bu nasıl bi erkek!!

yazılanları şöyle bir okudum da adam senden hoşlanmamış bile(azcık bile etkileşim olsa drek yatmayı dile getirmezdi) sadece sana zarf atmış birlikte olcak mı bakalım die resmen. sen de baya düşünmüşsün yani tamam hoşlanabilirsin ama bu teklifi sunduktan sonra cvp bile vermemen gerekirdi bencearkadaş dahi olma böyleleriyle daha fazla beklentiye girmesin bari allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın böylelerini de ıslah etsin hadi bu adamı geçtim böylelerine nasıl kanıyorlar aklım almıyo açıkça niyeti belli değil mi bile bile lades

acıkca soylemis bastan sana uyarsa tamam uymazsa gule gule dersin ilişkinin ileleyen zamanlardında dememis yinede durustmus sende madem oyle bana uymaz bu tarz ilişki boyle sartlamaya gelemem deyip yoluna bakarsın

yok artık! ne günlere kaldık yarabbim yaaaa
canım Allah aşkına sen neyi düşünüyorsun??
o kadar ucuz mu birliktelik???
vallahi kusura bakmada adam alem aşkale yatarsan gel yatmazsan gelme demiş daha ne desin?
bu niyetli olan birine Mısır sultanı olsa dahi dönüp bakar mı insan?
yaparsan aldatmam(!) hadi ordan!!!! dervişin fikri neyse zikri de odur..
valla yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana ister arkadaş ister abla tavsiyesi...
koşarak uzaklaş o tipitipten
hoşlanacağın ve ilk düşüncesi seni yatağa atmamak olan daha çoookkk erkek var Köküne kıran girmedi!!!

Sana olan bir gram sevgisi yok olsaydı saygı da duyardı ve sevip sayan insan gelip bunu sana sunmazdı. Niyeti belli takılmak seni zarflamış hepsi bu ve sen burada ne yapsam diye soruyorsan hiç bir şekilde bu insan ile sevgili olma çünki seni rahat kandırır. Yarın ne olacağı belirsiz benim içince önemsiz ailem dert değil diyorsan başka ama bu insan ile geleceğinin olmayacağına emin ol.

Şeyi mi patlarmış yapmazsa, tövbe yarabbim, neler var ya

Dinleme sen onu, kendi istediğin neyse onu yap.

ya bi de şöyle olsaydı
seninle birlikte olup yüzüne aşık olmadığını ve onunla bi hayat hayal etmemeni söyleseydi...
ama sana değer verdiğini
ve sadece beğendiğini
o zaman ne yapardın?

ya bi de şöyle olsaydı
seninle birlikte olup yüzüne aşık olmadığını ve onunla bi hayat hayal etmemeni söyleseydi...
ama sana değer verdiğini
ve sadece beğendiğini
o zaman ne yapardın?

ben ilişkilerimde herzman ciddi bakıyorum yani evlilik gözüyle anlasabilirmyim gercekten ortak noktamız varmı bunların tespiti yaparım..sadece deger verip begenerek bir ilişkiyi sürdüremezsem boşuna kürek çekmeye gerek yok derim

açıkça söylemiş niyetini-düşündüğünü.senin ne düşündüğün önemli şimdi de.sen nasıl değerlendiriyorsun bu durumu?

açıkça söylemiş niyetini-düşündüğünü.senin ne düşündüğün önemli şimdi de.sen nasıl değerlendiriyorsun bu durumu?

ya canım işte başlamıcagı kesin unutamıyorum da.. anlaşırız cok iyi bir ikili oluruz ama bu konularda böyle düşüneceği hiç aklıma gelmezdi beni çok şaşırttı arkadaslıgımı kesmeyi düşünmüyorum ona karsı duygularım zamanla tükenir yine eskisi gibi arkadas oluruz her bulustugumuzda inadına istedigi olmadıgı için onun içinin biraz da olsa sızlamasını istiyorum

Aman muhatap bile olma boşver. Benim de başımdan geçmişti böyle bir 'şey'. Son buluşmamızdan sonra arkama bakmadan kaçmıştım. Ne telefonlarını açtım ne bir şey. Evleniyorum dedim en sonunda da öyle kesti aramayı. Bu tipler hep aynı arkadaşım. Zaten cinsellik sadece onların ihtiyacı ya, kadınlar yaşamasa da olur. Ama paşazadeler yaşamazsa ölürler maazallah. Biz kadınların duygusallığından yararlanıp bazı şeyleri elde etme peşindeler. Bir de akılları sıra kaybetme korkusu veriyorlar, 'bak aldatırım haa, bak ilişkimizi bitiririm haa' vs vs uzar gider... Emir'den Kısa Kes şarkısını armağan ediyorum ben bunlara.

Amacı seni kullanmak :) Bye bye de ona :)

elbetteki erkekler için bu bi ihtiyaç ama bir adam sevdiği kadına böyle şartlar sürmemeli. şayet sürüyorsa durup düşünmek lazım sevgisinin gerçekliğini....

ne demek erkekler için ihtiyaç yahu.erkekler için ihtiyaçta kadınlar için ne peki.bırakın böyle şeyleri.

bu adam sana direkt hakaret etmiş.yani bir adam bir kadının karşısına geçip bunları söyleyebiliyorsa ortada ciddi problemler var demektir.
bu adam seni aşağılamış güzelim.
sen hala ne yapayım ne edeyim diye soruyorsun.
afedersinde senin bu tavrın aptallık.

Hala napıcam hoşlanıyorum diyosun demekki sende istiyosun,yarın bigün daha dert dolu başlıklar açarsın ..Bi bayan olarak mahremini sadece eşinle yaşa evlendiğinde...yaşın ufak sanırım laylaylomdasın gibi aklı başında çok rahat olan bi insan bile bunu hakaret olarak alır!nedemek ya dediği! ne biçim dünya anlamadımki şartlara bak..Hala napıcam diye düşünceğine aklını başına al derim..Kusura bakma ama senin gibi napsam napsam diye düşünüyolar seviyoruz modunda!!sonra zırlıyolar ..çok kızdım sana yaaa yakıştıramadım bi kıza

Son düzenleme:

sen hala bu cocoukla bırlıktemı olmayı dusunuyorsun?sevgılı mabında yanı

Şimdiden uçkurunun hevesi için böyle diyen adam yarın aldatır, hamile olacaksın lohusalık hastalık vs insanlık halleri, boşver böylesini eline beline azcık sahip olabilsin bir müddet ne var yani. Erkekler böyle kandırıyorlar bence milleti, kadınlarında hormonları ihtiyaçları vs var ama şehvetlerinin peşinden gitmeyi marifet sanmıyorlar.

Ayrıca kadınlardan mümkün mertebe faydalanmaya çalışan zamparanın biri bu, seven bir erkek asla böyle demez. Seni sevmeyen ve hatta kullanmaya çalışan biriyle mi olmak istiyorsun ? Hem her söylediğinin doğru olduğunu nerden biliyorsun böyle yaşayıp yaşayıp bakire bile arar bunlar hiç güven olmaz. Ilımlı yaklaşıyorum ama asıl yapman gereken, yazık sana diyip ortamı terk etmekti o an.

Ayni sey lisede bi arkadasimin basina geldi ve kiz cocugu seviyo sirilsiklam asik die kabul eetti ve beraber oldu.sonra ne oldu biliyomusun uzun bi sure sonra yavas yavas kavgalar basladi ve cocuk ayrilmak istedi.arkadasim evlenmeleri gerektigini soylemis birlikte oldugu icin.cocuktan ne cevap aldi biliyomusun ben birlikte oldugumla evlenmem!!!erkekler elinin kirlerini yikayip atarlar hayatim senin yarinini dusunmezler.birak hoslaniyorum ayaklarinida uyan esine sakla kendini hicbi zaman basit olma.bu zamparayada oyle bi yol verki donus yolunu bulamasin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…