Allah Allah madem o gururu için boşanır seninki ne? Ne olacak böyle?Hayatta yalvarmaz
:)
Emin olun gururu için boşanır bile
Elbette bende boşanırımAllah Allah madem o gururu için boşanır seninki ne? Ne olacak böyle?
Ev bulunsa eşiniz ister mi taşınmayı?Malesef ev bulamıyorum şuan
Her yer tıklım tıklım
Ya eşime çok uzak
Ya olanaklar uygun değil
Zaten evden memnun degıl esımEv bulunsa eşiniz ister mi taşınmayı?
O zaman hep beraber dua edelim, evrene pozitif enerji gönderelim en yakın zamanda ev bulmanız için. Vallahi kurtuluşunuz olur
Ben eşimin ailesinden çok çekmeme rağmen eşim bana onlar için hiç çektirmedi .
Yani bugüne kadar demek uygun olur .
Sorduğumda bana " kocası yok başında dedi " direk .
Yani evli bekar oluşu ona göre onu masum ve ya ayrıcalıklı kılıyor .
Ama şunu düşünmüyor hiç
Bunca yıl
Arkamda ailem dahil kımse durmazken kendisi hariç ben neden bunlata maruz kaldım ?
Başımda kocam oluşu onlara her istediklerini yapabilme ve ya söyleyebilme hakkı mı veriyordu ?
Anlatamadığım eşime bu .
Kocası yokmuş
Bir çok kadın kocalı kocasız oysa
Başında bir gölge var ama esmiyor
Yanı sende adam degılsıne gırıyor gıbı oluyorduİşte tam burada lafı gediğine koyup "Benim de başımda koca yok, ben ne yapayım?" demeliydiniz. Bazen hak ediyorlar.
Hashtag açalım twitterda, imza toplayalım, kampanyalar düzenleyelimZaten evden memnun degıl esım
Bnde öyle
Ama bulamıyoruz :)
Valla olur mu kı
Beni takmıyor açıkçasıAilesi onu doldururken siz neden geri cekilip susacaksiniz ki?
Esiniz suan karsidan biseyler duydugu icin soylenen dusunceyi benimsiyor. Ornegin "senin karın cocugumi eve almadi yemedik evini"
Daha once anlatmis olsaniz da Bunun boyle olmadigini tekrardan anlatin. Bunu sizden duymazsa baskalarindan duyduguna inanacak. Gerekirse timsah gozyasi akitin. Aileniz icin degmez mi? Bosverin gururu mururu. Pis dusunceli insanlara ne evliligini heba ettirirdim ne de huzurumu bozmalarina izin verirdim.
Kafa dinleyeceginiz biryere gidin. Sakin sakin konusun. Ben adim atiyorum ama senden de ozur bekliyorum, bebegime birsey olacagini dusunmem cok normal degil mi, aklima turlu turlu seyler geliyor vs vs.
Senin iyi niyetini gercekten cogu kisi burada hissetti. Altta kalan olma bu yuzden.
Bilmiyorum önerim cok gereksiz gelebilir bazi kisilere ama karsidan doldurulan bir adam var. Evet hatalari var, ama hatalari susarak bitiremeyiz. Hatalari karsidan doldurmayla daha cok artacak. Ben pes etmeyin derim. Geri cekilmeyin atak varsa siz de atak yapin. Kendinizi ifade edin.
Zor durum..maalesef erkekler yeğenlerindeki kusurlaŕı görmek istemiyoKızlar hemen konuya girmek istiyorum zira çok sinirliyim .
3 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadır sürekli kendi kendine inip çıkan ateşim var . Artık uykusuzluktan ölücek durumdayım . Akşam çocuk pek uyutmadı mızmızlandı bugünde ara ara biraz uyudu derken bnde o ara biraz tek gözüm açık kestirdim kalkıp kalkıp .
Her neyse sabah kapı çaldı baktım görümcemin oğlu 11 yaşında " oyun oynamaya geldim " dedi .
Bende bebek uyuyor bnde çok yorgunum sonra gel dedim . kaldı ki orayı burayı karıştırma huyları var , yerınde hıc durmuyor ve sınırlenıncede bıldıgınız küfredıyor .
Bir kaç defa annesıyle bu yuzden tartstık. Yinede gelıp gidiyor fakat ben zaten yorgunum , ara ara uyursam dınlenırsem bana o kar .
Gitti bende cocugu emzirdim fln derken bıraz uyuduk tekrar .
Çocugun aglamasına uyandım bir baktım bebegı kaldırmaya calısıyor .
Esım anahtarı vermıs gır sessızce oyna dıye .
Esımi aradım buraya gel yoksa ben evı size bırakıp cocuguda alıp cıkıp gıdıyorum dedım .
Geldı bayağı tartıstık.
Kızlar size hakdızmıyım dıye sormuyorum cunku bu konuda bılıyorum kı haklıyım.
Kım ne olursa olsun benım mahremime ıznım olmadan giremez
Üstüm basım acık yatıyorum
Ben çoluk cocuk ryleyecek vakıtte degılim
Görümcemdde mesaj attım vakıtlı vakıtsız cocugu gonderme dıye
Burası oyun parkı mı ?
Benım aılemden bırı aynı sekılde bır hareket gosterse dilleri durmaz.
Esıme hala ınanamıyorum
Cocukmuş , kusura bakmasın fakat koca adamlar gıbı kufreden , insan gitinirken izleyen hareket yapan bır cocugu dvımde ıstemıyorjm .
Nadıl bı yol ızlemelıyım esıme karsı yardım edın
Gercekten cok sınırlıyim
Açıkçadı bu saatten sonra istemiyorumZor durum..maalesef erkekler yeğenlerindeki kusurlaŕı görmek istemiyo
Eşinize güzellikle anlatın direkt asla gelmesin demeyin de müsait zamanlarımda zatennalıyorum diyin.anahtarı vermemesini rica edin çünki banyodan çıkmış olabilirdiniz
Güzellikle iyilikle anlatın bence
canim bak sutum gidiyor diyorsun. Lutfen sen bebegini dusun. Erkekler idare nedir bilmiyor inan. Hepimizin basinda bir manyak aile ferdi var maalesef. İnan ki var. Biz kendimiz onlari iplemeyecegiz. Onlara karsi onlem alacagiz. İşte kapini kilitleyeceksin oturacaksin, gerekirse evini tasiyacaksin. Ama takmamaya, uzulmemeye calis nolurAçıkçadı bu saatten sonra istemiyorum
Neredeyse evliliğimde dönüm noktasındayım şuan kardeşinin dolduruşu yüzüne
Ben böyle insanlarla haşır neşir olmak istemiyorum
Sütüm geri gitti nerdeyse günahtır
Sokakta görmüşeşin çocuğu nerde görmüşte vermiş anahtarı?
sende bundan sonra kapıyı arkadan kilitle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?