Bu nasıl anlayışsızlık

Annem biraz rahatsız
Cocuk sesıne rahatsız olabılır yardımda edemez o sekılde pek bana
Eger evden gıdersem dogru yapmıs olmayabılırım
Tabiki evden gitme. Esinle sakince guzelce konus kavga sinir stresin kimseye faydasi yok burdaki bazi mesajlar yuva bile yiktirir sagduyulu ol.aslinda cocuk ikinci defa geldiginde tamam bir odada kosede sessizce oyna bebegin yanina gitme.esin de eve geldikten sonra bir odaya gecip icini dok yaptiginin yanlis oldugunu uygun vaziyette olmadigini cocugu uykusundan uyandirip rahatsiz ettigini evin bayaninin bilgisi olmadan cat kapi cocuk dahi olsa kimsenin gelmemesi gerektigini ben ona ilk geldiginde uyudugumuzu sonra cagiracagimi soyledim diye dile getirecektin.sakin net dusunceni bu sekilde soyleseydin esin daha anlayisli olurdu.hele gorumcene mesaj atman yanlis adim olmus.karsilastiginizda bunu dile getirmen daha iyi olurdu.burdakilerin eve almam ya da ceker giderim diye laflarina da inanma onlar yasamiycak sizin sorunlarinizi.

Güzel açıklamış arkadaş. söz konusu olayda siirtte yaşanmış elim bir hadisedir bilmeyenlere duyrulur ve gerçektir. Olaya farklı bir açıdan bakarsak ortada yetişkinlerin olumsuz teşviki mecvut bu olayda..Küçük ve yaşıyla uyumlu masumlukta olması gereken çocuklarımız biz yetişkinlerin yetiştirme felaketi yüzünden yüzlercesiyle uçurumun dibinde ahlaksızlık ve terbiyesizlikle debelenmekte çoğu ana babanın bundan haberi yok! Mesleğim gereği şahit olduklarım; --Henüz 10 yaşında olup etrafından haraç toplayarak akran zorbalığı yapan çocuklar :: Baba çalışan anneden çocuk önünde ısrarla her ay para istediği için...
--Hamile öğretmeni 1 nisan şakası adı altında sandalyesinin vidasıyla oynayıp düşürenler:: Bir insana zarar verme ihtimalinden bahsetmeyen ebeveynler, çocuğa abuk subuk program izleten aileler ve 1 nisanı popüler kültür haline getiren biz yetişkinler yüzünden....
--13 yaşında kız arkadaşına para karşılığı ilişki teklifinde bulunanlar :: Babanın evde 900'lü hatlarla konuşup, sanal alemde kadınlara sarmasından, oğluna "sen erkeksin her şeyi yaparsın" ataerkilliğini dayatmasından....
--7-8 yaşında iken cinselliğin ne olduğunu bilenler ve erkek erkeğe bunu deneyimlemek isteyenler ve deneyenler :: 2 sene önce şahit oldum. Çocuk anne babayla aynı odada uyuduğu için cinselliğin ne olduğunu biliyordu ve merakla bunu deneyimlemek istediler...
Daha saymak isterdim de midem kaldırmıyor. Bu çocuklar masum olmaları gereken yaşta biz yetişkinlerin yetiştirmeleri ile yukarda @GangstaWalk ın bahsettiği facia yı yaşatıp toplumda sosyal yara açabiliyor. O nedenle (ev sahibinin yorgun argın ilgilenmek zorunda olmadığı bir durum yaşaması dışında) burada en ciddi sorunlardan biri bu çocuğu ""senin evin olmayan bir yere de girebilirsin"" algısını yüklemektir bana göre...yanlış bir şeye teşvik etmek beraberinde olumsuz sonuçlar doğurabilir. "Ne var ki, ne olacak" diyenler öyle şeyler oluyor ki o yönlendirmelerimiz ve yanlışlarımızla biraz aile ve sosyal politikalarda çalışan psikologlarla arkadaşlık etmekte fayda var. Mide kaldırırsa tabi. Öyle herkes anne baba olduğunda yaşanan gerçekler bunlar işte. Kimse unutmasın "Çocuk ailenin ve yetişkinlerin aynasıdır... "

Ne münasebet oyun parkı mıymış sizin ev ?

Çıngar çıkartın asla susmayın.
Sinir olurum böyle kendini bilmezlere.

Allah aşkına yarın ne giysem diye düşünür müsün? Yorum değil absürdlük abidesi.

Ben bile okurken gerildim yaşarken çıldırır insan.Görümcen sanki kendi olsa bu duruma katlanır.Eşin halletmeli bu durumu,gerekirse o da uyarsın.Yoksa böyle görümcenle aran bozulur.

nekadar saçma bir durum , demekki ben müsait değilim ki kapıyı açmıyorum ne münasebetle benim evimi açıyorsunuz terbiyesizler.

Görümceyi merak ettim msja karşılık geldimi ? Topa tüfeğe tutuldun mu ?

Ya sen boşver sen doğru olanı yapmışsın ben olsam daha beter ederim :) o çocukla bebeği falan sakın ola yalnız bırakma kimseyle bırakmak gerçi allah korusun neler okuyoruz

Eşimin elinden o anahtarı alır görümcemin evine yollardım. Orada yiğeniyle bol bol oynardı. Tam cinnet geçirmelik bir konu.

Yanlızca çirkince ve saygısızca değil tehlikeli de. Ya çocuğa bir şey yapsa? Ya yangın çıkarsa?

Anlamadım eşinin hoşuna mı gidecekmiş sen afedersin heryer açık yatarken yeğeni görünce bınun için bikere insan bir düşünür

Umarım senin gibi bir görümcem olmaz. Yolarım valla

Arkadaşım ne olur yalnız bırakma bu çocukla. Çoğu taciz aileden akrabadan geliyor. Kızı erkeği yok malesef. Yine 9 aylık bir kız bebeğe 12 yaşındaki dayısı tecavüz etmişti. Kapının arkasına anahtar tak. Kimse giremesin. Zili de sök bebek uyanıyor sürekli dersin. Aman diyeyim bir zarar geldikten sonra vah desen ne fayda.

Cekseydin 2 tokat bak bida gelebiliyormu. Ay okuyunca cildirdim canli canli yasasam cinnet gecirirdim kocan tam bir sigir nedemek evin anahtarini vermek o veletin annesi got buyutcek diye sen onun veledini oyalamak zorundamisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…