Bu msj'a ne cevap vermeliyim

Aman salla ya şu herif hakkında 15 sayfa yazılıp çizilmiş değmez.

sevgili Zeynepp20
uzulme o avukat mıdır nedir biz ona bu gece gönderdiğimiz enerjiler var yaaa
anlamıssındır umarım

Canım yaptığım yanlıştı ama ya onun ki doğru muydu .duygusal bi Yapım var biri bişey dediğinde gözlerim dolar ağlarım hemen o mesajı yazarken de ağladım. Evde kalmak ben evlenememeyi kabul ediyorum kader bu sonuçta ALLAH ne yazdiysa onu yasiycaz belki benim kaderimde evlilik yok kabul ediyorum bu durumu ama ya çevrem .

Adama bak yaw mesajlamı insan söyler hiç üzülmeyin değmez
ya hiç cevap vermeyin
Ya da cevap vermek istiyorsanız
ben de sizden etkilenmedim nasıl söyleyeceğim diye düşünüyordum sizin önce söylemeniz iyi oldu gibi bir şey de diyebilirsiniz

ay düşüp bayilcam şimdi. ..ne gıcık erkek tipleri türedi ya...
elacim cevap bile verme...söyleyecek çok şey var ama deymez. ..

canım bu konuda seninle aynı düşünüyorum. ..hiç düşünme. ..madem böyle ciddi bir ilişkiye hazır değil neden seninle görüşmeye geliyor...çocuk oyuncagimi bu...
sonra arkadaşına çok beğendim deyip böyle bir mesaj atıyor. ..Dengeli bir davranış değil. ..bence attığın mesajla yuzlessin. ..sen bir ay evlilik yapmış bir adamla görüşmeye gidiyorsun bu fedakarlığı yapıyorsun böyle bir riski göze alıyorsun o kendini düşünüyor. ..zamana ihtiyacı varsa bunu görüşme esnasında pekala soyleyebilirdi sana. ..

bende milletin o bakışkları ve evde kalmış kız psikolojisinden kurtulmak için evlendim kaderdi tabi onu es gecemm ama istemediğim bi evlilikti şimdi ne mi loldu 7 aylık evliyim ve bi okdalık hamileyim ve annemlereyim 1 haftadır onun için sadece şunu diiebilirim belkide bu hayat senin için daha hayırlıdır bende ağır bi sorumluluk var daha dünyaya gözlerini açmamış keşke bekar olsaydım bana binkere kız kurusu deselerdi.

Üzüldüm , işallah herşey Güzel olur sizin için çevre baskısı yüzünden mutsuz evliliklerde yapılıyor demek ki ALLAH yardımcın olsun

Ne cevap verdın merak edıyrıum gecmıs sayfalarıda okuycam yasını takma kafana. Bende 32 ,5 :) yaşındayım bekarım geçen bırıde benı tanıstırcaktı bana mjda mutlaka gorusmemız lazım dıyımce bende ne cevap yazıcam bılemedım bir ınsan tanımadıgı hıc gormedıgı bırıyle neden ustune basa basa mutlaka gorusmek ıster bide bayanlara dengesız derler mutlaka gorusmek ısterler sonra hazır olmazlar vurucan agızlarına kürekle zaten burda kv gorumce koca sıkıntılarını okuya okuya evlılıkten tırstım

Biraz güneşte dursun da olgunlaşsın :) yaşı kaç bilmiyorum ama ergen değildir sanırım özetle onun yaşında dağda eşek kalmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…