BU meyin kafası????

Kızı geçtim de annesi angut .
Kızı uyarması gereken yerde bir de ballandıra ballandıra anlatıyor. Eşine söyle ikisine de ayar versin .

Eşime güzel bir şekilde anlatıcam.
Bu konunun geçmesine izin verme diye uyarıcam.
Yoksa ben bizzat ablası ile konuşurum yada kızı herkesin içinde utandırırım en kötüsü.

Peki sen beni anlamadın
Ben bahsi geçen konuşmalar doğru demiyorum, gereksiz saçmasapan konusuluyor diyorum ; ancak görümcen bunu diyorsa ve eşin de garipsemiyorsa sen de sorun cıkmaması adına susacaksın.

Bunu mevzu haline getirsen , dayısına hayran oldugu için öyle dedik sen neler düşünmüşsün diyecek, gercekten de o niyetle söylüyor
Heralde dayısı ile kızını evlendirecek hali yok.
Doğru demiyorum bak, boş ve saçma diyorum .
Onlar yüzeysel düşünüyor sen gibi derine inmiyor . Fark bu.

Herşeye atlamayı sevmiyorum ama burada söylediğin SUSACAKSIN kısmı oldukça canımı sıktı kusura bakma.

Neden susacak?

Memlekette o kadar ensest ilişkiler yaşanıyorken, henüz üzerinden çok geçmedi hepi topu 4-5 ay önce Murat başoğlu’nun olayı patlak vermişken ve öz abisinin kızı ile ilişki yaşamışken konu sahibi neden SUSACAK??

Olmayacak birşey mi?
Bir düşünsene olurda bir gün bu kız iyice saplantı haline getirip dayısıyla birşeyler yaşamak için türlü oyunlara başvurursa? Veya olurda birşeyler yaşanırsa?

Ortada bir evlilik ve bir bebek var. Bu kızın bu düşünceleri aklından birinin silmesi lazım bu kızın psikolojik destek alması lazım.

Kimimize hayat laylaylom o yüzden bazı olaylar normal karşılanıyor işte!.

Bende kucuk sandim 18 yasinda ergen birkiz.dayisina pek iyi gozle bakmiyor sanirim cok igrenc bence.esinizle konusun ayrica gorumcenizde normal gozukmuyor.buinsanlara asiri baglananlar ruh hastasi adayi gercekten.gorumceniz kizini dizginlemesse bilemiyorum nolur.amahic normal deyil.koskoca kiz sonucta.kardesimi esinden kiskanmak bana cok sacma gelsede kocanizi paylasamiyorlar...

Şakaysa da çok çirkin ama,ya dayımı kıskanıyorum anne bebekten konuşmayalım demesi pek şaka gibi değil.
Belki de annesi uyduruyor.
Elbette şaka olamaz,yani kendileri şaka olarak adlandırırsa diyorum,eşimin yeğenlerinin böyle birşey dediğini düşünemiyorum bile,bir hastaneye yatırın,kafası iyi değil derim sanırım

Herşeye atlamayı sevmiyorum ama burada söylediğin SUSACAKSIN kısmı oldukça canımı sıktı kusura bakma.

Neden susacak?

Memlekette o kadar ensest ilişkiler yaşanıyorken, henüz üzerinden çok geçmedi hepi topu 4-5 ay önce Murat başoğlu’nun olayı patlak vermişken ve öz abisinin kızı ile ilişki yaşamışken konu sahibi neden SUSACAK??

Olmayacak birşey mi?
Bir düşünsene olurda bir gün bu kız iyice saplantı haline getirip dayısıyla birşeyler yaşamak için türlü oyunlara başvurursa? Veya olurda birşeyler yaşanırsa?

Ortada bir evlilik ve bir bebek var. Bu kızın bu düşünceleri aklından birinin silmesi lazım bu kızın psikolojik destek alması lazım.

Bak ne kadar güzel bir örnek :)
Dimi var zaten böyle iğrençlikler hemde gayet kanıtlanmış olaylar. Ay düşüncesi bile iğrenç. Tabiki öyle bir hale geleceğini düşünmüyorum ama örnekleri var elbette.

Bende kucuk sandim 18 yasinda ergen birkiz.dayisina pek iyi gozle bakmiyor sanirim cok igrenc bence.esinizle konusun ayrica gorumcenizde normal gozukmuyor.buinsanlara asiri baglananlar ruh hastasi adayi gercekten.gorumceniz kizini dizginlemesse bilemiyorum nolur.amahic normal deyil.koskoca kiz sonucta.kardesimi esinden kiskanmak bana cok sacma gelsede kocanizi paylasamiyorlar...

Sorma ya bu görümcem bir türlü paylaşamıyor,hep bir s...k yarışına giriyor.
Hiç oralı olmuyor olmam galiba onu daha da hırslandırıyor gibi.
Bizzat hamile kaldığımda sevinmediğini üzüldüğünü söylemişti :)
Ama onu bile kafama takmadım.

18 yas kucuk degil, senide takinti yapmis sanki. Bende dayimi cok severdim 6 yaslarda evlendiginde aglamistim beni unutucak kendi cocuklari olucak diye. Ama yengem cok iyi bi kadin cok severim kendisini, cocuklukmus iste.
Bence daha sert ol.
Esin biliyomu hala bu konularin konusuldugunu?

Elbette şaka olamaz,yani kendileri şaka olarak adlandırırsa diyorum,eşimin yeğenlerinin böyle birşey dediğini düşünemiyorum bile,bir hastaneye yatırın,kafası iyi değil derim sanırım

Ben kendi kızımı erkek kardeşim için böyle bir mevzu geçtiğini ve yengesine takıntılı olduğunu görürsem eğer.. Allah korusun ama bilmiyorum sert tepki veririm galiba.
Ama bu anlatıldığında anlaşılmayacak birşey değil bence. Kızın kafasına annesi soktu buna çok eminim artık.
Bu konu kapanmıştır bile evlendikten sonra tekrar meydana geldi sanırım çünkü düğün günümde bile görümcem bunu konuşuyordu.

Bak ne kadar güzel bir örnek :)
Dimi var zaten böyle iğrençlikler hemde gayet kanıtlanmış olaylar. Ay düşüncesi bile iğrenç. Tabiki öyle bir hale geleceğini düşünmüyorum ama örnekleri var elbette.

Normal karşılanması ve bunu yaşayan kişinin susturulmaya çalışılması anormal.

İnsanlar kendi başlarına gelen olaylarda bu kadar soğukkanlı olabiliyormu ? Merak ediyorum. Küçük çocuk olur 2-3 yaşlarında anlarım 18 yaşında ergen bir genç var olaya müdahale et diyecekken sus denmesi cidden aklım almadı bir an.

Beni sinir etmek için çok uğraşıyor evet.
Yani didik didik her konuya giriyor.
Kedilerimi iş yerinde konuşmuş kızlar da çocuğa nasıl kıyabilir yazık diye tepki vermişler.
Baktı sinirlenmiyorum kızımın ismi için kocası o neymiş nerden bulmuş bu ismi demiş onu anlatıyor :)
Takılmıyorum çünkü çok uğraşıyor bunu fark ediyorum,bende kendi haline bıraktım. Ama bu mevzunun öyle birşey olduğunu düşünmedim. Belki de öyledir :) inşallah öyledir.
Kesin öyle.
Kalkipta evlendirecek halleri yok ama sizin yumuşak karnınız bu,burdan zorluyor şansını ruh hastası.
Bence siz demeyin,eşiniz bozsun güzelce mevzu acılınca"yahu bunu neden söyleyip duruyorsunuz,nasıl yakıstırıyorsunuz,şakaysa şakası bile kabul edilemez,bir daha duymak istemiyorum espriyse de espri bir kez yapılır,gülünür geçilir ama sürekli temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyin önüme,kalbinizi kırarım" diye terslesin bir,bakın bir daha lafını edebiliyorlar mı?
Amiyane tabirle sizi kaşıyor kendince alttan alttan.

Evet bir daha bu konu geçerse uyarmaya karar verdim.. demek ki ben abartmamışın :)
Yok yok kesinlikle abartma meselesi değil bu. 18 yaşında bir "yetişkin" bireyin normalde konuşmaması gereken sözler bunlar.

Sorma ya bu görümcem bir türlü paylaşamıyor,hep bir s...k yarışına giriyor.
Hiç oralı olmuyor olmam galiba onu daha da hırslandırıyor gibi.
Bizzat hamile kaldığımda sevinmediğini üzüldüğünü söylemişti :)
Ama onu bile kafama takmadım.
Ay bide hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin.uzak durun nazar falan deger evinize almayin ben korktum vallahi sizde korkun.bebeginizde gostermeyin cok fesatlar.evinde bisey yemeyin o derece tuhaflar yani..

eşimin küçük bi kuzeni(14) sen evlenince x ablayla aynı yatakta mı yatıcaksın ? ben gelip sizde kalıcam benimle yat tm mı demiş.. bana bunu anlattı eşim ama cocuk nolcak işe der gibi anlattı bi güzel cemkirdim şimdi kuzenine o cümleleri kurcak yüzü veriyo nede biri o tarz bişey dese gelip bana anlatabiliyo

18 yas kucuk degil, senide takinti yapmis sanki. Bende dayimi cok severdim 6 yaslarda evlendiginde aglamistim beni unutucak kendi cocuklari olucak diye. Ama yengem cok iyi bi kadin cok severim kendisini, cocuklukmus iste.
Bence daha sert ol.
Esin biliyomu hala bu konularin konusuldugunu?
Ya ben kıza da çok iyi davranıyorum annesine de hiç takılıp tepki vermiyorum neden böyle anlamadım bile.
Eşim biliyor ama şöyle birşey var ablası farklı şehirde yaşıyor.
Senede 2 kez anca geliyor buraya ama her geldiğinde mutlaka konuşuyor bu konuyu,eşim gülüp geçiyor sadece. Hiç konu üzerinde konuşmadı. Bana anlatıyor zaten eşime değil yani ısrarla kızım da şöyle derdi böyle derdi diye konu açar.
Genelde küçükken derdi dediği için eşim çok dikkate almıyor.
Ama kızının da beni kıskandığını basitçe ortalıkta anlatıyor hala.
Son bu konuşma geçince sinirlendim.

Ay bide hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin.uzak durun nazar falan deger evinize almayin ben korktum vallahi sizde korkun.bebeginizde gostermeyin cok fesatlar.evinde bisey yemeyin o derece tuhaflar yani..

Uzaklar bizden yani senede 2 kez filan anca geliyorlar. Allahtan uzaklar yoksa tahammül sınırlarımı aşmaya başladı son günlerde.

eşimin küçük bi kuzeni(14) sen evlenince x ablayla aynı yatakta mı yatıcaksın ? ben gelip sizde kalıcam benimle yat tm mı demiş.. bana bunu anlattı eşim ama cocuk nolcak işe der gibi anlattı bi güzel cemkirdim şimdi kuzenine o cümleleri kurcak yüzü veriyo nede biri o tarz bişey dese gelip bana anlatabiliyo

Ay pes ya bu ne demek neler düşünüyorlar :(
Genç kızlardan korkulur..
ama eğitim tabi ki çok eksik kalmış besbelli..

Ay pes ya bu ne demek neler düşünüyorlar :KK43:
Genç kızlardan korkulur..
ama eğitim tabi ki çok eksik kalmış besbelli..
kesinikle öyle ve sanırım aile yapısıyla da alakalı bizim ailemiz seviyeli mesafelidir eşiminkiler iç içe fazla samimi.
onlara normal olan bize anormal işte..

Neden susacak?

Olmayacak birşey mi?

Hayır birde 1 kez söylense bu eskileri hatırlayıp güldüler espri yaptılar diyeceğim ama sürekli sürekli neden vurgulanıyor.
Konu sahibi hamile kadın,hormonları coşmuştur,kafasına takabilir,üzülebilir ne gerek var yani bunları tekrar tekrar konuşmaya.
Altında gayette art niyet aranır.
Mevzu ensest olmasa yada kız aşık olmasa bile amaç konu sahibini rahatsız etmek olmalı,neden sussun yani?
Duymazdan gelmesine bile fırsat vermiyorlar zırt pırt aynı mevzu. Tabiki rahatsız olur.

Kesinlikle anormal.
Kiskancliktan kendi ahlaklarini bile yok sayiyor boyle ruh hastalari iste.
Gorumcenin gozu baya donmus. O 18 yasinda kiz boyle konusmus olsa bile bunu sana anlatmak nedir normalmis gibi? Kizina akil verecegi yerde.

Ama sen bunu esine dillendirirsen bu konu aile icinde acilirsa ozaman saka yaptik diyecekler..veya senin problemli oldugunu soyleyecekler. Olaylari carpitarak seni kotu ilan edecekler.

Benimde basimdan boyle benzer seyler gecti. Sevgilimin teyzesi sevgilimle nasil gece ictiklerini sonra sabah ayni odada sac bas uyandiklarini gule oynaya anlatmisti bana. Sonra ben ne demek bunlar diyince hersey bana patladi vsvs..

Cok ilginc valla. Dusundukce midem kalkiyor. Sanki yapacak saka kalmamis..laf sokacak insanlari kizdirmak icin baska konular mi kalmamis. Edepsizligin ahlaksizligin son noktalari..gozleri donmus iyice. O gorumceden uzak dururdum senin yerinde olsam. Artik seninle kafayi yemislikten boyle konulardan bile vurmaya calisiyorsa herseyi bekle ondan...

kesinikle öyle ve sanırım aile yapısıyla da alakalı bizim ailemiz seviyeli mesafelidir eşiminkiler iç içe fazla samimi.
onlara normal olan bize anormal işte..

Benim eşimin ailesi de öyle Allahtan eşim mesafeli.
Kızlar çok terbiyesiz ama hep bir araya geldiklerinde eşim bile olsa saçma sapan muhabbetler yaparlar.
Belkide onlara normal geliyor böyle şeyler.

Back
X