BU meyin kafası????

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
Selam kızlar.. hepinizin kadınlar günü kutlu olsun ❤️
bu aralar çok konu açtığımın farkındayım..
ama burası benim bazı şeylere farklı açıdan bakmama yardımcı olan bir yer.
Konu görümcem.
Benim 3 tane görümcem var ama bu başka bişey :)
Birçok kez beni sinir etmek için uğraştığını fark ettim ama hiç bir zaman oralı olup kafama takmadım.
Ama bu başka bişey sanki yada belki ben abartıyor olabilirim size göre..
Dün beni aradı,doğum için konuştuk filan sonrasında geçen konuşmaların çoğu sinir bozucuydu ama çok detaya girmicem zaten ağzının payını verdim..
asıl benim kafama takılan konu şu ki,bunun iki tane kızı var. Biri 18 yaşında,o da dayısını çok seviyor aşırı düşkün.
Ama görümcem her fırsatta küçükken kızım hep dayımla evlenicem derdi diye söyleyip duruyor. Gerek herkesin içinde gerek biz bizeyken.. bunu hiç bir zaman dikkate almadım ta ki son konuşmamızda şunları söyleyene dek “ geçen kızımla oturup bebekten bahsediyorduk,kızım bana anne bebek deme bana ben kıskanıyorum dayımı,onunla ben evlenicektim” demiş ve bunu bana anlatıyor:110:
Bu kızın beni kıskandığını da defalarca gördüm ama takılmadım çocuk diyip geçtim. Aslında kız kardeşimle aynı yaşta ama karakter işte.. bacaklarımın zayıflığına,fiziğime özenip rejime girmiş,şuan baya zayıfladı ama hala ben senin gibi olmak istiyorum diyip duruyor. Olabilir hiç problem değil ama,bu son konu biraz sağlıksız değil mı sizce de?
Biz evleneli 4 sene oldu ama hala bu konunun özellikle kızımın üzerinden geçmesi biraz saçma değil mı?
Görümcemin kızı biraz erkeklere de düşkün bu arada. İlk evlendiğimizde (ikinci haftasında) görümcem bize gönderdi 15 gün kalmaya yaz tatilinde,bana her hafta bir erkekle görüştüğünü hatta çevresinde ki kızların sex yaptığından bahsetmişti. Ablacım sakın öyle şeylere özenme bu çok yanlış diye çok uyarmıştım. O zaman 14 yaşındaydı üstelik. Bu durumda hala dayısı için böyle konuşması doğru birşey mı sizce? Sizce ben bu durumu boş yere mı taktım kafama? Uyarsam mı diye düşünüyorum ama bilemedim size sormak istedim :oops:

Son düzenleme:
18 yaşında kız bu kadar dayimla evlenecektim der mi yaa.. 4 yaşında gibi.. eşiniz ne diyor.. kızın babası duyuyor mu bu lafları.. hiç hoş değil.. ne biçim laf o bi daha duymayayım derdi babaannem sık sık.. aklıma o geldi.. anne nasıl tepkisiz kalıp anlatabiliyor bir de.. acayip bir aile kusura bakmayın..

Ben cok sert tepki gosterirdim en başindan bu evlenecektim vs muhabbetlerine. Bidaha kimse agzini acamazdi boyle. Benden once eşim duysa kotu olurdu. Bu nasil utanmazlk terbiyesizlik rahatca boyle birsey agizlarinda geziyor. Bu düşkünlük filan degil.
Evlenmek ne demek???? Ne tur bir sevgi dusunebiliyor musunuz? Evliligin ne demek oldugu bilmeyen ufak cocuk olsa anlayacagim. Benimde gorumcelerim var, kizlari var. Kardeş cocugu bu ya evlenmek ne demek? Ayni yataga sokmak demek o laf nerelere gidiyor.1 6 18 yas kucuk degil. Evliligin ne oldugu da gayet biliyor. Boyle suursuzluk yapilmaz. Bebegi kiskaniyormus rezil, kendimi yapcakmis.
Cumle aleme rezil edrrdim bunlari ben.

Konu görümcem.
Birçok kez beni sinir etmek için uğraştığını fark ettim ama hiç bir zaman oralı olup kafama takmadım.
Dün beni aradı,doğum için konuştuk filan sonrasında geçen konuşmaların çoğu sinir bozucuydu ama çok detaya girmicem zaten ağzının payını verdim..
asıl benim kafama takılan konu şu ki,bunun iki tane kızı var. Biri 18 yaşında,o da dayısını çok seviyor aşırı düşkün.
Ama görümcem her fırsatta küçükken kızım hep dayımla evlenicem derdi diye söyleyip duruyor. Gerek herkesin içinde gerek biz bizeyken.. bunu hiç bir zaman dikkate almadım ta ki son konuşmamızda şunları söyleyene dek “ geçen kızımla oturup bebekten bahsediyorduk,kızım bana anne bebek deme bana ben kıskanıyorum dayımı,onunla ben evlenicektim” demiş ve bunu bana anlatıyor:110:
Bu kızın beni kıskandığını da defalarca gördüm ama takılmadım çocuk diyip geçtim. Aslında kız kardeşimle aynı yaşta ama karakter işte.. bacaklarımın zayıflığına,fiziğime özenip rejime girmiş,şuan baya zayıfladı ama hala ben senin gibi olmak istiyorum diyip duruyor. Olabilir hiç problem değil ama,bu son konu biraz sağlıksız değil mı sizce de?
Biz evleneli 4 sene oldu ama hala bu konunun özellikle kızımın üzerinden geçmesi biraz saçma değil mı?
Görümcemin kızı biraz erkeklere de düşkün bu arada. İlk evlendiğimizde (ikinci haftasında) görümcem bize gönderdi 15 gün kalmaya yaz tatilinde,bana her hafta bir erkekle görüştüğünü hatta çevresinde ki kızların sex yaptığından bahsetmişti. Ablacım sakın öyle şeylere özenme bu çok yanlış diye çok uyarmıştım. O zaman 16 yaşındaydı üstelik. Bu durumda hala dayısı için böyle konuşması doğru birşey mı sizce? Sizce ben bu durumu boş yere mı taktım kafama? Uyarsam mı diye düşünüyorum ama bilemedim size sormak istedim :oops:
ne kadar takılıyorsun
derse desin
benim görümcem de eşime evlendin diye yeğenlerini unutmak yok der
bu cocuklar babalarından cok seni baba bildi der,
sen evlendin gittin diye ikisi de sana çok kırgın der
der de der sürekli bir duygu sömürüsü halindeler

ne derse desin
seni neden kıskansın yeğeni ya hangi kafada yasıyorsun allah askına

sen yengesisin seni hangi amacla kıskansın yegenı?

18 yaşında kız bu kadar dayimla evlenecektim der mi yaa.. 4 yaşında gibi.. eşiniz ne diyor.. kızın babası duyuyor mu bu lafları.. hiç hoş değil.. ne biçim laf o bi daha duymayayım derdi babaannem sık sık.. aklıma o geldi.. anne nasıl tepkisiz kalıp anlatabiliyor bir de.. acayip bir aile kusura bakmayın..

Ya bana göre bunları kafasına annesi sokmuş gibime geliyor.
Annesi kardeşine aşırı düşkün,sanırım kızlar da öyle olsun istedi söylendi söylendi ama hala bu konular geçiyor. Ve şahit oldum kız bu konu geçtiğinde utanıp yüzünü saklıyor ve gülüyor. Gerçekten çok tuhaf ama birşey demedim. Geçen hafta bu konunun ciddi olduğunu anladım ama.

Yuh 18 yasinda hala dayimla evlenicem diyor olacak sey degil

acaba annesi mi aklina girdi de öyle diyor bu yasta?
Bidaha bu konu acildiginda esiniz yigenine öyle olamayacagini söylesin yasi asi gelmis anlamasi lazim

Gorumcen de safmidir nedir sen nasıl böyle şey hissedersin yada soylersin demiyormu kızına
Çok sağlıksız bi konuşma olmuş gorumcene söyle bu ne biçim dayı sevgisi diye uyarın
Sevginin de bi sınırı vardır çok tehlikeli 18 yaşında küçük çocukta degil ki kıza da dikkat edin eşinizle de paylasin

4yillik evliyseniz kiz ozaman 16 degil 14 yasinda olmaz mi yani mantiken:110:

Ben cok sert tepki gosterirdim en başindan evlenecektim vs muhabbetlerine. Bidaha kimse agzini acamazdi boyle. Benden once eşim duysa kotu olurdu. Bu nasil utanmazlk terbiyesizlik rahatca boyle birsey agizlarinda geziyor. Bu düşkünlük filan degil. Evlenmek ne demek???? Ne tur bir sevgi dusunebiliyor musunuz? Benimde gorumcelerim var, kizlari var. Kardeş cocugu bu ya evlenmek ne demek? Ayni yataga sokmak ne demek o laf nerelere gidiyor. 6 18 yas kuvuk degil. Boyle suursuzluk yapilmaz

Ya birşey demedim bende bu zamana kadar. Ama kız gerçekten artık genç bir kız üstelik herşeye de hakim maşallah.
Yani bilemiyorum neden bunun normal olduğunu düşünüyorlar. Eşim hiç bir zaman birşey demedi sanırım o da çocuk gibi görüyor zaten her zaman da mesafelidir.
Uyarıcam bir daha bu konu geçerse hatta psikiatrist önericem sağlıklı bir düşünce değil diycem.

Libido patlaması mı yaşıyor nedir ? Her hafta bir erkekle görüşmek ve etrafındaki arkdaşlarının sex yaptığından bahsediyor belki de kendiside bu şekilde yaşıyor . Arkadaş çevresi öyleyse onda da birşeyler ararım ben.

Küçük değilki 18 yaşında, sapkın düşüncelere sahip belkide hayal dahi kuruyor. İşin vahim olan kısmı görümce kızına tam destek.

Psikologa götürse kızının durumundan bahsetse belki çözülür ama anası kızından beter.

Ya bana göre bunları kafasına annesi sokmuş gibime geliyor.
Annesi kardeşine aşırı düşkün,sanırım kızlar da öyle olsun istedi söylendi söylendi ama hala bu konular geçiyor. Ve şahit oldum kız bu konu geçtiğinde utanıp yüzünü saklıyor ve gülüyor. Gerçekten çok tuhaf ama birşey demedim. Geçen hafta bu konunun ciddi olduğunu anladım ama.

Annesi kardeşine düşkün olunca evet yeğenler de düşkün olur ama iyi anlamda.. düşkünlüğü sapkınlık gibi anlatmak ama bu akıl almaz.. bence eşiniz tepki vermeli.. ne biçim şeyler konuşuyorsunuz saçma sapan demeli.. çoktan demeliydi.. ister anne ister kızın saçmalamasi olsun tepki verilmeli..

ne kadar takılıyorsun
derse desin
benim görümcem de eşime evlendin diye yeğenlerini unutmak yok der
bu cocuklar babalarından cok seni baba bildi der,
sen evlendin gittin diye ikisi de sana çok kırgın der
der de der sürekli bir duygu sömürüsü halindeler

ne derse desin
seni neden kıskansın yeğeni ya hangi kafada yasıyorsun allah askına

sen yengesisin seni hangi amacla kıskansın yegenı?

Gören de ben kafamdan uyduruyorum sanır :) yahu 18 hatta 19 yaşında bir genç kız bu!
Kendisi söylüyormuş bunu.
Yengemi de kıskanıyorum diyor apaçık ayrıca. Ama mevzu bu değil zaten. Ayrıca yaptığın kıyaslama arasında dağlar kadar fark var,evlilikten bahsediliyor farkında mısın?

Konu görümcem.
Görümcemin kızı biraz erkeklere de düşkün bu arada. İlk evlendiğimizde (ikinci haftasında) görümcem bize gönderdi 15 gün kalmaya yaz tatilinde,bana her hafta bir erkekle görüştüğünü hatta çevresinde ki kızların sex yaptığından bahsetmişti. Ablacım sakın öyle şeylere özenme bu çok yanlış diye çok uyarmıştım. O zaman 16 yaşındaydı üstelik. Bu durumda hala dayısı için böyle konuşması doğru birşey mı sizce? Sizce ben bu durumu boş yere mı taktım kafama? Uyarsam mı diye düşünüyorum ama bilemedim size sormak istedim :oops:
Kız espri yapmıştır görümceniz de size aktarmıştır komik diye. Cidden bunu düşünen insanlar açık açık söylemezler. Bu arada nasıl 18 yaşında. Ilk evlendigin8zde size gelmiş ve 16 yaşındaymış. Siz de dört yıllık evlisiniz.

Ya birşey demedim bende bu zamana kadar. Ama kız gerçekten artık genç bir kız üstelik herşeye de hakim maşallah.
Yani bilemiyorum neden bunun normal olduğunu düşünüyorlar. Eşim hiç bir zaman birşey demedi sanırım o da çocuk gibi görüyor zaten her zaman da mesafelidir.
Uyarıcam bir daha bu konu geçerse hatta psikiatrist önericem sağlıklı bir düşünce değil diycem.

Allah askina senin kardesinin koca 18 yasinda oglu jameya ile ben evlencektim, cocuklarini kiskaniyorum dese esin cocuktur mu diyecekti? 16-18 yaşindaki insanlar evliligin ne demek oldugu bilir. Bana gore bu komik veya esprisi yapilcak sey degil.

Bu lafı o kızın dediğinden emin olma bence.. Görümce saçmalıyor olabilir.
Bir daha söylediğinde herkesin içinde "yeter ya sen de kurulu plak gibi yıllardır aynı şeyden bıkmadın. ensest ilişkiyi kastediyorsun ayıp ayıp biraz oku da öğren. küçük çocuk bilmez söyler sen de önünden önünden gidip durma" derdim..

Ben de küçükken dayıma çok düşkünmüşüm. Anneanneme dedeme küsmüşüm evlendirdiler diye. Ama çok da sürmemiş yani..

Back
X