Bu nasıl anlayışsızlık

Kızlar cocuk uyandı
Musaıt bı zsmanda sorularınuza bakıcam

Gerekeni zaten yapmışsınız. Başka türlü baş edemezdiniz.
Bence ne görümceye ne de eşinize taviz vermemeye devam edin.
Eşiniz kendi dönene kadar da aramayın. Düşünsün akıllansın. Anahtarı vermek nedir.

Çok doğru davranmissiniz ilk seferde bu tepkiyi vermeniz ikinci sefer tekrarlanmasını önleyecektir. Gorumcenin çocuğunu tekrar göndereceğini sanmam.o gonderse bile eşin dersini almıştır bir daha yapmaz böyle.birseyi. tepkini çok güzel koymuşsun hele gorumcene attığın mesaj çok iyi olmuş sadece eşine söylesen eminim bu kadar etkili olmazdı.

11 yasindaki cocuk daha onun yaninda esinizle tartismaniz hic hos olmamis.benim esim benim yegenime boyle davranacak cok uzulur gucenirdim

Evde playstatıon var onun ıcın gelıyor
Ben o sinirle playstation ı bile duvara vuraa vura paramparça ederdim net sen iyi sabretmişsin gerçekten çok ayıp eşinin yaptığı kabul etmediysen vardır bir bildiği demesi gerekirken milletin gönlünü yapma derdindeler

Aaa görünce de d3 hiç akıl yok kardeşinin eviyse evi öyle izinsiz giremez millet dusta olur açık saçık yatar yigenide küçük degilki 11 yaşında ergenlik donemine yaklasmis çok ayıp yaptigi madem oyun istiyor kendi evine alsın bilgisayar net felan esinde yanlış yapmis senin almadigini bildigi halde niye veriyor anahtarı s3n git oyna diye b3lki bi isi var müsait değil diyerek düşünüp vermemesi lazım. Iyi yapmışsın bende aynısı yapardim kiyameti koparirim

11 yasindaki cocuk daha onun yaninda esinizle tartismaniz hic hos olmamis.benim esim benim yegenime boyle davranacak cok uzulur gucenirdim
12 yasındakı cocuk mutfakta mılletın orasına burasına dokunmayı bılıyor .
Pişman degılım
Cocuk var , cocuk var konusturmayın benı

ben olsam madem çocuk playstation için geliyor, çocuk eve girdiği zaman oynamaya geldin al eve götür senin olsun evde oyna derdim, eşim de bir daha öyle bir hata yapmazdı herhalde

Aklımdan geçen buydu.
Hem çocuk gelemez, hem de eşime gayet güzel bir ders olurdu.

Çocuk dıyenler olmuş
Bir yıl sonra ergen bu cocuk dedıgınız kişi .
Mıllete dokunmayı acık secık vıdeılar ızlemeyı bılen ınsan cocuk dedıgınız .
Buzdolabı karıstrmasıda cabası ,
Her geldıgınde kapıdan gırer gırmez yoneldıgı nokta mutfak .
Haklıyım arkadaslar
Kımse aidayısı bılmem nesı demesın
Benım 3 yasındakı yegenım bıle elleme dedıgınde bırakıyor kızdıgım seyı
Ama tak ettı artık
Ben edepsız bır cocukla ugrasmak ısteöıyorum bu kadar .
Mafem o kadar vıjdan yaptımız bu vıjdamınızı kendı akrabalatınıza gostetın orası benı ılgılendırmez
Cocugu orada elınden dusurebılırdı
Brnım covugumuda sızın yaptıgınız vıjdan gerı getırmrzdı
Cocugu kağı dısarı kovmadım nıhayetınde
Aklı selım ınsanım bagnaz ve ya canı degılım
Bıraz empatı yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…