Annem biraz rahatsızCanım annen yakın mı bir süre annene git. Toparlan hastaymışsın da. Sinir oldum çok.. cocugu yaka paça evden kovmadığına sükretsinler. Cahillik,bencillik en nefret ettiğim şey.
Velet; oğul cocuk demektir. Aslında konu cocuğun kafasına göre takılması, birilerinden yüz bulması...tarzinizin nasil oldugu cok belli, itici bi tarziniz var. cocugunuz 11 yasina geldiginde biri 'velet' diye hitap edince yapacaginiz yorum ne olurdu acaba.
Ne diyelim o zaman siz yeni doğum yapmışken eşinizin yeğenleri elini kolunu sallaya sallaya girsin çıksın evinize.. eminim aaa tatlım hastayım yorgunum uykusuzluktan da ölüyorum ama sen keyfine bak kendi evin gibi takıl derdiniz (!)hahahah ciddimisin sen? ben bu aralar pek espirili olamiyorum sicaklardanda sen gercekten komiksin!
mubarek gunde soyledigin sozun luzumsuzluguna bak, bize ne esinizin onunde nasil durdugun yahu!
sizin gibi anlayisli insanlar bana bisey anlatmasin, aman almiim mersi.
yine soyluyorum; diger benim mesajimi alinti yapan arkadaslara toplu yanit olsun:
hosgorulu olmak guzel seydir. 11 yasindaki bi cocuk playstation icin eve gelmek istiyormus, bunda abes olan hicbirsey yok. o arada sikilip odasina girip bebegi sevmis, oda uyanivermis. napalim yani. dunyanin sonumu geldi.
hadi 11 yasindaki cocugu taslayalim.
dusunuyorum, benim cocugum dayisinin evine neden gidipte playstation oynayamasin. neymis efendim yengesi yorgunmus. e cocuk onun, bi zahmet o yorulacak buyuturken. abartilacak ne var burda yani. 12 sayfa olmus bakin bide hahaha!
İyi de konu sahibine yüklenenlere söyledim ben bunu. Siz niye alınıyosunuz ki??bekarların günahını almayın hanımlar.bekarsak ö....öhhöö öldürmedik ya anlayışımızı?
Birisinin evinize gelmesini istemiyorsanız ve inatla gelmeye uğraşıyorsa siz ne yaparsınız çok merak ettim bu kadar olumlu düşünce beni şaşırttı doğrusuhahahah ciddimisin sen? ben bu aralar pek espirili olamiyorum sicaklardanda sen gercekten komiksin!
mubarek gunde soyledigin sozun luzumsuzluguna bak, bize ne esinizin onunde nasil durdugun yahu!
yine soyluyorum; diger benim mesajimi alinti yapan arkadaslara toplu yanit olsun:
hosgorulu olmak guzel seydir. 11 yasindaki bi cocuk playstation icin eve gelmek istiyormus, bunda abes olan hicbirsey yok. o arada sikilip odasina girip bebegi sevmis, oda uyanivermis. napalim yani. dunyanin sonumu geldi.
dusunuyorum, benim cocugum dayisinin evine neden gidipte playstation oynayamasin. neymis efendim yengesi yorgunmus. e cocuk onun, bi zahmet o yorulacak buyuturken. abartilacak ne var burda yani. 12 sayfa olmus bakin bide hahaha!
senın gıbı görümceler yüzünden oluyor laftan da anlamıyorsunuzhahahah ciddimisin sen? ben bu aralar pek espirili olamiyorum sicaklardanda sen gercekten komiksin!
yani hepiniz bir olup 11 yasindaki cocugu resmen cinsi sapik yaptiniz. bi gidin yaa.
Alıaverıs yapıp eve getırmıs bırakmos gıderkende sokaktaymıs anahtarı vermıs ses yapma oyna demısEşiniz yakın mı çalışıyor ki anahtarı gidip alıyor ayrıca eve çıktım çocuk uyuyormuş dememiş mi görümcenizin çocuğu buna rağmen neden vermiş anahtarı bir de niye kendi evinde oynamıyor da sizde oymuyor çocuk tek başına oynasın diye anahtar mı verilir çok enteresanmış eşiniz
Duygularıma tercüman oldunsenın gıbı görümceler yüzünden oluyor laftan da anlamıyorsunuz
Yaaa her konuda oluyor zaten insanların damarına basan tipler bilerek yapılıyor diye düşünüyorum artık11 yaşındaki çocuğu cinsi sapık ilan ettiniz diyenler, bir aratsın 13 yaşındaki bir grup erkek çocuğun, bir kız bebege tecavüz edip yaraladığı ve yine aynı çocukların tehdit ettiği okul arkadaşlarının, amcasının erkek bebeğine tecavüz ederek öldürdükleri haberini.
Burada kimse hiçbir çocuğa sapık demiyor, o yaştaki çocuklardan, merakla her şeyi yapabilecekleri beklenebilir, hele ki iyi aile terbiyesi almamış ve davranışları ile zapt olunamaz imajı çiziyorlarsa deniyor. Bu kadın derin uyuakalabilirdi, belki bebeğine sevme fikri ile yaklaştığı halde bu çocuk bir zarar verebilirdi. Evinden bir şeyler çalınır, kimin ne yaptığı karıştırdı. Ve dahası...
Konu eve habersiz girilmesi ve çocuğu buna teşvik eden sorumsuz dayı, sorumsuz eş. Aynı zamanda, zapt edemediği çocuğunu kendi başından savmak için, henüz 3 aylık bebeği olan, uykusuz ve yorgun geline ısrarla yollamak.
Kimse, kimsenin çocuğunu eğlemek, ona vakit ayırmak, işinin orta yerinde evinde peşinde koşturmak zorunda değil. İyi gelinlikten önce iyi görümcelik, düşünceli eşlik tartışma konusu bu mevzuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?