Bu nasıl anlayışsızlık

sonuna kadar haklısınız. bir de eşim gururundan boşanır bile demişsiniz. siz gurur yapmayın o özür dileyince derdinizi güzel bir dille, sakince anlatın. eminim görümceniz o şekilde doldurmuştur eşinizi. her zaman müsait olmadığınızı, bebekle ilgilendiğinizi, görümceniz balkonda güneşlenirken sizin kimsenin çocuğuna bakmak zorunda olmadığınızı, söyleyin, siz de doldurun. siz güzellikle konuşunca hak verir herhalde o kadar da odun değildir.

hiiiiç bozmayın derim kendinizi
az bile yapmışsınız
taviz vermeyin aynen böyle devam

o görümcenize onun görümcesi böyle davransa nasıl olurdu acaba?
o kadar sinir bir durum ki. ben de görümcelerimle sorun yaşarım ve her defasında eşime derim ya onun eşinin ailesi böyle yapsaydı??? ki benim görümcelerimin hiç biri eşinin aileleriyle görüşmezler dahi. vaktiyle çook çekmişler falan filan. ama bana gelince eşimin ailesi mecbur alttan almalıyım zırvalıkları.
senin bu görümcene yapılsaydı bunlar aman allahım nasıl insanlar bunlar olurdu... sen taviz verme bence daha. çünkü bu kadın rahat durmaz daha çook yapacakları var bunun. ama sakince konuş hallet. bebeğin daha küçük sinirlerini germe vee sonuna kadar haklısın...

Çok sinir bozucu bir durum. Hakli olarak tepkini ortaya koymussun. Eşin bundan sonra daha dikkatli olur diye dusünuyorum. Ama sen yine de kapiyi iceriden kilitle giremez boylece

Suçluymuşum gibi birde bana tavır yapıyor.
Emrivakiden bir kere hoşlanmayan kendisi
İnsanın sevmediği bir şeyi bir başkasına yapıyor olması ne kadar trajikomik.
Benim annem bile gelirken müsaitmisiniz diye soruyor .
Ayıp başka birşey degıl

Daha once kv ile oturdugunu belirtmissin, su an evin ayri degil mi?
Annanenin evi diye yuz bulup dalip duruyo olabilirler, gorumce de ayni sekilde "annemin evi" kafasinda olabilir..
Cirkeflik yapip haksiz duruma dusurmelerine izin vermeden net sekilde çiz sınırlarını.. Ay cocuk o ne var sanki ayagina yatmasin kimse.. 11 yasinda, ergenlik sınırında bi cocuk, kaldi ki kucuk bile olsa lohusa kadin bebegini, emzirmesini, dinlemesini birakip gorumcesinin cocugunu avutacak degil.. Herkes haddini bilsin azıcık..

Şuan ayrı oturuyorum evim yakın sacede
Gerçi sınır dışında otursam arsız arsızdır
Kayınvalidemlerle alıp verilmiş bir şey olmadığı için istedıgom gibi girerim kafadında degılde
Abımın evı sanane kafalarında
Ama gel bı gun yemek yap desen ben gorumceyım orası bnm evım degıl der
Kendınce akıllı gecınıyor

Esinle konustunuz mu peki? Ne diyor? Anlamamis mi hatasini?

Sence ???? Ama tavrından ödün verme kabul etmiş olursun
Yok tabıkı
Ama bende yangına körükle gitmek ıstemıyorum
Guzelce kutlayıp resımde cekerım
Goruncemde gorur belki bizi ayırmak için verdıgı fıtnelerın ıse yaramadıgını gorur

Yok tabıkı
Ama bende yangına körükle gitmek ıstemıyorum
Guzelce kutlayıp resımde cekerım
Goruncemde gorur belki bizi ayırmak için verdıgı fıtnelerın ıse yaramadıgını gorur
Yaaa eşin görmeli onların yapmak istediklerini malesef sular bulanmadan durulmuyor bazen iyi geliyor böyle zamanlar ne dıyım inşallah başarırsın

Yaaa eşin görmeli onların yapmak istediklerini malesef sular bulanmadan durulmuyor bazen iyi geliyor böyle zamanlar ne dıyım inşallah başarırsın
Normalde uğraşmam .
Karakterime aykırı haklıysam özür beklenilmesi benden .
Ama kendisi her küslük durumunda özel günlerde beni unutmadı
Küçük gibi görünen bu şey onun kafasını dahada karıştırabilir
Acıkcası el için yuvamda huxursuzluk istemiyorum
Hem yeni yaş bahanesiıyle bana pöfleyemez

Onların istediği olur bu durumda çek kocanı yanına o zaman politik davranmak en güzeli en kısa zamanda başka biryere taşın bence yakın diyede bu kadar yüz göz olunuyor

A
Onların istediği olur bu durumda çek kocanı yanına o zaman politik davranmak en güzeli en kısa zamanda başka biryere taşın bence yakın diyede bu kadar yüz göz olunuyor
Ynen oyle dusunuyorum
Arayı sogutmak kavga etmek daha kotu olur su anda
Ev arıyorum
Umarım bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…