kızlar bende uzun zamandır arkadas oldugum bi erkekten hoslanmaya basladım duygularımı benden önce onun açmasını istedim ve sonunda benden hoşlandıgını söyledi onca erkekten farklı bi yanı vardı eğer bi ilişkide beraber bi birliktelik olmazsa o kişiyi aldatacağını söyledi tabi bende şokk...ya beraber olucaktım ya hiç istemicektim bu bi ihtiyaçmış benle olmazsa baskasıyla olurmuşta falanda filan..beyfendi aşkı bi bütün olarak görüyor ve o bana nasıl saygı duyuyosa benimde ona saygı duymamı bekliyormuş..ya hoşlanıyorumda napıcam kızlar bi akıl verin arkadas kalıp peşimden mi koştursam napsam???
allah evlatlarımızı böyle zihniyetlerden korusun olur ya ınanır kanar tövbe tövbebütün ilişkilerinde yaşamış evleneceği kişiylede aynı şeyleri paylaşmayı düşünüyo yani kimseye farklı muamele yapmıyo tavizde vermiyo maalesef o vermiyosa ben niye veriyorum ki
kızlar en son yazdıgı msj bu:
bilmiyorum bebeğim ben de fakat ben bunu seninle yaşamak istiyorum ilişkiye başladıımız andan itibaren..bu yüzden herşeyi bil istiyorum en başında..pişman olmanı seni üzmeyi asla istemem...
kızlar en son yazdıgı msj bu:
bilmiyorum bebeğim ben de fakat ben bunu seninle yaşamak istiyorum ilişkiye başladıımız andan itibaren..bu yüzden herşeyi bil istiyorum en başında..pişman olmanı seni üzmeyi asla istemem...
bu adamla yatsanda bırakacak senı yatmasanda suçlayıp bırakacak
sana diyecek ki bana güvenmiyor musun senı asla bırakmıycam
ben başkaları gibi değilim bana güven senı çok seviyorum..
eğer yapmazsan da bir kaç ikna çabasından sonra bırakır lütfen kanma
onunla yatmadığın için kendini suçlu bile hissettirir sana bak bu taktıkler hep aynı sakın kanma lütfen.
karsılık olarak bunu yazıcam eklemek istediginiz bişey varsa söyleyin ekliyim.
resmen şart koşuyosun eğer gercekten aşık olduysan bunları nasıl söyleyebiliyosun bu çok özel bişey ve ilk geceye saklıyorum bu sen yada bir başkası olabilir ama ben sen olmanı isterdim otur bi düşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?