Bu nasıl anlayışsızlık

Burada çocukta suç yok. Onu yetiştiren ve eve gizlice alan 2 yetişkinin zeka yaşı bu çocuğun seviyesinde kaldığı için yaşanmış absürd bir sorun sadece, ama sinir bozucu tabi.Takmayın kafanıza bebişinizle ilgilenin.

:skansal: daha ne duyacak bu kulaklar

Hamıleyım zor geçiyor .. Sakın kımse evıme anahtarla gırmesın

Bazı insanlar anlamamakta ısrar edıyorlar. Yazıyoruz cızıyoruz , yazıyoruz cızıyoruz .
Ordan gırıyor ordan cıkıyor. Ben doğum yapalı 3 bucuk ay olmus , benı yargılayanların hangı bırı saglık durumumdan haberdar?
Kadın kalkmış dıyor
Tabıkı uykusuz kalacaksın ...
Ben " hayır ben uyucam kendı kendıne mi büyüsün " dıyorum ?
Çocuğu tutmuş çevirmiş
Ya uyanmasaydım ? Ya cocuk düşseydı bırsey olsaydı ? Ben evlat acısıyla bırlıkte hem esıme hem devlete hesap verıyor olacaktım bunları idrak edebılıyor musunuz ?
Kımse kusura bakmasın ,
Ben kımsenın evıne gırıp uyuyan cocugunu durtuklemıs , dolap karıstırmıs mılletın poposuna saplak atmadım bugune kadar. Idrak edememem normal .
Sahıp cıkamayan ve ya yap oglum havasında olanlarla ugrastıgım yeter.
11 yasındakı cocuk gonlunu hos edecek canı sıkılmayacak dıye mahremımden tavız veremem .
Haa xok mu meraklısınız cocuk pohpohlamaya alın buyrun

haklısın boşver

Kocanla büyük kavga etme sen daha çok üzülürsün susarak cevap ver yada anladığı başka dılden

Çocuğun oyun alanı sizin eviniz mi? Saçmalık ya. Eşiniz yüz verdiği için durum böyle anlaşılan ve eşinize göre de o iyi niyetlidir eminim. Ama kesinlikle haklısınız nasil bi yol izlenir bilemedim.esiniz bu kafada devam ederse surekli bu cocuk yuzunden kavga edilecek anlaşılan.

ne gelinler var, evlerden uzak Allahim.

Mesela diyelim ki yeni dogum yapmissin, surekli bebegini emziriyorsun, evde ne de olsa yalnizsin diye ustun basin acik, memeler fora banyoya bi gideyim geleyim diyorsun. Bir bakiyorsun karsinda 11 yasinda bir erkek cocuk. "Ayyy cnm yegenim sen mi geldin yhaa" mi dersin? Sadece soruyorum.

Bu nedir ya az bile yapmışsınız, vallahi biz mi yanlış yetiştik millet mi doğru ben anlamadım bu nasıl rahatlık, çocukta değil ki suç 11 yaşında çocuk için neyin kusurunu bulalım sorun anne babada. Bakın huyunu suyunu tanımlarken siz de diyorsunuz bu kadar başı boş evlat mı büyütülür. Eşinize de fazla yüklenmeyin onu da doğrudan sorumlu tutamazsınız siz yine eltinize söyleyin doğru düzgün ve anlatın son olayı da baktınız olmuyor eşiniz konuşur

Ister 5 , ister 11 yaşındaki çocuk olsun eve izinsiz girilmez.
Üstelik bu çocuk geldiğinde geri gönderilmiş. Demek ki ev sahibi müsait değilmiş.

Bazı arkadaşlar madem bu kadar geniş, yapsınlar evlerinin anahtalarindan 3 5 adet dağıtsın ailedeki çocuklara. Sevaptır gelip oyun oynarlar.

Cok haklisiniz okurken sinirlendim...
Gorumceniz belli ki laftan halden anlamayan birisi ogluda onun gibi.
Cocuklarla bebeklerin yalniz birakilmasina karsiyim.
İstedigi kadar yakini olsun.
Bir gun akrabalar misafirlige bize gelmislerdi, 9 yasindaki oglan biraz yaramazdida, kuzeninin daha 3-4 aylik bebegin gozunu ısırdı.
Bebek feryat figan...
Kiskancliktan vs yapildi densede birakilmamali iste.
Sizin anlattiginiza gorede size sinirlenir bisey olur bir zarar verebilirdi siz uyurken.
Allah korusun.

Son düzenleme:
rahatsız olmakta haklısınız. 1 yil sonra ergen olacak tabii ki küçük çocuk değil. Ama sizin yeğeniniz elleme diyince bırakıyorsa bu kendi aklı yettiği için değil annesi babası öğrettiği içindir. 3 yaşındaki yeğeniniz gelip her şeyi yıksa evdeki kriz geçirse bu çocuğun suçu mu olur anne babasının mi.? O yüzden diyorum çocuğa kızmayın diye..yarim akıllı o ergen işte. Düşünemez. Çevresindeki yetişkinler düşünüp yönlendirecek onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…