Bu mu hayvanseverlik?

Excuseme

uhuuu beybi
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
434
7
46
Bursa
Caddeden geçiyordum karşıdan bir adam önümdeki kediye taş atmaya başladı neden atıyorsun hayvanın ne zararı var diye bağırdım bana hakaret etmeye başladı biri de sen ne yapıyorsun demedi neymiş kediye bakıyormuş hayvanları severmiş karşıdan karşıya geçip bahçeye girmesi için atıyormuş hayvana denk getirse yaralanabilir böyle hayvanseverlik mi olur?

Tüfeği alıp ateş etseymiş daha kolay sokardı bahçeye!
Tövbe tövbee...
Herkesin hayvanseverliği farklı işte
Kimi taşla sever kimi bi kap aşla yada suyla.

tabi ki olmaz! bu konuda çok yaralı ve dertliyim, böyleleri ve daha beterleri bir gün belalarını bulacaklar mı yoksa yaptıkları yanlarına kar mı kalacak gercekten cok merak ediyorum. belalarını bulsalar bile olan masumlara oluyor, adaletsiz dünya diyorum, başka bir şey diyemiyorum!

Yazık sizin gibilerin yetiştirdiği evlatlara deseydin keşke

Bana hakaret ettiğinde anana bacına biri küfür etse delikanlı kesilirsin bumu delikanlılığın hayvanın ne zararı var sana dedim hayvana gelse yaranabilir, korkup araba ezebilir hayvanseverlik bu ise ben hayvanları sevmiyorum ya.

birde hakaret etmeyemi basladı terbiyesiz bunun hayvan sevdigi falan yoktur emin ol kediye tas atarak bahceye girmesimi saglanır

Tüfeği alıp ateş etseymiş daha kolay sokardı bahçeye!
Tövbe tövbee...
Herkesin hayvanseverliği farklı işte
Kimi taşla sever kimi bi kap aşla yada suyla.

İlk kediye attığını anlamadım sonradan fark ettim bir de hızlı atıyor bahçeye girerken de attı hayvan bundan anlıyormuş yoksa bahçeye gelmiyormuş bir de hakaret ediyor sinir oldum.

Eminim cezalarını çekecekler ben de çok insanla kavga ediyorum bu yüzden hayvan 3 gün ağaçta mahsur kalmış ben kurtardım diyor bir de 3 gün sonra mı kurtarılır? Utanmadan nasıl ben hayvanseverim diyebilir?

baya hakaret etti utanmadan bir Allah'ın kulu da adama ne yapıyorsun demedi bön bön baktılar

Canım ne bekliyordun ki
Bu memlekette adam karısını bilmem kaç yerinden bıçaklar çevre halkı bakmakla yetinir.
Bi Alkahın kulu çıkıpta müdahale etmez.
Kediye taş atan adama mı müdahale edecekler.

Doğru diyorsun canım sinirimden unutmuşum karısını dövenleri bile mühadele etmek yerine izlediklerini hayvan için hakaret yemişim çok mu

ben bağıra bağıra konuşuyorum artık böyle durumlarda, insanlar durup dinliyor, bakıyor ne oluyor diye. haliyle bunu yapan kişi de rezil oluyor. bir daha yaparken 2 kere düşünür. benim eşim şiddet yanlısı asla değil, sesini bile doğru düzgün yükseltmez. boks yapıyor. yürüyüşe çıktık bir akşam. zayıf bir anne köpek yavrularını emzirmeye çalışıyor. embesilin biri gitti anneyi tekmeledi, yavrulardan birini de taş itekler gibi itekledi, yoluna devam etti. eşim arkasından sessizce gitti, ense köküne yumruk indirdi. adam yere yığıldı tabi. eşim eğildi adama doğru ve bir daha herhangi bir hayvana zarar verdiğini görürsem daha fena yaparım seni dedi. valla o an ilk ve tek andır eşimden korktuğum. hem korktum hem şaşırdım hem gurur duydum böyle saçma sapan karmaşık şeyler hissettim.
bayan olarak bizler böyle bir şey yapamayız zaten ama size benim yaptığım bağırıp çağırmayı tavsiye ederim.

Eşini tebrik ediyorum, hiç şiddet yanlısı olmama rağmen bu tipleri dövesim geliyor, çünkü anlayacakları başka dil yok

bildiğim kadarıyla boks yapanların dışarıda dayak atması yasak ama eşin çok iyi yapmış kötü oldum okurken hayvanlara birşey oldu mu? Bende zaten bu durumlarda bağırmayı tercih ediyorum hayvan söz olunca korkmuyorum benim kedilerimle köpeklerimlede çok uğraşıyorlar bağırıp çağırmak gerekiyor zaten hayvana zarar veren birine ben sakin yaklaşamam.

Benim arkadaşlarımdan biri yazlık yörede oturuyor. Ve bunlar manyak hayvansever. Evlerinde onlarca hayvan var.

Neyse O ara oradaki bir aile ile mahkemelik oldular. Bahçenin önünden de o ailenin köpeği geçiyor arkadaşın kocası aldı eline avuçtan büyük kocaman bir taşı köpeğe attı, hayvan can acısıyla nasıl kaçtı görseniz. Neymiş sevmediği adamın köpeğiymiş.

Yuhhh ya dedim, birde hayvanseversiniz, siz hayvansever değil kendi hayvanınızı sevensiniz. O garibin suçu ne ?

Hem başka şehirde onların evinde misafirlikteydim, hemde küstük.

Son düzenleme:
Eşini tebrik ediyorum, hiç şiddet yanlısı olmama rağmen bu tipleri dövesim geliyor, çünkü anlayacakları başka dil yok

Hayvana zarar veren bir mahluk ancak dayaktan anlar Çok insanla kavga ettim etmeye devam da edeceğim ben küçükken okul harçlığımla kedilere yemek alır, aç kalırdım ben bu şekilde büyüdüm hayvana zarar vereni gördüğüm de dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…