- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Size cevap vereyim, evet ilk duruşmada nafaka bağlanır.Merhaba. Aylar sonra nihayet boşanma davası için gün verilmiş. Tabii ben bunu kendi çabamla öğrendim. Avukat hanıma defalarca sormama rağmen mesajlarımı cevapsız bıraktı. Bugün duruşma gününü öğrenince tekrar mesaj attım. "siz tecrübelisiniz, sizce ilk duruşmada tedbir nafakası bağlanır mı?" diye. Hanımefendi yine cevapsız bıraktı. Bu konu canımı sıkmaya başladı. Ben öyle sıkboğaz eden, sürekli soru soran bir insan değilim. Sadece zor durumda olduğum için bir umut ışığı, yapabileceklerimle ilgili bir bilgi istiyorum. Buna rağmen böyle davranan biriyle bu boşanma işi nasıl olacak? Sorularıma karşı bu kadar kayıtsız olan davama karşı da aynı sorumsuzluğu gösterirse ben bu davada istediğimi nasıl alacağım. Tek kuruş param da kalmadı ki, hay senin yapacağın işe deyip başka birini bulayım.
Çok sevindim, en azından kiram çıksa. Teşekkürler.Size cevap vereyim, evet ilk duruşmada nafaka bağlanır.
Peşin ödedim ama hata yapmışımYüz yüze görüşmek için randevu isteyin. Belki sürekli telefona bakamıyordur veya kasten bakmıyordur.
Müvekkile karşı aydınlatıcı bilgiler vermekten kaçınılması ile müvekkilin bilgi alma ve hesap isteme hakkının kısıtlanması Avukatı azletmek için haklı sebeptir. Üstelik para ödemek zorunda da kalmazsınız.
Ücreti peşin mi ödediniz?
Merhaba. Aylar sonra nihayet boşanma davası için gün verilmiş. Tabii ben bunu kendi çabamla öğrendim. Avukat hanıma defalarca sormama rağmen mesajlarımı cevapsız bıraktı. Bugün duruşma gününü öğrenince tekrar mesaj attım. "siz tecrübelisiniz, sizce ilk duruşmada tedbir nafakası bağlanır mı?" diye. Hanımefendi yine cevapsız bıraktı. Bu konu canımı sıkmaya başladı. Ben öyle sıkboğaz eden, sürekli soru soran bir insan değilim. Sadece zor durumda olduğum için bir umut ışığı, yapabileceklerimle ilgili bir bilgi istiyorum. Buna rağmen böyle davranan biriyle bu boşanma işi nasıl olacak? Sorularıma karşı bu kadar kayıtsız olan davama karşı da aynı sorumsuzluğu gösterirse ben bu davada istediğimi nasıl alacağım. Tek kuruş param da kalmadı ki, hay senin yapacağın işe deyip başka birini bulayım.
Pardon merak ettim de tarafların maddi durum araştırması yapılmadan nasıl ilk duruşmada nafaka bağlanıyor ? O kadar nafaka davasında bulundum anlaşmalı haller hariç hiç ilk celsede nafaka bağlandığını görmedim...Size cevap vereyim, evet ilk duruşmada nafaka bağlanır.
Peşin ödedim ama hata yapmışım
Tedbir nafakası için duruma olnadı gerekiyor mu ki. Bizim tanıdoğa daha duruma olmadan baglandı sanırsam. Acaba yanlış mı biliyorum?Merhaba. Aylar sonra nihayet boşanma davası için gün verilmiş. Tabii ben bunu kendi çabamla öğrendim. Avukat hanıma defalarca sormama rağmen mesajlarımı cevapsız bıraktı. Bugün duruşma gününü öğrenince tekrar mesaj attım. "siz tecrübelisiniz, sizce ilk duruşmada tedbir nafakası bağlanır mı?" diye. Hanımefendi yine cevapsız bıraktı. Bu konu canımı sıkmaya başladı. Ben öyle sıkboğaz eden, sürekli soru soran bir insan değilim. Sadece zor durumda olduğum için bir umut ışığı, yapabileceklerimle ilgili bir bilgi istiyorum. Buna rağmen böyle davranan biriyle bu boşanma işi nasıl olacak? Sorularıma karşı bu kadar kayıtsız olan davama karşı da aynı sorumsuzluğu gösterirse ben bu davada istediğimi nasıl alacağım. Tek kuruş param da kalmadı ki, hay senin yapacağın işe deyip başka birini bulayım.
Ama olmadı simdi ben olsam şikayet ederim paramı da geri isterimPeşin ödedim ama hata yapmışım
Ay avukatların çoğu böyle bana denk gelenler, anca parayı alana kadar konuşurlarMerhaba. Aylar sonra nihayet boşanma davası için gün verilmiş. Tabii ben bunu kendi çabamla öğrendim. Avukat hanıma defalarca sormama rağmen mesajlarımı cevapsız bıraktı. Bugün duruşma gününü öğrenince tekrar mesaj attım. "siz tecrübelisiniz, sizce ilk duruşmada tedbir nafakası bağlanır mı?" diye. Hanımefendi yine cevapsız bıraktı. Bu konu canımı sıkmaya başladı. Ben öyle sıkboğaz eden, sürekli soru soran bir insan değilim. Sadece zor durumda olduğum için bir umut ışığı, yapabileceklerimle ilgili bir bilgi istiyorum. Buna rağmen böyle davranan biriyle bu boşanma işi nasıl olacak? Sorularıma karşı bu kadar kayıtsız olan davama karşı da aynı sorumsuzluğu gösterirse ben bu davada istediğimi nasıl alacağım. Tek kuruş param da kalmadı ki, hay senin yapacağın işe deyip başka birini bulayım.
Gelir araştırması yapıldı. Ayrıca bu nafaka değil, tedbir nafakası. Boşanma sürecinde çocuklar ve kadın mağdur olmasın diye konuluyor.Pardon merak ettim de tarafların maddi durum araştırması yapılmadan nasıl ilk duruşmada nafaka bağlanıyor ? O kadar nafaka davasında bulundum anlaşmalı haller hariç hiç ilk celsede nafaka bağlandığını görmedim...
Tedbir nafakasının ne olduğunu biliyorumGelir araştırması yapıldı. Ayrıca bu nafaka değil, tedbir nafakası. Boşanma sürecinde çocuklar ve kadın mağdur olmasın diye konuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?