Bu mevzu yüzünden bitiren bir kişi pişman olur mu?

Evlilik düşündüğüm kızsın, şimdiden sözümü iplemeyen biriyle mi evleneceğim diye düşünüyor. Beni başka bi erkekle aynı masada o olmadan düşünmeye bile tahammülü yok..

Sana şöyle bi örnek veriyim.
Yeni evliyim, çalışıyorum. Mantıken o ortamda erkeklerde var. Eşim bana; 'Bi erkekle konuştuğunu göriyim seni öldürürüm' demişti. Bu tarz şeyler yaşadım. Bir yıldan sonra bi şekilde geçti bu hasta kıskançlığı ama geçene kadar çok çektim diyim..
Yani kat kat artarak devam edicek, evlenince doruk noktasına ulaşıcak. Sonra ya benim ki gibi olur ya da olmaz. Onun garantisi yok..

Sonra efendim kocam öküz. Sevgiliyken çok iyiydi birden değişti. . Acaba aşktan kör olan gözleriniz açılıyor olmasın?

Fırsat bu fırsat kaç uzaklaş sen de bence daha hayırlı olmuş canım elbetteki zor gelicek sana ama sonrasını düşün katlanıcak gibi değil

Sen ayrılmazsın henüz bundan o yüzden ona göre yorum yapıcam. Sakın ilk arayan sen olma yoksa sana olmayan saygısı iyice azalır baskı iyice artar. Arayacak ama pişman olmuş şekilde değil sadece öyle tekrar başlasın isteyecek hatta ayrılığa sebep olan olayın konusu açılırsa hala seni haksız gördüğünü göreceksin. Barışmaya geldiğinde sana tavsiyem sakın hemen barışma zor ol bilmiyorum ben kırıldım ve seni üzecek birşey yapmadım bu şekilde devam edebilecek mi emin değilim de..Fazla konuşmayı da uzatmadan neyse şu an konuşmak istemiyorum de. Uğraşsın hatasını anlasın...Bu bekleyişin sonunda geldi diye sevinip hemen affedersen hiçbişey değişmez...

1 sene boyunca çok mutlu ilerleyen bir ilişkim vardı. Bu zamana kadar ailesiyle tanıştırdığı ve onların bi kıza bu kadar istekli olduğu tek kişiydim. Kız kardeşiyle aynı yaştaydık onunla bile artık dost gibi olmuştuk. İşyerindeki çalışanlar, çevresi, akrabaları herkes bizi çok yakıştırıyordu ve iyi de anlaşıyorduk.
Kendisi çok kıskanç, sahiplenici ve sözünün dinlenmesini, ona sorulmadan bişey yapılmamasını isteyen bi karakter öncelikle (Başak erkeği). Ben artık ciddiye (yavaş yavaş evliliğe) giden bir ilişki olduğundan kırmadan dediklerini yapmaya çalıştım hep. Aralarda ikilettiğim zamanlar hemen kavga ediyorduk. İlk büyük kavgamız kuzenim erkek arkadaşıyla tanıştırmak istedi ve buna izin istememden oldu. Yabancı bi erkek olduğu için buna tahammül dahi edemedi. Savunmaya geçince daha çok suçladı, 2 gün kavgalı kaldık ve ben sonrasında alttan alıp gönlünü aldım.
1 ay boyunca yine eskisi gibiydik, hiçbir şekilde birbirimizden soğuma uzaklaşma olmadı. Sadece uyardı bu son olsun, seni artık uyarmak istemiyorum kızacağım şeylerde dedi.
Ve bigün işyerindekilerle sabah kahvaltısı yapalım dedik, herkes bayan sadece 1 erkek vardı masada (çocuk aynı zamanda çalışan ablalardan birinin erkek kardeşi olduğu için). Fotoğraf çekmem için rica ettiler çocukta benim yanımda oturuyordu, çektim ve sevgilime de attım. İşyerinden olduğu için sıkıntı yapmaması gerekirken olayı ayrılığa kadar getirdi, gözü dönercesine sözler söyledi ve ayrıldı. Alttan alıp açıklama yapmama bile izin vermedi. Elimden geleni yaptım beni dinlemedi sildi her yerden ve unutmaya çabalıyor, mutluymuş göndermeleri yapıyor hesaplarından.

Böyle bir konu için bu ilişkiyi bitirmeyi göze almasını hazmedemiyorum. Sevdiğini biliyorum belli de ediyordu, herkeste söylüyordu ama gurur nasıl bu kadar sevginin önüne geçer? Kardeşi, annesi onun abarttığının farkında fakat onları bile dinlemiyor bana haksızlık yaptığını bildikleri için.

Sizce ben tekrar çabalamalı mıyım, yoksa o abarttığının farkına varıp geri dönecek midir?
O fark eder sana döner de sen böyle bi ruh hastasını kabul edermisin sorun burda bence

isabet olmuş :d ilerde daha dayanılmaz hal alacak bence ... ha bu arada bıraz duşununce pişman olacak bence affetme...

böyle tipler için; 'kişi kendinden bilir işi' derler ya aynen öyle düşünüyorum.kendinde o potansiyel olduğundan kıskanıyor yani kendisi işyerinde bir bayanla yanyana otursa aklı kayacak demek ki.böyle sahiplenme olmaz.bu hastalık gibi bişey normal değil.

Birşey yapmayın belliki kıskanç ve olmazsa olmazları var
Ancak bu onun haklı olduğunu göstermez siz yeterince bu anlatımınızdan çabaladığınızı anlatmışsınız
Bırakın o sizin için birşeyler yapsın azda olsa sizsizliği yaşasın

bu ne yaa. sen onun isteklerine göre yaşayacaksan gerçek sen zamanla kaybolur gider ve mutsuz ezik birine dönüşürsün. bu kadar taviz verme. taviz tavizi doğurur

böyle bi adamla kim niye hayat geçirmek ister ki?
evlendiniz diyelim, hayatınızı devamlı başkasının boyunduruğu altında, onun çizdiği sınırlarda mı yaşamak istiyorsunuz?sizin istekleriniz, yapmak ve yaşamak istediklerinizin kendiniz için bile hiç bi önemi yok mu?bu durum kıskançlık sahiplenmek falan değil ki hastalık, bunu nasıl göremezsiniz.böyle bi insanla 30 sene yaşasanız mutlu olacağınızı mı sanıyosunuz?şu an her şey gözünüze toz pembe görünmüş olabilir çünkü daha ortada hiçbişi yok, sadece sevgiliymişsiniz.

evlenince onu giyme, bunla konuşma, dışarı çıkma, pencereden bakma, kuzeninle konuşma, erkek sineğe selam verme, makyaj yapma, oje sürme, çalışma evde otur diyecek bir adamla mı olmak istiyosunuz?

ben artık gerçekten anlamıyorum hemcinslerimi.

Anne baba kızım şuraya gitme,şu saatte evde ol,şu kişiyle görüşme deyince kavga kıyamet. Sevgili deyince alttan al. Çok değişik bi zihniyet gerçekten. Ben gelmişim bu yaşıma senden önce bilmiyor muydum nereye gitmemin doğru kiminle görüşmemin Doğu olacağını. Bu resmen sen benden daha akıllısın ben bişey akıl edemiyorum sen benim yerime karar ver demek

Bitirmesi gereken sizmişsiniz adam kolaylık yapmış.
Zorlamayın, sizce böyle ömür geçer mi?

hıc normal ınsan davranısları sergılememıs
bu ınsanlarda ne buluyorsunuz nerden buluyorsunuz nasıl sevıyorsunuz gercekden anlamıyorum

senın aklı melekelerın yerınde degılmıs bırı davranmasına neden ızın verdın ? dogrunun yanlısın ne oldugunu bılmıyor musun anan baban varken ona ne oluyor sana baskılarda bulunuyor ? buna neden ızın verdın kı

aman pısman olmasın bosver onu

Bence ilişkinizi değil, kendinizi sorgulayın..
Bu şahısa bağımlı olmanızı gerektiren durum nedir onu araştırın, lütfen gerekirse psikologdan yardım alın.

bence sevgiliniz "kişi kendinden bilir işi" gibi davranıyor.
güven sorununun nedeni kendisi.
yazık etmeyin kendinize. kaçın kurtulun.

sakın kurtulduğuna bak evlenince eve kapatır bu adam seni boşver ve kaç uzaklaş .... bak benim eşimde çok dediğim dedik birisidir istediği şey olmayınca çıldırır ama bana çok güvenir arkadaşlarımla dışarı çıkmama konuşmama kızmaz dediğim dediklikle güvensizlik ayrılacak kadar kıskançlık çok farklı...

Back
X