Bu nasıl anlayışsızlık

Gorumcede akil yok galiba yeni dogum yapan kadinin evine oyun oynamak icin gondermek nedir ya?

Gitme oglum bebek var uyumasi gerek sen bizim evde oyna demiyor da başindan salsin diye sana gonderiyor. Ay hic ugrasma valla ne oynamak istiyorsa kendi evinde oynasin.

Ayrica ne oynuyorki illa sizin eve geliyor? Gorumce başindan gitsin diye hadi sen git diyordur ona.

Herseyi gectim minik bir bebekle baska cocuk ayni evde yanliz birakilmaz , sonucta siz uyuyorsunuz , cocuk bebegi alsa kucagina dusurse zarar verse o bebegin vebalini kim odeyecek
Ben insanlardaki bu rahatligi anlayamiyorum gercekten
Bakin size gervek hikaye , ben 7 yasindayken kuzenimi birakmislardi yanima sen bak diye , bende guzel guzel oynuyordum bebekle ta ki odaya giren teyzemin cigligini duyana kadar
Bebegi yatirip ustunu ortmusum bide yastik koymusum hayal meyal hatirliyorum su anda
Teyzem naptin bebege deyince de saklambac oynuyoruz teyze dokunma kimse bulmamali onu demisim
Cocuk akli sonucta , kendimden bildigim icin bir bebekle cocugu ayni odadada mumkunati yok yanliz birakmam

sonuna kadar haklısın eşindeki düşüncesizlik de maşallah yani haketmiş ne desen valla kendi doğum yaptığım halim geldi aklıma bebişler bi damla uyusun bende uyim diye zaman kollardım sanki kendim yaşamış gibi hissettim o anı varya az bile yapmışsın bu milletteki genişlikte cabası insan arar oğlanı göndereyimmi az oynasın müsaitmisin diye bi sor be kadın çatkapı çocukmu yollanır Allah sana sabır versin

Hala yok dayısının evı , yok bılmem nasıl gelınler var dıye hıtam edenler var .
Kusura bakmayın fakat bu mısafır perverlık ve ya akraba ilişkilerinin dışına çıkıyor .
Bakın 3 gündür duş alamıyorum
Çocuk uyumuyor .
Uyuduğu vakit işlerimimi yapsam dinlensem mi unuttum , kendimi unuttum .
Ve hala benim vijdanımı insanlığımı yargılıyorsunuz .
Burada sadece eşim yaşamıyor
Ve ya burası bekar evıde değil
Yeri geliyor göğsüm dışarda yatıyorum
Hiç mi mahremiyete ihtiyaç duymuyorsunuz ?

Kusura bakmayın bende böyle bir gelinim
beni yargılayan insanların eril insan gibş düşünemediği çok aşikar

Dayısının evi olmasın da abisinin evi olsun kim kimin evine anahtar alıp girebilir cocuğu kucağına almaya calısabilir Allah aşkına? Mahrem diye birşey olmasaydı kapı yerine perde takardık her eve...

Oyun alanı mı orası bebekli eve zırt bırt kafalarına göre geliyorlar, ne kadar sinir bozucu.

TEK KELİME HAKLISIN

Yorumlara çok şaşırdım
Bu kadının dinlenemeyecek mi ya 5 dakıka uzanmak bile ne kadar değerli

Bende emziriyordum benim de evde özellikle bebek küçükken yani sık sık emerken hep memen açık geziyordum
Bu yüzden hak veriyorum

Kaldı ki meme içerde dışardayı yani kıyafet uygunluğunu geçelim

Gerçekten çok yorgun olunuyor neden anası Başından atacak diye yengesi uykusuz uykusuz oyalasın bu çocuğu

Kabahat eşinizde çok yüz vermiş sınırları çizmeli orda tek başına yaşamıyor
Eşinizden yüz alıyorlar

Önce

Ne gelinler var mesela?
Evinin anahtarini yirmi tane falan cogaltip kp,kayin,gorumce,eniste,amca,teyze,hala,yegen dagitan, yataginda yaninda bebegiyle gozunu actiginda evinin icinde agzina kadar dolu olan davetsiz "misafirlere" hosgeldiniz diyen, hizmette ve hurmette kusur etmeyen gelinler de var,litfen

Cok haklisin sen dinlenceksinki sutun olucak hastasinda esin bu konuda anlayissiz davranmis ama bence o an ole dusunememistir erkekler cocuk bakmadiklarindan kadinin halinden hic anlamiyorlar. Gorumcenede yzdgn ii olms birdaha cocugunu gondermez umarim.o yasta cocugun kufretmeside sorgulancak biseyde neyse

Böyle bi gelin olamadım gı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…