- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
- Konu Sahibi charlottes
-
Yıkama yapıldıktan sonra en yakışıklı, güzel spermleri seçiyorlarmış. Ben öyle duydumMikrocipli aşılama ne ilk kez duydum, tüp bebek tedavisinde uygulanan yöntem diye biliyorum.
Merhaba, hangi hastane acaba?Bende çalışıyorum ve özeldeyim . Yıllık izinlerimi ona göre kullandım ve gittim gittiğim dr.uni de öğretim görevlisi idi özel muayane ücretini ödeyip 10 gün boyunca muayane ve kontrolleri oluyordum . Örnek adetin 2.günü gel dedi baktı ona göre devam etti süreç 3 günde bir yumurta takibi yaptı sabah 7 de evden çıkıp gidiyordum 8,9 gibi doktor geliyordu ona göre tekrar hemen ise geciyordum . Bazen hafta sonu çağırdı kendisi yoksa yukarıda yatan servisteki doktorlarla iletişim kurup onlara yumurta takibimi yaptirdi adetin 12.13 günü aşılamam gerçekleşti .
Atatürk üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi ErzurumMerhaba, hangi hastane acaba?
Bende İstanbul da özel bir üniversitesi hastanesne gidiyorum da bizimde ilk asilamamiz da üç gün perhiz dediler sabah yedide gittik iki saat spermler yıkandı onu bekledik sonra aşılama oldu dollendi yumurta ama kimyasal olduAtatürk üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi Erzurum
Merhaba canım bende asilamayla hamile kaldim bizde yikamali olmuştu islem yikaninca kaliteli spermle asilama yapiliyo yıkanmadan ilk kez duydum bendeMerhabaa herkese. Bu ay adetin 5. Günü klomene başladım. 9 kasım klomen bitti. Doktor bu arada 8 kasımdan sonra ilişkiyi yasakladı. 12 kasım kontrole gittim. 21 ve 17 mm iki yumurta vardı. 13 kasım saat 22-23 arası iğne vuruldum. Aşılama için 15 kasımda gittik. Eşim sperm verdi. Spermi alır almaz aşılamaya geçtik.
Bu nasıl aşılama derken şunu merak ediyorum.
1- Hani spermler 5 günden sonra hareketsizleşiyordu? Bizde aşılamaya kadarki cinsel perhiz 7 gün oldu.
2- Aşılamada herkes yıkama sonrası sperm değerlerinden bahsediyor. Bu yıkama işlemi 2 saat kadar sürmüyor mu? Biz spermi alır almaz aşılama için odaya geçtik.
Doktor önceden bilgi vermişti, bu ay ham spermle aşılama yapalım. Tutma ihtimali yüzde 15 gibi ama deneyelim diye. Biz de doktor bilir diyip peki dedik ama forumda herkes sperm değerlerinden bahsedince kafama takıldı.
Ham sperm ile aşılama olan var mı?
İnşallah herşey güzel devam eder ve sonuç mujdeniz olurBende İstanbul da özel bir üniversitesi hastanesne gidiyorum da bizimde ilk asilamamiz da üç gün perhiz dediler sabah yedide gittik iki saat spermler yıkandı onu bekledik sonra aşılama oldu dollendi yumurta ama kimyasal olduikinciye başladım şimdi inaallah bu sefer olur.
Bende çok memnunum gittiğim yerden
Evet çok doğru. Oğluma bakıyorum mesela şu an aşırı doğruYıkama yapıldıktan sonra en yakışıklı, güzel spermleri seçiyorlarmış. Ben öyle duydum
Allah razı olsun canım inşallahİnşallah herşey güzel devam eder ve sonuç mujdeniz olurumudunuz hayra dönüşsün
Çizgi görünüyor canım bnde gördümKızlar günaydın bu adama sövdük, gömdük ama şimdi test yaptım, pozitif olabilir mi?
Aşılamanın kaçıncı günü?Kızlar günaydın bu adama sövdük, gömdük ama şimdi test yaptım, pozitif olabilir mi?
Aşılama hariç 12 ama kanamam var. Yok bişiAşılamanın kaçıncı günü?
Aşılama hariç 12 ama kanamam var. Yok bişi
Kan verdim. Sonuç bekliyorum. İğne hariç 14. Gün bu. Varsa bile sağlıklı bir şey olmadığı belli. Pıhtı şeklinde kanama oldu.Erken zamanda çatlatma iğnesinden dolayı sonuç pozitif çıkıyor diye sordum. İkinci çizgiyi bende gördüm. Belki yerleşme kanamasıdır. Kan tahlili yaptırın bence.
Benim de döllendi ama kimyasalBende İstanbul da özel bir üniversitesi hastanesne gidiyorum da bizimde ilk asilamamiz da üç gün perhiz dediler sabah yedide gittik iki saat spermler yıkandı onu bekledik sonra aşılama oldu dollendi yumurta ama kimyasal olduikinciye başladım şimdi inaallah bu sefer olur.
Bende çok memnunum gittiğim yerden
Benim de döllendi ama kimyasalpfff.
Evet ilk defa pozitifi görmüştümÇok kötü ya insan hevesleniyir sonra yıkılıyor, inşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip olur
Bende ilk defa pozitif görmüştüm aynenEvet ilk defa pozitifi görmüştümŞu an kanamam var. Bu regl mi sayiliyor acaba? Bu kanamanın 3. Günü yeni tedaviye baslaniyor mu?
Pazartesi kan vereceğim bakalım. Senin ne zaman sıfırlandı?Bende ilk defa pozitif görmüştüm aynenbenimde reglim bugün bitti. Ben üçüncü günü yeni tedaviye başladım. Ama beta hcg baktır sıfır yada bir olmasini istiyorlar.
Adetin ikinci günü kan vermiştim 1.99du düşmüş çok şükürPazartesi kan vereceğim bakalım. Senin ne zaman sıfırlandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?