O benzetilen kadinlardan biri de ben oluverdim.Diğer kadınları da kendime benzetme misyonum var
O benzetilen kadinlardan biri de ben oluverdim.
"Stresini benim konumda atma ceri" derken "hakliymissin ceri yaa kusura bakma lutfen "e dondu. Ardindan kendimi eski nisanliya cerinin diliyle cemkirirken buldumm...
Kk'nin baslarindan yahu.
Olsun CerryCherrizm tüm hızıyla devam ediyor
Dünya Cherry olsun
Adam bu mesaji okuyunca OH BE COK DOGRU BI KARAR VERMISIM demistir :dKararınıza memnun oldum zira ben de evlenip 1 ay sonra boşanmak istemem.
Bu cümleyi yazdım
Adam bu mesaji okuyunca OH BE COK DOGRU BI KARAR VERMISIM demistir :d
Aynen,cevap verme bence deSeni istemeyen adam yaptığın kapağı da anlamaz..kendi kendine kapak yaptım sanarsın..
Cevap bile vermem
Hahahaha içimden neler diyorum ah bi bilsen :)
Sevindim yaz
Mesajınız ağır olmuş.Kızlar o anki sinirle atmış bulundum mesajı yanlış oldu evet haksızım ama o'da bana karşı haksızlık yaptı" kararım olumsuz " ben ona bişey teklif etmedim, aramadım cevap bekliyorum demedim bu mesaja gerek yoktu bence alt tarafı bir çay içtik oturduk ben onu arasam mesaj atsam cevap bekliyorum desem yada başka bişey yapsam bu mesajı anlarım. Keşke atmasaydım da daha nazik bir mesaj atsaydım diyorum
" .... bey ben size bir teklifte bulunmadım kararım olumsuz diye bir mesaj atmanıza gerek yoktu bence, her neyse iki taraf içinde hayırlısı buymuş demek ki .Hoscakalın "
Buna benzer bir mesaj atsaydim keşke ama iş işten geçti artık
Kusura bakma ama verdigin cevap kapak niteliginde degil. Aksine hazimsizligini gostermissin maalesef. Ya hic cevap vermemeli, ya da ben de ayni fikirdeyim kirmamak icin mesaj atamiyordum minvalinde bir cevap yazmaliydin.
Adam dusunmez mi madem 1 ay evli kalmam bu kadar problemdi ne diye benle en basta tanismayi kabul ettin diye? Yani su an adami bozdugunu falan dusunuyorsun ama boyle bi etkide oldugunu hic sanmiyorum.
Aaa çok teşekkür ederimSenin yorumlarına ayrı bir hastayım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?