bu nasıl bi erkek!!

elbetteki erkekler için bu bi ihtiyaç ama bir adam sevdiği kadına böyle şartlar sürmemeli. şayet sürüyorsa durup düşünmek lazım sevgisinin gerçekliğini....

erkekler kadınları işte böyle kandırıyor demek ha bır de ne yapayım dıyosun canım peki ama sonra anlasamadınız ve ayrıldınız ne olacak ??olan sana mı olur ona mı sence??yanı sen bu adamla ayrılsan sonra baska bırıyle tekrar çıkmaya baslasan o da aynı seyı istese ne olacak hep böyle mı yasayacaksın hadi farzet çok ıyı anlastığın ve sevdiğin bırı karsına çıktı adam öğrense bu sekıl ılışkıler ysadığını demez mı onla bunla yatmış kadın bana lazım değil ağırına gitmez mı onuruna dokunmaz mı??canım oş ekıl erkeklerin amacı bellı yol ver gıtsın belkı klasık olcak ama evleneceğin erkeğe sakla kendini inan vicdanın rahat olur ve kendını tertemız hissedersin bu çok önemlı

bütün ilişkilerinde yaşamış evleneceği kişiylede aynı şeyleri paylaşmayı düşünüyo yani kimseye farklı muamele yapmıyo tavizde vermiyo maalesef o vermiyosa ben niye veriyorum ki

eğer seni gerçekten sevseydi senden asla ama asla!böyle birşey isteyemezdi onun bu düşüncesi sadece senden yararlanmak istediğini dile getirir asla evet deme sadece hoşlanmışsın aşık olmadan ondan soğu bence ..

bütün ilişkilerinde yaşamış evleneceği kişiylede aynı şeyleri paylaşmayı düşünüyo yani kimseye farklı muamele yapmıyo tavizde vermiyo maalesef o vermiyosa ben niye veriyorum ki
allah evlatlarımızı böyle zihniyetlerden korusun olur ya ınanır kanar tövbe tövbe

senle yattığı anda senı bırakacak o adam

çünkü senı sevmiyor sadece yatak peşinde

böyleleri gerçekten aşık olana kadar kaç kız harcarlar ama aşık oldukları kızında kimseyle birlikte olmamasını isterler

bırak at gitsin çöpe.

kızlar en son yazdıgı msj bu:
bilmiyorum bebeğim ben de fakat ben bunu seninle yaşamak istiyorum ilişkiye başladıımız andan itibaren..bu yüzden herşeyi bil istiyorum en başında..pişman olmanı seni üzmeyi asla istemem...

hayıır sakın sakın

bi erkek aşık olduğu kıza bunları söyleyemez

türk erkeğiyse saf masum ve aşık türk erkeğiyse söyleyemez

sakın kanma lütfen harcanmanı istemiyoruz!

arkadaşım bu seni resmen ama resmen kandıyor sen onla bu işi yapsanda yapmasanda bize birşey olmuyor ama sen kendine çok buyuk yazıl edersin resmen seni kullanıcak ve bırakıcak senden böyle birşey isteyen kesinlikle iyi birisi değildir seni kullanmaının yollarını arıyor resmen aşık olmasan hemen bırak gitsin pisliği. Adama gibi seven adam böyle özel bişeyi evlendiği ilk geceye saklar sakın ama sakın böyle birşey yapma kendine yazık edersin hemde çook .

bu adamla yatsanda bırakacak senı yatmasanda suçlayıp bırakacak

sana diyecek ki bana güvenmiyor musun senı asla bırakmıycam
ben başkaları gibi değilim bana güven senı çok seviyorum..

eğer yapmazsan da bir kaç ikna çabasından sonra bırakır lütfen kanma

onunla yatmadığın için kendini suçlu bile hissettirir sana bak bu taktıkler hep aynı sakın kanma lütfen.

aynen arkadaşım benmde ddemek istediğim bu işde seven erkek hayatta böyle birşey söyeleyemez o iş hayatta bir kere olur oda gerçketen seni seven bir adamla olur evlendikten sonra yani sakın kanma arkadaşım sakın ! ;(

Kesinlikle taviz verme, sonra çok ağır yaralar alırsın.

Erkek milleti yaaa sinir oluyorum. Bak şimdi, eğer bu adam seni seviyor olsaydı, zaten böyle bir şeyi şart gibi DÜRÜSTLÜK ADI altında öne sürmezdi. Bu sanki bak baştan konuşuyorum sonra bozuşmayalım, benim amacım birlikte olmak diyor.

Bu aşkı bir bütün olarak görme tanımları ahhh ahhh Lütfen kanma böyle şeylere... Evet her sevgilisi ile böyle yaşamış olabilir, bu yalan da değildir. Ama adamın amacı ortada senin ne düşündüğünü önemsemeden, eğer birlikte olmazsan aldatırım diyor, var mı böyle bir şey?

Sevmediğini kanıtlıyor.

Seven erkek, birlikte olmayı çok isteyebilir, evet. Sevdiğin insanla bütün olması çok başka bir duygudur.
Fakat sen istemiyorsan, saygı duymayı da bilmelidir, beklemeyi de bilmelidir, aaa yok bak istemezsen aldatırım dememelidir.

Çok açık: VAZGEÇ BU ADAMDAN, hatta kaç uzaklaş, hoşlanmışsın evet, ama yine hoşlanır, yine seversin, bir o kalmadı ya dünyada:) Bana böyle diyen bir adamı, orda bırakırım, bir daha da arayıp sormam. ( evlilikten önce birlikteliğe karşı olduğumdan değil, bunu yozlaştırdığı için uzaklaşmalısın) Ki bu adam eğer istediği cinsel performansı sergileyemezsen de aldatır. Kısacası ben aldatırım diye bas bas bağırıyor:)

karsılık olarak bunu yazıcam eklemek istediginiz bişey varsa söyleyin ekliyim.
resmen şart koşuyosun eğer gercekten aşık olduysan bunları nasıl söyleyebiliyosun bu çok özel bişey ve ilk geceye saklıyorum bu sen yada bir başkası olabilir ama ben sen olmanı isterdim otur bi düşün bence

Açıkça diyor cunku yapacagı psikolojik baskının başlangıcı bunlar... Senin ondan hoşlanmanı da koz olarak kullanıyor... Dikkatli ol... Evlenmeden önce beraber olunmaz demiyorum bu tercih sana kalmış ama ne yaşayacaksan onu karşımda senin sorumluluğunu alan ve seni seven insanla yaşa. Böylesi et manyagi adamlarla degil.

şimdi düşünmeni istediğim şey su

sen bu çocuktan hoşlandığın için kestirip atamıyorsun ama bir kızdan faydalanmak isteyen bir erkekle sevgili olmayı kendine yedirebilir misin?

senle yatmasa bile senden önce bir kızla yatıp onu bırakmış olsa? onu kabul edecek misin?

sen bence birlikte olmadan bu çocukla sevgili olmak istiyorsun ama bu çocuk dürüst değil sağlam pabuç değil...

dürüst olmayan biriyle aşk?
mantıklı değil

kestirip atmayışın bile ona ümit veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…