yapacak birseyiniz yok o bu kadar kolay cekip gidebiliyorsa sizde unutursunuz onu.. kimsenin dengesizligini cekecek kadar uzun degil hayat ve boyle adamlarda duzelmez ben ayrılıyorum yoruldum diye birsey varmıdır ya oturur konusursun halletmeye bakarsınOyle biri degil yani bilmiyorum bohem kendi kendine kalsin ablasi ariyo onu bile acmiyo mahvetti beni 2 yil..diyrlim araba alacak ben onu 3 ay dinledim sonuc araba bile yok ortada soylenen bir adam psikolojisi bozulan bir ben konusan bir ben sonucta bikan o ..o kdr sey var ki tepki de verdim evet bazen kirdim ama sevgisine suphe duymazdm artk sevgisi yok keske uyarsaydin dedim ya insan demezmi surda sunu yapma sinsi sinsi biriktrmis ..
Off tipe bak yaa o seni üzerken iyi oluyomuş ama sinirlerim bozuluyo cidden bu tiplere ya seni çok iyi anlıyorum sen şuan bile kendini suçluyosun. Bi de lafa bak söylerse gururun kırılırmış sanki böyle söyleyince kırılmıyo. Önceki konulardan da baktım 30 yaşındaymış 30 değil 3 yaşında bence bu. Ayrıca madem sevmiyodu 2 sene nasıl devam etti allah böyle umut verip yarı yolda bırakanları nası biliyosa öyle yapsın ben seni anladım bakma çopu kişi cool gözükmeye çalışır ayrılmış işte vs der ama başına gelse nefes alamaz. O yüzden canını sıkma sende her söylenene bu dönemde.Benim yasadgmi yasa deyince gercekteb istermisin uzulmemi diyo ben 1 ay perisan olmusum hayatmda ilk kez annemin karsiisjna birini cikarmisim annem benimle haraab olmus ama o tesekkur etmemi bekliyo ..nasil sogukkanlilikti..sagol cok
Zaten asla dediklerimiz yasatmiyor mu acıları. Kimse annesinden daha cok sevmez sana en büyük yalani burada söylemişEvlendiktdn sonra ayrilcagimiz inancindaymis zaten..ben de oyle guveniyorim ki sevgisine asla diyodum yari yolda birakmaz..dedim ya annemden cok seviyorm diyordu ya bu bile ne sacma..bir aya kadar kendisi kadr huyu guzel diyodu insanlara 1 ay da mi degistim ben
2 yildir o kadar salagim ki basladgmizda issizdi ..ise girdi sonra cikti sonra bir daha girdi kpssye calisti yani surekli mizmizmiz..ailem arkamda durmuyo ailem soyle boyle kotuledi durdu insanlari agzimi acmadm suanda kimseyle konusmuyoms..bir ben vardm ben de kafasina ulasamamisim hale bak belki de bana oyle gosteriyodu..yuzugu takmissin sartlarn duzelms hala ne zamn gelelim bilmem ne hep kaytarmaymis bu gece konusmadan anladm kendimi salak yerine konmus gibi hissediyorm bir de samimiydim duygularmda seni kandirmadim diyo ..yuzugu vercm arkdsna diyorm gormeye dayancakmisin diyo ozguvene bakyapacak birseyiniz yok o bu kadar kolay cekip gidebiliyorsa sizde unutursunuz onu.. kimsenin dengesizligini cekecek kadar uzun degil hayat ve boyle adamlarda duzelmez ben ayrılıyorum yoruldum diye birsey varmıdır ya oturur konusursun halletmeye bakarsın
Tum arkdslari bir yerdr 30 yasinda bir adam hala hayatini duzene koymaya calisiyo tamam birlikte yapalim diyorum surekli onumuze bir sey cikartiyo bir de bakiyorm 25 yasindaki cocuk arabasini alms iyi kotu duzen kurmus bunun onune bira sisesini koy kitabini ver o kendi halinde takilsin yazik emeklerime ya cok yazik...Off tipe bak yaa o seni üzerken iyi oluyomuş ama sinirlerim bozuluyo cidden bu tiplere ya seni çok iyi anlıyorum sen şuan bile kendini suçluyosun. Bi de lafa bak söylerse gururun kırılırmış sanki böyle söyleyince kırılmıyo. Önceki konulardan da baktım 30 yaşındaymış 30 değil 3 yaşında bence bu. Ayrıca madem sevmiyodu 2 sene nasıl devam etti allah böyle umut verip yarı yolda bırakanları nası biliyosa öyle yapsın ben seni anladım bakma çopu kişi cool gözükmeye çalışır ayrılmış işte vs der ama başına gelse nefes alamaz. O yüzden canını sıkma sende her söylenene bu dönemde.
Valla evlilikte bu sekilde çekip giden var. olur yani ilişkide haydi haydi.yapacak birseyiniz yok o bu kadar kolay cekip gidebiliyorsa sizde unutursunuz onu.. kimsenin dengesizligini cekecek kadar uzun degil hayat ve boyle adamlarda duzelmez ben ayrılıyorum yoruldum diye birsey varmıdır ya oturur konusursun halletmeye bakarsın
Verme arkadaşına filan istiyosa kendisi gelsin alsın. Bak izle sen şimdi senden ayrılınca işte bulur güçte bulur çünkü hep öyle olur.Yuzugu ne yapmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz ? arkadssina vermek mantiklimi
At çöpe çek fotoğrafını yolla.Gelsin alsın almak istiyorsa ne hala uğraşıyorsunYuzugu ne yapmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz ? arkadssina vermek mantiklimi
Çok istiyorsa gelir alir. Sakin onun icin parmağını bile oynatma şu saatten sonra.Yuzugu ne yapmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz ? arkadssina vermek mantiklimi
O kadr emindim ki hic boyle bir sey aklimin ucundan gecmezdi o kdr iyi anlasirdik yikim oldu gercektn evliykende birakmaz deerdim ne safmisimValla evlilikte bu sekilde çekip giden var. olur yani ilişkide haydi haydi.
Sen dua et de allah sana onun gerçek yüzünü evlenmeden göstermiş.
evli olunca böyle nedensiz gidiş öyle bir yıkım ki.
Ise girdi istda cok iyi bir sirket puani aldi 90 suan kurum ilanlarini bekliyodu darbe mevzusu sure uzadi yani suan her sey olablrdi beni en zor zamanimda biraktn ben yaninda olmustm diyorm hayatim hala kotu diyor bir de o an elime verseler parcalarim yani...ben daha atanmadm mesela hayatim daha berbatti hala bana hayatom kotu diyorVerme arkadaşına filan istiyosa kendisi gelsin alsın. Bak izle sen şimdi senden ayrılınca işte bulur güçte bulur çünkü hep öyle olur.
Hepsini sordum soyleyemezmis benden nefret et ama kendini suclama diyo cok dusunceli ya..dedim sen sogudunda ben sogumadm mi bir aynaya bakiyodm bir de sana dedim biliyorm dedi ohh ...Nedenini sorsaydın sebep ne ne olduda birden bitirdin deseydin dürüst ol senin peşinden koştuğumu sanma ama ben bunu hakedecek yanlış bişeymi yaptım yoksa başkasımı var diye sorsaydın.en sonunda beter ol diyip kapasaydın defteri
Bu daha fena işte işsizken sizi kullanmış manevi olarak e işi de olunca gerek kalmamış sana şimdiIse girdi istda cok iyi bir sirket puani aldi 90 suan kurum ilanlarini bekliyodu darbe mevzusu sure uzadi yani suan her sey olablrdi beni en zor zamanimda biraktn ben yaninda olmustm diyorm hayatim hala kotu diyor bir de o an elime verseler parcalarim yani...ben daha atanmadm mesela hayatim daha berbatti hala bana hayatom kotu diyor
Ya en basiti bak ayakkabi alacak ayakkabi alicm der durur girerdik magazaya gezer dururdu daha gecen aldi yani dusun en ufak seyddr bile mizmizlandrdi ozenmezdi kendine derdimki yanima geliyosn bu ne hal..ben 2 hafta onceden hazirlanirdim..bu adamin totosunu nasil kaldirmayi basardim inan bilmiyorm hirsimdan yipratyorm kendimi yani asik olarak baslamadm ama iyi biri diye cok sevdim zamanla tanidikca..o da tanidikca benden sogudu nasil hikaye ....Ben böyle kendini yıpratan ilişkilere emek deyip sızlanan kızlarımıza hem üzülüyorum hem kızıyorum.Sana da kızdım.Ama üzüldüm de çünkü sevmişsin.
Istediğin kadar sev gururunu ayaklar altına alma derim.O bile demiş gururunu kırmak istemiyorum diye.Inan o gururda gidince insanın kendine saygısı bile kalmıyor.
Evlensen de mıymıntı bi adamı çekecektin ömür boyu.Bi de söyleniyormuşsun.Yani bence de eninde sonunda ayrılacaktın.Erken olmuş senin için iyi olmuş.Bu defteri kapat önüne bak artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?