- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
sonuna kadar haklısın eşindeki düşüncesizlik de maşallah yani haketmiş ne desen valla kendi doğum yaptığım halim geldi aklıma bebişler bi damla uyusun bende uyim diye zaman kollardım sanki kendim yaşamış gibi hissettim o anı varya az bile yapmışsın bu milletteki genişlikte cabası insan arar oğlanı göndereyimmi az oynasın müsaitmisin diye bi sor be kadın çatkapı çocukmu yollanır Allah sana sabır versinÇocuk dıyenler olmuş
Bir yıl sonra ergen bu cocuk dedıgınız kişi .
Mıllete dokunmayı acık secık vıdeılar ızlemeyı bılen ınsan cocuk dedıgınız .
Buzdolabı karıstrmasıda cabası ,
Her geldıgınde kapıdan gırer gırmez yoneldıgı nokta mutfak .
Haklıyım arkadaslar
Kımse aidayısı bılmem nesı demesın
Benım 3 yasındakı yegenım bıle elleme dedıgınde bırakıyor kızdıgım seyı
Ama tak ettı artık
Ben edepsız bır cocukla ugrasmak ısteöıyorum bu kadar .
Mafem o kadar vıjdan yaptımız bu vıjdamınızı kendı akrabalatınıza gostetın orası benı ılgılendırmez
Cocugu orada elınden dusurebılırdı
Brnım covugumuda sızın yaptıgınız vıjdan gerı getırmrzdı
Cocugu kağı dısarı kovmadım nıhayetınde
Aklı selım ınsanım bagnaz ve ya canı degılım
Bıraz empatı yapın
Ne gelinler var mesela?ne gelinler var, evlerden uzak Allahim.
TEK KELİME HAKLISINKızlar hemen konuya girmek istiyorum zira çok sinirliyim .
3 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadır sürekli kendi kendine inip çıkan ateşim var . Artık uykusuzluktan ölücek durumdayım . Akşam çocuk pek uyutmadı mızmızlandı bugünde ara ara biraz uyudu derken bnde o ara biraz tek gözüm açık kestirdim kalkıp kalkıp .
Her neyse sabah kapı çaldı baktım görümcemin oğlu 11 yaşında " oyun oynamaya geldim " dedi .
Bende bebek uyuyor bnde çok yorgunum sonra gel dedim . kaldı ki orayı burayı karıştırma huyları var , yerınde hıc durmuyor ve sınırlenıncede bıldıgınız küfredıyor .
Bir kaç defa annesıyle bu yuzden tartstık. Yinede gelıp gidiyor fakat ben zaten yorgunum , ara ara uyursam dınlenırsem bana o kar .
Gitti bende cocugu emzirdim fln derken bıraz uyuduk tekrar .
Çocugun aglamasına uyandım bir baktım bebegı kaldırmaya calısıyor .
Esım anahtarı vermıs gır sessızce oyna dıye .
Esımi aradım buraya gel yoksa ben evı size bırakıp cocuguda alıp cıkıp gıdıyorum dedım .
Geldı bayağı tartıstık.
Kızlar size hakdızmıyım dıye sormuyorum cunku bu konuda bılıyorum kı haklıyım.
Kım ne olursa olsun benım mahremime ıznım olmadan giremez
Üstüm basım acık yatıyorum
Ben çoluk cocuk ryleyecek vakıtte degılim
Görümcemdde mesaj attım vakıtlı vakıtsız cocugu gonderme dıye
Burası oyun parkı mı ?
Benım aılemden bırı aynı sekılde bır hareket gosterse dilleri durmaz.
Esıme hala ınanamıyorum
Cocukmuş , kusura bakmasın fakat koca adamlar gıbı kufreden , insan gitinirken izleyen hareket yapan bır cocugu dvımde ıstemıyorjm .
Nadıl bı yol ızlemelıyım esıme karsı yardım edın
Gercekten cok sınırlıyim
Aldım daha cıkmadanYa bebeğe zarar verseydi
eşiniz aşırı düşüncesiz
bence anahtarını alın
Evinin anahtarini yirmi tane falan cogaltip kp,kayin,gorumce,eniste,amca,teyze,hala,yegen dagitan, yataginda yaninda bebegiyle gozunu actiginda evinin icinde agzina kadar dolu olan davetsiz "misafirlere" hosgeldiniz diyen, hizmette ve hurmette kusur etmeyen gelinler de var,litfenÖnce
Ne gelinler var mesela?
Cok haklisin sen dinlenceksinki sutun olucak hastasinda esin bu konuda anlayissiz davranmis ama bence o an ole dusunememistir erkekler cocuk bakmadiklarindan kadinin halinden hic anlamiyorlar. Gorumcenede yzdgn ii olms birdaha cocugunu gondermez umarim.o yasta cocugun kufretmeside sorgulancak biseyde neyseKızlar hemen konuya girmek istiyorum zira çok sinirliyim .
3 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadır sürekli kendi kendine inip çıkan ateşim var . Artık uykusuzluktan ölücek durumdayım . Akşam çocuk pek uyutmadı mızmızlandı bugünde ara ara biraz uyudu derken bnde o ara biraz tek gözüm açık kestirdim kalkıp kalkıp .
Her neyse sabah kapı çaldı baktım görümcemin oğlu 11 yaşında " oyun oynamaya geldim " dedi .
Bende bebek uyuyor bnde çok yorgunum sonra gel dedim . kaldı ki orayı burayı karıştırma huyları var , yerınde hıc durmuyor ve sınırlenıncede bıldıgınız küfredıyor .
Bir kaç defa annesıyle bu yuzden tartstık. Yinede gelıp gidiyor fakat ben zaten yorgunum , ara ara uyursam dınlenırsem bana o kar .
Gitti bende cocugu emzirdim fln derken bıraz uyuduk tekrar .
Çocugun aglamasına uyandım bir baktım bebegı kaldırmaya calısıyor .
Esım anahtarı vermıs gır sessızce oyna dıye .
Esımi aradım buraya gel yoksa ben evı size bırakıp cocuguda alıp cıkıp gıdıyorum dedım .
Geldı bayağı tartıstık.
Kızlar size hakdızmıyım dıye sormuyorum cunku bu konuda bılıyorum kı haklıyım.
Kım ne olursa olsun benım mahremime ıznım olmadan giremez
Üstüm basım acık yatıyorum
Ben çoluk cocuk ryleyecek vakıtte degılim
Görümcemdde mesaj attım vakıtlı vakıtsız cocugu gonderme dıye
Burası oyun parkı mı ?
Benım aılemden bırı aynı sekılde bır hareket gosterse dilleri durmaz.
Esıme hala ınanamıyorum
Cocukmuş , kusura bakmasın fakat koca adamlar gıbı kufreden , insan gitinirken izleyen hareket yapan bır cocugu dvımde ıstemıyorjm .
Nadıl bı yol ızlemelıyım esıme karsı yardım edın
Gercekten cok sınırlıyim
Böyle bi gelin olamadım gı hiçEvinin anahtarini yirmi tane falan cogaltip kp,kayin,gorumce,eniste,amca,teyze,hala,yegen dagitan, yataginda yaninda bebegiyle gozunu actiginda evinin icinde agzina kadar dolu olan davetsiz "misafirlere" hosgeldiniz diyen, hizmette ve hurmette kusur etmeyen gelinler de var,litfen
Ben de olamadim,anahtarlari eksik bastirmisim 20 yerine 19 olmusBöyle bi gelin olamadım gı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?