Gebeliğe Hazırlık Bu nasıl aşılama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cinsel perhiz 7 gün çok fazla bence de. 3.gün ya ilişki öneriyorlar ya da eşiniz işini kendi kendine halletsin diyorlar. O kadar kalan spermin canlılığı da zayıflıyor maalesf. Doktorunuz neye göre karar verdi tabi ki bilemeyiz ama 3 aşılama bir tüp bebek deneyimi yaşamış biri olarak bana tuhaf geldi.
İkinci sorunuz ise herkeste aynı mı bilmiyorum ama sperm verildikten sonra en az 1 saat beklediğimiz zamanlar oldu. Sonuçta hareketli iyi spermler seçiliyor ona göre işlem uygulanıyor.
Yine de kötü düşünmeyin doktorunuzun bir bildiği vardır. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Güzel sonuç alamadım ama yaklaştım bugün kan verdim 5,9 çıktı ama kanamam var. Kimyasal oldu herhaldee

Güzel sonuç alamadım ama yaklaştım bugün kan verdim 5,9 çıktı ama kanamam var. Kimyasal oldu herhaldee
İnşallah kimyasal değildir. Benim de 12 haftaya kadar kanamalarım oldu. Kötü düşünme yat dinlen inşallah sağlıkla ilerler

Sağlıkla kucağına alırsın insallah pıhtılı kanama ama bu sende pıhtı olmamıştır?
Vallahi pıhtısına hiç dikkat etmedim ne desem yalan olur ama çok şükür bebeğin çevresinde kanama hiç olmadı. Hatta ben doktora gidene kadar biten bir kanamaydı. Akmıyor sadece peçeteye geliyordu. Teşekkür ederim darısı başına

Kesinlikle katılıyorum bende özele güvenmiyorum para alsin onlar sadece bu arada tebrikler darısı başıma bende asilama yaptırdım inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…