- 23 Ağustos 2012
- 51.450
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.569
- 898
Anam dün okuldan eve geliyordum, markete girdim, arkamda bir oğlan dolanıyordu. Neyse alacağımı aldım çıktım, baktım dışarıda bekliyor beni. Durdurdu ben, heğ görüyormuş beni farklı mekanlarda, tanışmak istiyormuş. Yok dedim, ama bugün de gördüm bunu ben. Cute ablamın vaktiyle bir laf ettiydi bana, yolda bulunan yolda bırakır diye. O sebepten yok dedim de korkmalı mıyım sence ya? Bugün de görünce...
Keşke bende senin gibi olabilsem
Nouma'yı örnek alıyorum:))
Magazinci: Nihat Doğan senin için zenci köle vs dedi ne cevap vericeksin?
Pascal: Kimsin yeaaaaa
Yane karşıdaki patronum, şefim ekmeğim için minnet ettiğim biri değilse kimsin yeaaa diyip geçiyorum sevdiklerim hariç insanların benim hakkımda ne düşündükleri zerre umrumda olmuyor.
O zaman adam aracıya beğendim demeseymiş.Direk hayır mi deseydi. Kendine yontarak bir cevap vermiş. Bunu anlamamak için mal olmak lazım. Insanları gaza getirip kendilerini küçük dusurmelerine sebep oluyosunuz ya saçma sapan. Niye gorusmusmus. Düşün ki sebep başka? Kırılmasını istemedi belki. Bi de kadınlar ince düşünür derler
Keşke bende senin gibi olabilsem
Sen üye olarak hep dikkatimi cekyodun zaten.
Ben çok takıntılı biriyim offf
Kendimi bi adam etmem lazım
Cute değildi ya pardon, Aden ablaydı galibaİyi de Cute da metroda gördüydü galiba metroda mı bırakmış
Yakışıklıysa bir bak değilse kib bye
Evet öğrenciyim canım. Kanmadım işte de çok mu yabaniyim acaba diyorum.sen ogrencimisin kanma boyle seylere
Ya gerçekten ciddi misiniz ve burdaki yorumlar gerçek mi?
Canim öncelikle en uygun,yakin ve doğru zamanda çok hayırlı bir evlilik yapmanın diliyorum sevecegin ve sevilecegin biriyle. Ama bu olayda adamın haksız bir tarafı yok. Siz yasinizin geldiğini dusundugunuz için umitlendiniz (kendi ifadeniz) ve o yüzden aliniyorsunuz o mesaja bu kadar. Adam görüşmüş vakti çok geçirmeden de görüşünü bildirmiş. 24 saat mesaj atmadı demissiniz normali bu zaten. Düşünmüş demek ki. Aksi olsa, madem olmayacaktı neden o kadar mesaj attı derdiniz?
Görücü usulü görüşmüş seni oyalamamis. Cevap vermese, 3 ay görüşüp kararım olumsuz dese 3 ay aklı nerde derdiniz.Adam ne yaptığını bilmiyor diye bir sonuç çıkmaz burdan. Görüştüğü herkese evet demek zorunda değil kimse. Belki gerçekten beğenmiş de olabilir seni ama 24 saat tartmis düşünmüş demek ki kararını söylemiş.
Ayıp etmişsin. Maalesef kendini küçük düşürmüş adama kararında haklı olduğunu gostermissin resmen
Ben yerinde olsam. " inşallah sizin için de benim icin de hayırlı olur. Yolunuz açık olsun" tarzı bir şey yazardım. Çocukça olmuş
Ah be canım bende çok cektimValla cınım ben nirvanaya kolay ulaşmadım hayat ağzıma s...tı.
Nirvanayı dileme, mutlu ve gamsız olmak bedavaya değil, inan bana çok acı deneyim sonunda hayatın çok çabuk geçtiğini ve kimse için üzülmeye değmediğini anlıyorsun.
mutlu musun salla gerisini:)Evet öğrenciyim canım. Kanmadım işte de çok mu yabaniyim acaba diyorum.
O zaman adam aracıya beğendim demeseymiş.
Niyeti hayır demek olsaydı bu lafı neden dedi? Aracıya da iyi biri ama ben elektrik almadım diyebilirdi. Beğendim ne demek???
Bence düpedüz dengesizlik bu.
simdi senin sinirlenip bişeyler yazmanı bekliyoki güç ona gecsın sen hiçbisey yapmadan durursan yani yine kendi mutlu hayatına hiçbisey olmamıs gibi devamedersen bu ona daim kapak olacak eminim:)Kızlar geçen hafta cuma günü arkadaşım biriyle tanistirmak istedi beni bi defa evlenip boşanmış 1 ay sürmüş evliliği arkadaşımın ısrarıyla dün ilk defa buluştuk . Sohbet ettik hersey yolunda diye düşündüm çünkü yüzünde güller açıyor beyzadenin çıktığımız da görüşürüz diyerek ayrıldık . Ben begenmistim çocuğu onunda beni beni beğendiğini hissettim daha doğrusu o öyle hissettirdi dünden beri ne aradı ne msj attı aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş . Tabi böyle olunca bende umutlandım (yaş geçince olur olmaz herkese umut bağlıyor insan yaşım 31 bu arada ). Şimdi yani üstünden 24 saat geçtikten sonra şu mesajı atmış
"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "
Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....
yemişim avukatını.insan yukseldikçe daha bi sevecen olması yani odunluktan ayrılması lazım.Kızlar çocuğun mesleği avukat. Birde geri döndü mü demişti bir arkadaş dönmedi
Siz bu arada ona mesaj attiniz mi ?Kızlar çocuğun mesleği avukat. Birde geri döndü mü demişti bir arkadaş dönmedi
Evet attımSiz bu arada ona mesaj attiniz mi ?
merak ettim ne yazdın gercektenEvet attım
Ne yazdınız acaba.:)Evet attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?