Gebeliğe Hazırlık Bu nasıl aşılama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, hangi hastane acaba?

Atatürk üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi Erzurum
Bende İstanbul da özel bir üniversitesi hastanesne gidiyorum da bizimde ilk asilamamiz da üç gün perhiz dediler sabah yedide gittik iki saat spermler yıkandı onu bekledik sonra aşılama oldu dollendi yumurta ama kimyasal oldu ikinciye başladım şimdi inaallah bu sefer olur.
Bende çok memnunum gittiğim yerden

Merhaba canım bende asilamayla hamile kaldim bizde yikamali olmuştu islem yikaninca kaliteli spermle asilama yapiliyo yıkanmadan ilk kez duydum bende

İnşallah herşey güzel devam eder ve sonuç mujdeniz olur umudunuz hayra dönüşsün

Kızlar günaydın bu adama sövdük, gömdük ama şimdi test yaptım, pozitif olabilir mi?

Eklentiler

• 732D4A22-1C37-4C2B-BB2F-2E65C01E3893.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 93
Erken zamanda çatlatma iğnesinden dolayı sonuç pozitif çıkıyor diye sordum. İkinci çizgiyi bende gördüm. Belki yerleşme kanamasıdır. Kan tahlili yaptırın bence.
Kan verdim. Sonuç bekliyorum. İğne hariç 14. Gün bu. Varsa bile sağlıklı bir şey olmadığı belli. Pıhtı şeklinde kanama oldu.

Benim de döllendi ama kimyasal pfff.

Evet ilk defa pozitifi görmüştüm Şu an kanamam var. Bu regl mi sayiliyor acaba? Bu kanamanın 3. Günü yeni tedaviye baslaniyor mu?
Bende ilk defa pozitif görmüştüm aynen benimde reglim bugün bitti. Ben üçüncü günü yeni tedaviye başladım. Ama beta hcg baktır sıfır yada bir olmasini istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…