ya bi de şöyle olsaydı
seninle birlikte olup yüzüne aşık olmadığını ve onunla bi hayat hayal etmemeni söyleseydi...
ama sana değer verdiğini
ve sadece beğendiğini
o zaman ne yapardın?
açıkça söylemiş niyetini-düşündüğünü.senin ne düşündüğün önemli şimdi de.sen nasıl değerlendiriyorsun bu durumu?
kızlar bende uzun zamandır arkadas oldugum bi erkekten hoslanmaya basladım duygularımı benden önce onun açmasını istedim ve sonunda benden hoşlandıgını söyledi onca erkekten farklı bi yanı vardı eğer bi ilişkide beraber bi birliktelik olmazsa o kişiyi aldatacağını söyledi tabi bende şokk...ya beraber olucaktım ya hiç istemicektim bu bi ihtiyaçmış benle olmazsa baskasıyla olurmuşta falanda filan..beyfendi aşkı bi bütün olarak görüyor ve o bana nasıl saygı duyuyosa benimde ona saygı duymamı bekliyormuş..ya hoşlanıyorumda napıcam kızlar bi akıl verin arkadas kalıp peşimden mi koştursam napsam???
elbetteki erkekler için bu bi ihtiyaç ama bir adam sevdiği kadına böyle şartlar sürmemeli. şayet sürüyorsa durup düşünmek lazım sevgisinin gerçekliğini....
kızlar bende uzun zamandır arkadas oldugum bi erkekten hoslanmaya basladım duygularımı benden önce onun açmasını istedim ve sonunda benden hoşlandıgını söyledi onca erkekten farklı bi yanı vardı eğer bi ilişkide beraber bi birliktelik olmazsa o kişiyi aldatacağını söyledi tabi bende şokk...ya beraber olucaktım ya hiç istemicektim bu bi ihtiyaçmış benle olmazsa baskasıyla olurmuşta falanda filan..beyfendi aşkı bi bütün olarak görüyor ve o bana nasıl saygı duyuyosa benimde ona saygı duymamı bekliyormuş..ya hoşlanıyorumda napıcam kızlar bi akıl verin arkadas kalıp peşimden mi koştursam napsam???
sen hala bu cocoukla bırlıktemı olmayı dusunuyorsun?sevgılı mabında yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?