- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
kızlar en son yazdıgı msj bu:
bilmiyorum bebeğim ben de fakat ben bunu seninle yaşamak istiyorum ilişkiye başladıımız andan itibaren..bu yüzden herşeyi bil istiyorum en başında..pişman olmanı seni üzmeyi asla istemem...
şimdi düşünmeni istediğim şey su
sen bu çocuktan hoşlandığın için kestirip atamıyorsun ama bir kızdan faydalanmak isteyen bir erkekle sevgili olmayı kendine yedirebilir misin?
senle yatmasa bile senden önce bir kızla yatıp onu bırakmış olsa? onu kabul edecek misin?
sen bence birlikte olmadan bu çocukla sevgili olmak istiyorsun ama bu çocuk dürüst değil sağlam pabuç değil...
dürüst olmayan biriyle aşk?
mantıklı değil
kestirip atmayışın bile ona ümit veriyor
kızlar bende uzun zamandır arkadas oldugum bi erkekten hoslanmaya basladım duygularımı benden önce onun açmasını istedim ve sonunda benden hoşlandıgını söyledi onca erkekten farklı bi yanı vardı eğer bi ilişkide beraber bi birliktelik olmazsa o kişiyi aldatacağını söyledi tabi bende şokk...ya beraber olucaktım ya hiç istemicektim bu bi ihtiyaçmış benle olmazsa baskasıyla olurmuşta falanda filan..beyfendi aşkı bi bütün olarak görüyor ve o bana nasıl saygı duyuyosa benimde ona saygı duymamı bekliyormuş..ya hoşlanıyorumda napıcam kızlar bi akıl verin arkadas kalıp peşimden mi koştursam napsam???
zaten birazda istedigim o kendi tarafıma çekmek belki vazgeçer ümidiyle.. o klasık kendisi bitomar kızla yatıp bakire kız isteyenlerden degil ama bu şekilde şart koşmasıda beni delirtiyo..
Bence de kestirip atmayışın sonuçta onun tatlı sözleriyle bir ilişki başlangıcına dönüşecek. İkna gücü yüksek gibi.
onun bu istegide gözü kapalı cvp verecegimi sanıyo avucunu yalar.. asla böyle bişey olmaz 24 yasımdayım bunun gibisiyle ilk defa karsılasıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?