Ağzimizin tadı kaçmasın ali riza bey de koptum..:))))Helal olsun kız sana valla takdir ettim.
Alışık değiliz böyle kadınlara.
Hep ezilip büzülen, aman ne derler, ne ederler ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey, içime atayım aman kimse duymasın üzülür tipte kadınlar...
Valla eşinle konuşacaksın ne demek anahtarı vermiş de girmiş.
Kimse iznin olmadan giremez o eve.
Hele hele sen zombi gibiyken kimseyi ağırlamak, eylemek zorunda değilsin.
Çocuk oyun oynamaya deil meraktan geliyor seni gorucek giyinirken izliyor merak mutfakta milleti elliyor ergenliğe girmiş bile aman ha mahremiyetine bu kadar çocuk diyipte geçmeyin şimdiden gözle elle tacize başlamış velet bende olsam aynısini yapardım kimse kusura bakmasın anasının eyleyemedigini ben bebekli halimle eyleyecek değilim12 yasındakı cocuk mutfakta mılletın orasına burasına dokunmayı bılıyor .
Pişman degılım
Cocuk var , cocuk var konusturmayın benı
:) niyeKızlar eşim beni engellemiş telefondan
Ay birak engellesin,totom de gec,hic uzme tatli canini. Alma eve aksama sen de onun eve girisini engelleKızlar eşim beni engellemiş telefondan
Telefondan engellediyse eve de gelmesin bir zahmet. Madem gormek istemiyor.Kızlar eşim beni engellemiş telefondan
Aynı şeyleri ilk dogumumda bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum hiç uykusuz banyo bile yapamamak yorgunluk ve cinnet hali of offf yemek bile yiyemezdim beşiği sallamayı bırakıp bir lokma bişey alsam mutfaktan ortalığı yıkardı kızım neyseki geçti çok şükür ama 3 yıl sürdü dile kolay Allah sabır versin sana esinede akılHala yok dayısının evı , yok bılmem nasıl gelınler var dıye hıtam edenler var .
Kusura bakmayın fakat bu mısafır perverlık ve ya akraba ilişkilerinin dışına çıkıyor .
Bakın 3 gündür duş alamıyorum
Çocuk uyumuyor .
Uyuduğu vakit işlerimimi yapsam dinlensem mi unuttum , kendimi unuttum .
Ve hala benim vijdanımı insanlığımı yargılıyorsunuz .
Burada sadece eşim yaşamıyor
Ve ya burası bekar evıde değil
Yeri geliyor göğsüm dışarda yatıyorum
Hiç mi mahremiyete ihtiyaç duymuyorsunuz ?
Kusura bakmayın bende böyle bir gelinim
beni yargılayan insanların eril insan gibş düşünemediği çok aşikar
Ya ne dıyım bılmıyorum suanTelefondan engellediyse eve de gelmesin bir zahmet.
Hem suclu hem güçlü.
Kızlar eşim beni engellemiş telefondan
Cani nasil isterse oyle hareket etsin.Ya ne dıyım bılmıyorum suan
Gulsem mi aglasam mi bılmıyorum
Boyke sacmalıkmı olur
Yaprak dökümünden bi replikAğzimizin tadı kaçmasın ali riza bey de koptum..:))))
Senin görümce buralarda falanmı ispitledimi seni acabaSoking
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?