Bu msj'a ne cevap vermeliyim

İyi de Cute da metroda gördüydü galiba metroda mı bırakmış

Yakışıklıysa bir bak değilse kib bye

Keşke bende senin gibi olabilsem
Sen üye olarak hep dikkatimi cekyodun zaten.
Ben çok takıntılı biriyim offf
Kendimi bi adam etmem lazım

O zaman adam aracıya beğendim demeseymiş.
Niyeti hayır demek olsaydı bu lafı neden dedi? Aracıya da iyi biri ama ben elektrik almadım diyebilirdi. Beğendim ne demek???
Bence düpedüz dengesizlik bu.

Keşke bende senin gibi olabilsem
Sen üye olarak hep dikkatimi cekyodun zaten.
Ben çok takıntılı biriyim offf
Kendimi bi adam etmem lazım

Valla cınım ben nirvanaya kolay ulaşmadım hayat ağzıma s...tı.
Nirvanayı dileme, mutlu ve gamsız olmak bedavaya değil, inan bana çok acı deneyim sonunda hayatın çok çabuk geçtiğini ve kimse için üzülmeye değmediğini anlıyorsun.

+1

Ah be canım bende çok cektim
Ama hala kafam basmiyo yaşam tarzim itibariyle herhalde huy oldu herşeyi içime atmak
Ama söylediklerini birkez daha kendime de soyletmem lazim:)

O zaman adam aracıya beğendim demeseymiş.
Niyeti hayır demek olsaydı bu lafı neden dedi? Aracıya da iyi biri ama ben elektrik almadım diyebilirdi. Beğendim ne demek???
Bence düpedüz dengesizlik bu.

Katılıyorum adam haksız bence de.
Başına gelenleri hak etti.

Kızlar çocuğun mesleği avukat. Birde geri döndü mü demişti bir arkadaş dönmedi

simdi senin sinirlenip bişeyler yazmanı bekliyoki güç ona gecsın sen hiçbisey yapmadan durursan yani yine kendi mutlu hayatına hiçbisey olmamıs gibi devamedersen bu ona daim kapak olacak eminim:)

aslında adam peşinen söylemiş . seni oyalasa daha mı iyiydi ?açık açık yazmış . aranızda bazı şeyler geçse sonra çekip gitse daha mı iyi olurdu ?bence çok doğru bir davranış .kendince sana saygısı olduğu içinde birşeyler yazmış . bende olsam yazardım . sonuçta o insana değer veriyorum demek bu .hiç aramasa birşey yazmasa daha terbiyesizce bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…