Bu nasıl anlayışsızlık

11 yaşında çocuğa nasıl vermiş anahtarı. eşine karşı seni doldurmak istemem de.yaa sen uyurken çocuğu bişey yapsa.
neyseki görümcene yazmışsın içim soğudu

evinin anahtarı sen ve eşinden başka kimsede olmasın, ağzım açık okudum çocuğun pişkinliğini ve eşinin dengesizliğini!
görümceyi de iyiki uyarmışsın, alma o çocuğu evine.ıııy tiksiniyorum terbiyesiz ve pişkin çocuklardan

sinirlenme canım çhaklısın zaten

konu sahibine "ayıp etmişsin" diyebilen kadınlar kadınlarımız, cidden mi ya? elin erkek çocuğunu ve onun pişkin anasını çekmek zorunda değil! siz de kapınızı üstten kilitleyin. ay eğer ki bir kısım kadın gibi sessiz kalmış olsaydınız çok üzülecektim benim de içim soğudu verdiğiniz HAKLI tepkiler sayesinde! lütfen çıkın o evden derhal o pişkinlerden uzak bir semte taşının ve o pis çocuğa dikkat edin bebeğinize yaklaştırmayın

Geri fites değil bunun adı .
Sırf elalemin dolduruşu yüzüne evimdeki huzuru korumaya çalışmak .
Suçlu ben değilim
Ama devam ettiren kendisi
Fakat ne olursa olsun
Sırf bır ıkı lakortı yaptı diye o orda kikir kikirken ben evımde huzursuz olmayacağım .
Benım amacım ortam saglamışken konusmaya calısmak
Cunku bılıyorum ki agzını acamayacak

bence yapmayın
utanmaz hatta ben haklıyım benimle barışmak için bana hizmet ediyor diye düşünür
evet evet aynen öyle düşünüyorlar. bugün işyerinde bir erkek arkadaş eşimle kavga etmişsek kahvaltı yemek hazırlayacak mı ona dikkat ediyorum. çünkü hazırlıyorsa beni haklı görüyor demektir dedi.

Saçma bir düşünce
Yani erkek aklı işte ne beklersiniz ki .
Ben tartışsamda yemeğimi haxırlar , sorumluluklarımı yerıne getırırım
Dıger turlu sen ınada bınersın o ınada bıner
Nereye kadar ?
Cocugumuz var vs vs .
Aıle olmuşsan ınadı vs gecmen gerekır
O yapsada ben yapmam bunu
Tepkımı gosterırım konu vs acılınca ama sırf bır anlasmazlık soz konusu dıye yemek hazırlamamak vs cok yanlış

Eninde sonunda anlayacaktir Allah in izniyle.. Sen esinle kavga etme, haksiz duruma dusme hakliyken.. Iletisiminiz nasildir bilemiyorum ama ben karsima alip konuşurdum sakince..
Doldurusa geldıgınden pöfleyıp duruyor
Normalde konusulabılen bırıdır
Bu aksam konusucam

Doldurusa geldıgınden pöfleyıp duruyor
Normalde konusulabılen bırıdır
Bu aksam konusucam
Cocugu direkt kotuleme, o onu "minik masum yavrucak" olarak gorur, yeğeni neticede.. Ergenlik sınırında oldugundan, senin evinde rahat dolasmak istediginden, yarin bi gun hoş olmayan goruntulerin aklinda kalacagindan vs bahset, belki biraz dank eder..

işte erkek aklı dediğiniz gibi, kahvaltıyı yemeği hazırlıyor hımm bak gördün mü demekki ben haklıyım kafası, nasıl bi dünyaları varsa

Her cocugu minik masum birer melek gibi görüp bizleri gaddar gostermeye calisanlara da bitiyorum.. Tabiki kalkip cocuga kotu davranacak degiliz ama her seyin bi sınırı var.. 12-13 yasinda erkek cocuklarinin kucuk kizlari taciz ettigini de okuduk.. Allah korusun.. Mahremiyet şart..

işte erkek aklı dediğiniz gibi, kahvaltıyı yemeği hazırlıyor hımm bak gördün mü demekki ben haklıyım kafası, nasıl bi dünyaları varsa
Ya bilmiyorum
Acıkcası esım öyle degıldır
7 yıl bıtıyor evlılıgımızde , beraber buyuduk
Duygu durumlarımızı vs tahmın ederız bırbırımızın fakat bu sefer artık ne dedıyse adam kendı kendıne vıjdan yapmış
Ha bana sureklı odun gıbı davranan ve tahammul edemeyecegım seyler yapsa ne halı varsa gorsun ac tok dusunmem
Fakat dedıgım gıbı küste olsak bu gune kadar hıcbır ozel gunumu atlamadı
Özel günüde gectım bu konunun bahanesı
Ben rahat konusmak ıstıyorum
Ugrastıgımı gırunce ıster ıstemrz yelkenler suya ınecek

ya tabi ben de sizin yerinizde olsam, doğum gününü atlamazdım. o konu farklı bu konu farklı. ama iyice bir konuşmak gerekiyor, çünkü gerçekten yaptığı şey çok gereksiz yapılmaması gereken birşey. bunu anlaması gerekiyor. ne demek çocuğa anahtar vermek

İşte bende rahatca konusamadıgım ıcın dogum gunu bahanesıyle konusucam
Arkadas gerı vıtes deyınce

Ama şuda var ki ben esımın durur dururken cebınden anahtarı cıkarıp oyna dedıgıne ınanmıyorum
Masum denılınen cocuk emınım benı eve almadı kovdu gıbı seyler soylemıstır
Az cok bılıyorum huyunu
Yoksa uyudugumu bıle bıle sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…