Bu msj'a ne cevap vermeliyim

Kızlar aslında biraz pişman oldum ama artık birikti içim dolu erkeklere karşı bu çocuğa patlamış oldum. O kadar pislik insanlarla karşılaştım ki artık tahammül edemiyorum sabır taştı ya .çevremdeki insanlar evde kaldı diyo yüzüme karşı annem bile. bakislariyla bile o kadar çok şey anlatıyorlar ki hayır diyeceğim insana görüşmek istemediğim insanla görüşmek zorunda kalıyorum bunların yüzünden sırf bu imajdan kurtulayim diye herkes gibi Bende isterim evlenmeyi ama kader ya belki kaderimde yok evlilik Ben ömrümün sonuna kadar bu cümleleri mi duyucam hep o imalı bakışlarla mı karşılaşıcam. ben evlenip ayrıldığını duyunca olmaz dedim anneme sorayım bir fikrini alayım dedim "mutlaka görüş evlenmiş te nolmus çocuğu bile yok , erkeğin dulu olmaz" diye bir cümle kurdu bunun üstüne tamam dedim (bu cümleyi doğru buldugum için değil üstüme yapışan bu imajdan kurtulmak için görüştüm ) . Ben utanırım ne konuşucam ki falan demiş hiç kız arkadaşı olmamış güya .buluştuk ama yüzünde güller açıyor resmen 1 saatten fazla oturduk sonra kalktık görüşürüz diyip ayrıldık açık söyleyeyim ben hoslanmistim çocuktan .hiç aramadı mesaj atmadı olumsuz düşündü heralde dedim bugün işte arkadaşım seni çok beğenmiş bekle mutlaka arar msj atar çekingen çocuk diyince umutlandım bende ama hani az çokta tahmin edebiliyorum çünkü ne kadar çekingen olsa tekrar görüşmek için bir adım atardı diye de düşündüm, akşam kararım olumsuz diye msj atınca artık patladım .yanlış yaptım belki ama bana daha çok yanlış yapılıyor, haksızlık ettim belki ama ya bana edilen haksızlıklar o yüzden yargılamayın beni attığım mesajdan dolayı hem pişmanım hem değilim

Karsinin cevabını çok merak ediyorum ya sen MissCherryBlossom

Etmiyoruz tabi ki
Bombamızı koyup kaçıyoruz, aklımızdakini söylemenin rahatlığıyla gece rahat rahat içimizde bir şey kalmadan uyuyoruz.

Ben genelde bombamı koyar sırtımı döner giderim gerisini takmam.

Konu sahibesi naif bir insan ama hep içe atmak doğru değil. İçe atmaktansa bombayı bırakıp kaçmak daha iyi.

Ya gerçekten ciddi misiniz ve burdaki yorumlar gerçek mi?
Canim öncelikle en uygun,yakin ve doğru zamanda çok hayırlı bir evlilik yapmanın diliyorum sevecegin ve sevilecegin biriyle. Ama bu olayda adamın haksız bir tarafı yok. Siz yasinizin geldiğini dusundugunuz için umitlendiniz (kendi ifadeniz) ve o yüzden aliniyorsunuz o mesaja bu kadar. Adam görüşmüş vakti çok geçirmeden de görüşünü bildirmiş. 24 saat mesaj atmadı demissiniz normali bu zaten. Düşünmüş demek ki. Aksi olsa, madem olmayacaktı neden o kadar mesaj attı derdiniz?
Görücü usulü görüşmüş seni oyalamamis. Cevap vermese, 3 ay görüşüp kararım olumsuz dese 3 ay aklı nerde derdiniz.Adam ne yaptığını bilmiyor diye bir sonuç çıkmaz burdan. Görüştüğü herkese evet demek zorunda değil kimse. Belki gerçekten beğenmiş de olabilir seni ama 24 saat tartmis düşünmüş demek ki kararını söylemiş.
Ayıp etmişsin. Maalesef kendini küçük düşürmüş adama kararında haklı olduğunu gostermissin resmen
Ben yerinde olsam. " inşallah sizin için de benim icin de hayırlı olur. Yolunuz açık olsun" tarzı bir şey yazardım. Çocukça olmuş

Kimsiniz yanlış no sanırım tacizcilerle ugrasamicam yaz...
oda onu numarasini bile kaydwtmedigini umursamasigini anlasin

Katılıyorum.
Dengesizin tekiymiş.
Direk hayır mi deseydi. Kendine yontarak bir cevap vermiş. Bunu anlamamak için mal olmak lazım. Insanları gaza getirip kendilerini küçük dusurmelerine sebep oluyosunuz ya saçma sapan. Niye gorusmusmus. Düşün ki sebep başka? Kırılmasını istemedi belki. Bi de kadınlar ince düşünür derler

Böyle içe atmamak için napmak gerekir peki

Ben ne diyem nedir konu
Anam dün okuldan eve geliyordum, markete girdim, arkamda bir oğlan dolanıyordu. Neyse alacağımı aldım çıktım, baktım dışarıda bekliyor beni. Durdurdu ben, heğ görüyormuş beni farklı mekanlarda, tanışmak istiyormuş. Yok dedim, ama bugün de gördüm bunu ben. Cute ablamın vaktiyle bir laf ettiydi bana, yolda bulunan yolda bırakır diye. O sebepten yok dedim de korkmalı mıyım sence ya? Bugün de görünce...

ay bende seni ciddi dusunup evlenme tekifi etsin diye 'afedersiniz kızlar' amuda kalmıs bekliyodum.
gerizekalı sey....

Böyle içe atmamak için napmak gerekir peki

Nouma'yı örnek alıyorum:))
Magazinci: Nihat Doğan senin için zenci köle vs dedi ne cevap vericeksin?
Pascal: Kimsin yeaaaaa

Yaneeeee karşıdaki patronum, şefim ekmeğim için minnet ettiğim biri değilse kimsin yeaaa diyip geçiyorum sevdiklerim hariç insanların benim hakkımda ne düşündükleri zerre umrumda olmuyor. Patrondan başkasını takmaya değmez hayat çok kısa.

sen ogrencimisin kanma boyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…