Bu nasil aci?

O kadr emindim ki hic boyle bir sey aklimin ucundan gecmezdi o kdr iyi anlasirdik yikim oldu gercektn evliykende birakmaz deerdim ne safmisim
Ben de derdim. allah seni en sevdiginlé imtihan eder her zaman .
Bir de evlenmeden anlayamazsin bir erkeği tam olarak.
Yani iyiydik biz güzeldik bir ölçüt olamaz. Sen bi her şeyinle onun , o senin olacak ki , artık o kaybetme korkusu bir nebze de olsa ortadan kalkacak ki öyle anlayacaksın sana davranışlarını, sadakatini,güvenini, sefkatini.
Sizin ilişkiye daha aileler bile katilmamis neden kotuye gitsin ki bu ilişki? Neden anlasamayasin yani. ilişkinin sınavlarından geçmeden tokezlemis seninki.
Sen bu kadarla atlattığına şükret.
Benim merhametine , yufka yüreğine aşık olduğum güvendiğim adam bir aya zebani kesildi . Çekti gitti hayatımdan. inanamadım.

Bu daha fena işte işsizken sizi kullanmış manevi olarak e işi de olunca gerek kalmamış sana şimdi
Cok dokunuyo bu..bu nasil adalet nasil vicdan ?? nasil sevgi ? her seyi soylesem bile yutmasi gerekmezmiydi..ben yapamazdm

Hepsini sordum soyleyemezmis benden nefret et ama kendini suclama diyo cok dusunceli ya..dedim sen sogudunda ben sogumadm mi bir aynaya bakiyodm bir de sana dedim biliyorm dedi ohh ...
Bu modada yeni çıkmış sen daha iyisine layıksın,ben seni haketmiyorum,bilmem ne kardeşim adam gibi ne karın ağrın varsa söyle yani ne gerek var edebiyat yapmaya.neyse seni düşünmeyeni sen hiç düşünme umarım çok pişman olur ve eminim ki olacak.

Insallah yoktur ama bence baskasi var o yuzden soyluyemiyor sen bu soruyu sorsana ona baskasimi var diye

Cok dokunuyo bu..bu nasil adalet nasil vicdan ?? nasil sevgi ? her seyi soylesem bile yutmasi gerekmezmiydi..ben yapamazdm
Ne söyledin mesela ? Sen kendince ne hata yaptın anlat içinde tutma ona göre yorum yapalım böyle ne desek sen kendini suçlamaya devam ediceksin

Ben de 31 yaşımdayım.5 yıllık iliskim vardi nisanlandik bu nisan ayinda.9 gun tartstik 1 hafta konusmadik sonra aradi ama duzen tutmadi.Annesi yuzunden oldu biraz sonra o dedi sen gel bize ben dedim once sen gel bize inatlastik 5 haziranda bitti.Çok üzüldüm toparlayabilirdik istemedi.Bu adam beni cok severdi kiyamazdi onceden de kavga edip ayrildik kac kere barıstik.Evlilikten mi korktu ne aslinda kiziyodu 5 yil beklettin simdiye cocugumuz olurdu diyen adam bi anda degisti.Ben de süphelendim başka biri oldugundan.Alıştım galiba bi ara cok uzuluyodum.Şu an adaylar var ama gene de kiyamiyorum.Hayırlısı artik.Üzülme benden iyi durumdasin belki biraz düşününce arar aramasa da boşver değmiyor.Yıprandığınla kalirsin yasin daha genç karşına daha iyisi çıkar

Sakın başka biri var mı diye sorma yok dese inancak mısın ? Emin olamazsın asla. Peki var dese ? Yine bi yanın inanmıcak. Üstüne kötü hissediceksin. Bırak kurcalama.

Ayni sey hemen hemen bir garsona davranisi bile ah ne kadr merhametli dedirtirdi adam 2 ay aglarken sogukkanli konustu benimle..Rabbim kalbi guzel insanlari cikartsin karismiza.inancsiz insanlardn uzak tutsun biz birazda icimizdeki iyiligi ona yukluyoruz iyi insan diyoruz.. halbu ki gormek istedgmz o

canim benimm bizde de herkes biliyordu annem ilk kez biriyle ttanisti tum sulale nisan bekliyordu teklif ettgni biliyordu yani gercekten bahane diyorum ben artik az bir seye uzuleyim kosar ona anlatrdm..bana ben yine yaninda olcm diyo 2 gun once sen kimsin ki dedim muhtac degilm sana ailem var dedim o kadr muhtac zannediyo..ayriyken iyisin herhalde diyorm henuz anlamadm calisiyorm diyo tek dilegim beni ara ama oyle telefonla degil sevgimi sefkatimi ara dedim..ki insallah tek dilegim hakettiklerini bulsnlar.benim acimda diner mi sokaga cikiyorm her yerde bir ani..onun icin kolay..

Hem dediğin gibi kendi çizdiğimiz kişiye aşık oluyoruz hem de insanlar öyle güzel rol yapıyor ki. her şey elde edene kadarmış ben bunu çok söyledim ona da. evlenene kadar hiç sorun çıkarmadı. çıkan zorlukları hep halletmeye çalıştı ailesini karşısına aldı. Sonra ne oldu evlenince ailesi tatlı oldu. her şeyı sorun etmeye başladı. huzur bırakmadı anlayacağın. Ben sadece huzur istiyorum diyen insan ottan çöpten huzursuzluk çıkarır oldu.
Yani çok şanslısın yaşında hiç bir şey yok. bak ne güzel evlilikten önce gördün. geçmiş olsun. dönerse de asla yüz vermé kapat yüzüne kapıyı. Böyle bi insan mutluluk vermez.

Aynı kalbe ulaşsak ta aynı kafaya ulaşamamışız demesine takıldım ben...

Ailesine tutumu beni cok sasirtiyordu 2 yilda annesi evine 1 kez gelmedi mesela ya onlarida diliyle uzuyordu ya da ruh yapisi cozemedim..ama bayramda gitsin beni unutrdu bir kavga daha cikardi sonra bir daha buraya gelmicen derdi sanki ben diyorum gitme diye git annendir babandr diyen benim : ))) evlenecek adam kardesine kredi cekti odemedi enistesi ya neler neler cektim ben de..annesiyle bir kez telde bile konusmadk ama o tanisti benimkiyle..babamlada tanismk istedi istemedim iyi ki istememisim.

Aynı kalbe ulaşsak ta aynı kafaya ulaşamamışız demesine takıldım ben...
Ben hep ben emek verdim diyomusum onunkileri gormuyomusum evlensek ne yaptinki dermisim.. evet derim 2 yildir ailesiyle geliyorm diyen bir adam var karsimda hicbr sey talep etmemisken ben..2 dogum gunum gecmis yapayalniz sevglm varken hem de..mutlu etmek adina hicbr sey yapmamssin bir kez suprizi yoktur 2 yilda : )))

Hissettiklerimiz benziyor canım aslında bizim kızdığımız nasıl bunu yapabildi ben 5.ayda ayrılcaktım kıyamadım adam 5 yılın sonunda kıydı bana.Bunu hazmedemedim.Artık istemiyorum benim icin oluyodu bu adam 10 dk ya arar ya mesaj atardi duramazdi.Yağmur yagacak semsiyeni unutma canım kalın giy hava soğuk hadi isten cik artık yoruldun diyen adam aramaz sormaz oldu.Defolup gitsin umrumda değil artık.Kurum sınavlarına giriyodu en son şehir dışına çıkacam diyodu mulakattan da elenmis oh olsun çok sevndm inşalah planlari tutmaz.Aklıma geldi sinir oldum şimdi

Benimki telefonda günde 3 kez birinde saatlerce konuşurdu. Annesi ve ablalariyla. telefon kapanır morali bozulur. iç çekmeye başlar her şeyi zehir eder. tam olarak tapiyordu onlara. Onlar hayatının her zaman merkezinde ben kiyisinda köşesinde gezecektim.
Sen bi şükür duası et canım. ailesine değer vermeyen insan başkasına hiç değer vermez. bunun yanında ailesi için deli divané olandan da kaç. bu da bana çok acı bir tecrübe oldu.
Dengeli bir insanla denk gelip mutluluğu bulman dileklerimle :) ayaküstü ben de dertlestim :)

Ayni iste acmazdm deli olurdu sonra ne zaman ben aramaya basladm roller degisti..kurum sinavlarini bekliyo ilan yok ins o da elenir cidden bir de demezmi kotu olmami istermisin..yok ne guzel yaptin mi diyecektim ki..artik ben de yoluma bakmak istiyorm neler kacti gitti elimden doktora gidiyorm muaynne eden doktor 3 gun sonra pesime dusuyo ben de salak salak sadakatime siginiyorum..

Cok tesekkur edrrim canim benim iyi ki de varsiniz burada cilgina donuyor insan hayrlisi olsn hepmz icin kotu insnlar uzak olsn

Ben birisine aşık olmuştum,ćok seviyordum.o da sevgime karşılık vermeye çalıştı,seni kaybetmek istemiyorum derdi.ama görüşmeyi isteyen,ayarlayan hep ben olurdum mesela.icimden gelir hediye alırdım.o ise görev gibi yapardı herşeyi.ićim acıya acıya ayrıldım çünkü farketmiştim geleceğimiz yoktu ,o beni sevememişti bunu görebilmiştim.
Karşı taraf çok iyiydi o da kendini zorlamıştı anlayacağın.onu da kendimi de yol yakınken kurtardım anlayacağın.
Ilişkinin daha ilk iki doğumgünunde düşüncesizlik eden bu adam da onu gördüm sanki.

Evet ayni cumleyi kurardim gorev gibi yapiyosn derdm bende tipki dedgn gibi sevss icinden gelir ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…