekliyoruz ama ne zamandır. ailesi 1.5 yıldır gelmeye çalışıyo. artık bıktı insanlar haliyle. hem benim babam net bi zaman da vermiyor. atanmadan olmaz diyo. hem o atanacak hem ben düşünün yani. bu belki de hiç olmayacak bi şey, garantisi yok. artık emrivaki yapalım dedik. ben önce abimi sonra da aile büyüklerini işin içine sokmak istiyorum. bu iş hallolsun artık çünkü insanlar da bıktı. babamı çiğnemeyi hiç düşünmedim zaten. yapmam da. ama nazlandıkça nazlanıyor. herkes bıktı artık.