Bu nasıl anlayışsızlık

Ağzimizin tadı kaçmasın ali riza bey de koptum..:))))

12 yasındakı cocuk mutfakta mılletın orasına burasına dokunmayı bılıyor .
Pişman degılım
Cocuk var , cocuk var konusturmayın benı
Çocuk oyun oynamaya deil meraktan geliyor seni gorucek giyinirken izliyor merak mutfakta milleti elliyor ergenliğe girmiş bile aman ha mahremiyetine bu kadar çocuk diyipte geçmeyin şimdiden gözle elle tacize başlamış velet bende olsam aynısini yapardım kimse kusura bakmasın anasının eyleyemedigini ben bebekli halimle eyleyecek değilim

Ne oluyor ya
Adama bak
Yuzune bakmayan ana baba kardes kıymetlı oldu
Adam karısını engellemiş
Aglıcam sınırımfen artık

Bebeğim olmasa da dinçte olsam ben kabul etmem . Nedemek yani oyun parkımi orası? Annesi ile iletişime geçerdim sizin gibi .
Eşinizde ne kadar ne kadaar tuhaf?
Çocuk sizi takmıyor bile çünkü eşiniz den ailesinden yüz bulmuş.
Kadın çocuğa bağırmamiş çağırmamıs neden kadına o daha çocuk diye kiziyor sunuz?

Benimde bina içinde o yaşlar da oynayan çığlık atmaca oynayan çocuklar var . Bebeğim 1 yaşında uykusunda ağlaya korka uyanıyor.
Çocuklarâ güzelce anlattım yok anneleri de anlamiyor. Çocuklarâ kızdım hala takmıyor lar gözüme baka baka yapıyorlar. O kadar terbiyesiz çocuklar varki çocuk gibi davranasin gelmiyor. Kendimi sadece çocuk diye diye telkin etmeye çalışıyorum ve uzun zamandır çok mutsuzum. Çözümsüz bir sorun çekiyorum. . BeBeğimin hakkına giriliyor . Suçlu olan anneleri. ...
Sakin geri adım atma koy tavrını. Bebeğini sağlıcakla büyüt. Ateşim var demişsin süt birikmesi olur göğüste sıtma olursunuz Allah korusun dikkat edin .

Valla ağlıcam artık
Bune ya
Mal mı bu
Cocuk gıbı benı dngellemış

Su arsız veletlerin anneleri tarafinda 'bizim cocuk da hiperaktif yeaa' diye gosterilen çocuklardan herhalde yegen. Okurken sinir oldum. Beni ozellikle bir de bebegi izinsiz almaya kalkismasi korkuttu. Baska bir sey de yapabilir o zaman bu terbiyesizlikteki bir cocuk. Bebeginiz allahtan aglamis valla. Düşürse filan. Korkunclu resmen.

Aynı şeyleri ilk dogumumda bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum hiç uykusuz banyo bile yapamamak yorgunluk ve cinnet hali of offf yemek bile yiyemezdim beşiği sallamayı bırakıp bir lokma bişey alsam mutfaktan ortalığı yıkardı kızım neyseki geçti çok şükür ama 3 yıl sürdü dile kolay Allah sabır versin sana esinede akıl

[QUOTE="ABELLAA, post: 51833070, member: 60]Ya ne dıyım bılmıyorum suan
Gulsem mi aglasam mi bılmıyorum
Boyke sacmalıkmı olur[/QUOTE]
Sen iyi yapmışsın boşver adamdaki akla bak kapıdan çevrilen çocuğa ver anahtarı gir oyna olacak ismi siz aynı binadami oturuyorsunuz yaaa çekilmez bunlar görümce desen çocuğu başından attığına sukretmis gibi bırak engellesin sakın tepki verme bişey yapma yokmuş gibi davran aynen tavır yapmaya devam et ayıp yaa bide gelmiş engellemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…