Bu nasil aci?

Aynen bu oldu biliyor musun..surekli ya ben sana yine ayni seyleri yasatirsam modunda bir gram kendine guvenemedi..her sey bahaneymis diyorum

Bu yaştan sonra biraz zor bulur hem kafasına uyan hem gönlüne uyan.
Kalbimize erismisiz ama kafalara erisememisiz :) bunu 1 ay da aanladi soranlara kendi kadr huyu guzel diyen adam :)

Komik olan baska adamlari anlattignda kufur etmesi daha beterini yapti bana

Hic boyle icimin acisini hissetmemistim sanki biri oldu de yokluguna alisamadim mesela ona koymuyo rahatlikla henuz anmamadm yoklugunu diyebiliyo o zaman cok kiziyorm kendime neden yiprstyosn kendini aileni diyorum..

bir de böyle karakterler var,

bitirdiğini açık açık söylemeyip, karşı tarafa sen şöyle iyisin, en iyilere layıksın gibi kıvırtmalar yapan .....

yukarıda bir üye söylemiş bulmuştur birini diye

bende evet bulmuştur diyorum

ettiği yeminine mi inanıyorsun,,,

sana böyle güzel ayrılık mottoları söyleyerek ,gitmenin yolunu buluyor

Korkak adamlardan nefret ediyorum. tüm zor zamanlarında seni yanında tutmuş bırakamamış desteğini ama en başından beri sonunu düşünmemiş. baktı ki sen ciddilik istiyorsun topuklamış. bu adam dönerse kabul edersin gibi duruyor. ama unutma ömür boyu içinden çıkmayacak ve her zaman terkedilme korkusu ile yaşayacaksın. terketmemesi içinde mum gibi kendi kendini tüketeceksin.

Inan ki donemek artik o kadar laftan o kadr aglamadan sonra kendime bir daha aynisini yapamam..

Yukarida belirttim..kendi hatami kabul ediyorm sadece bunu soylemek icin cok gecti..1 ay da insn soguyamaz 1 ay once beni tuutup kolumdn beyaz esya bakmasini bile sindiremiyorum kendimi salak yerine konmus gibi hissediyorm
kendi yorumumda da yazmıştım siz hala aynı şeyi diyorsunuz
1 ay önce siz ayrılmıştınız hatta affetmem çok zor diyordunuz

ayrılınca imsanın aklına güzel şeyler gelip hep tamam ama 1 ay önce beni zorla beyaz eşyacıya götürdü demek yerine 1 ay önce ayrıldık hatta ben ondan ayrıldım diye düşünmeye çalışın biraz

adam pat diye 1 günde soğumamış, beyaz eşyacıya soktuğu zamanlarda bile ayrılık yaşamışsınız… fark edin artık

Inan ki donemek artik o kadar laftan o kadr aglamadan sonra kendime bir daha aynisini yapamam..
Geçiyor herşey hep iyi şeyler gelir akla ama zatsn yolunda gitmiyormuş ki sende mutsuzmuşsun ilişki boyunca farkına var üzme kendini. güzel gitseydi zaten böyle olamazdı

Aynen katiliyorum sana altinda yatan baska sebepler illaki vardir bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…