bu nasıl bi erkek!!

iyy bu ne be :120:

cinselligi de insan oyle mecbur kaldigi icin mi yasarmis. tamam cinsellik sadece erkeklerin degil kadinlarinda ihtiyaci lakin ekmek su gibi bisey degil. senle yasayamazsam gider baskasiyla yasarim, bu benim ihtiyacim falan nedir yani? bu adam ciddi bi beraberlik yasanacak biri degil. salla gitsin, hic kendini kaptirma

Arkadaşım sen bu çocuktan hoşlanmışsın aşık olsan bırakamazdın ama hoşlandıysan rahatca unutabilirsin ..
Bence sen bu çocuğa nede biliyomusun aynende böle yaz..

(Ben senden hoşlanmıştım fakat sen beni bir araç olarak görüyosun gerçekten seven bir adam böyle bir şeyi katiyen ama katiyen dile getiremez o dediğin şey evlenmeden asla olmaz seven bir adamda asla bunu açıkça dile getiremez yolun açık olsun ) de ve bırak seni suçlu duruma bile düşürür bu sakın kanma gençliğine yazık edersin ..

en azından açıkça söylemiş bunu kabul eden kızlarda var, iki tarafın da rızası varsa sorun yok bence

adam açık açık yazıyor ben buyum benle sevgili olmak istiyorsan benimle birlikte olacaksın diyor

ama hiç bi erkek daha sevgili bile değilken böyle muhabbet yapmaz haa yapanlarda zaten istediği olduktan sonra aramaz sormaz telefonlarına bile çıkmaz

lütfen aklını başına topla iletişimini kes

Bence de kestirip atmayışın sonuçta onun tatlı sözleriyle bir ilişki başlangıcına dönüşecek. İkna gücü yüksek gibi.

Bence ona cevap vermeden önce son kez düşün, bu adamdan sana sevgili olur mu? Bence olmaz.

Az önce de söyledim zaten. Sonuçta birlikte olmak istiyor, ilk andan beri düşünüyorum diyor. Diyelim ki sen şimdi, ilk geceye saklıyorum dedin ona. Adam da senden biraz hoşlandıysa, ya aman neyse zaten aldatacağım demeyecek mi?
Nasıl güveneceksin ki?
Şimdi sana şöyle bir cevap verse: Tamam hayatım, ilk defa sana aşık oldum, ilk defa bunu kabul edeceğim, tamam ilk gecemize kadar bekleyelim.
Sen ya aldatırsan?
Adam: yok ben senin gibi birini bulmuşum aldatır mıyım?

Sana senaryo bile yazabilirim bunun üzerine:)

Güvenilmeyecek bir insan. Dedim ya, hadi birlikte oldun, bu adam seni cinsel açıdan yeterli bulmazsa da aldatır. Çünkü AMACI önce CİNSELLİK. Dolayısıyla hangi beden olduğu umrunda değil aslında.

Lütfen bir hatadan dön, aşkı bir kenara bırakıp bizim gibi dışardan mantıkla bakmaya çalış.

zaten birazda istedigim o kendi tarafıma çekmek belki vazgeçer ümidiyle.. o klasık kendisi bitomar kızla yatıp bakire kız isteyenlerden degil ama bu şekilde şart koşmasıda beni delirtiyo..

Konu sahibi arkadaşım,

Evlilik öncesi cinselliği normal karşılıyor bile olsaydın, unutma bu tamamen farklı bir durum.

iki insan aşık olur, birlikte olmak isterlerse, bu zaten onların bileceği iş. Sorumluluğu onlara kalmıştır.

Fakat burada adam sana aşık olmadığını açıkça gösteriyor. Ve amacının cinsellik olduğunu ortaya bariz koymuş. Böyle bir adamla cinsellik yaşaman hayatını mahveder. Psikolojik olarak kendini toparlaman zor olur.

Uzak durmalısın ondan..

aynısını bir başkasından duydum
çocuk kıza benzer şeyler söylemiş
kız da hiç düşünmeden terk etmiş
peki kız nasıl bu kadar net olmuş, acaba çocuğu sevmiyor mu
hayır, seviyor, evlenmeyi düşünüyorlar
ama böyle hayasız insanlara böyle karşılık vereceksin
isterse karasevda olsun
kızlar erkeklerin isteklerini yapmak için kendilerinden her türlü tavizi vermeyi göze alırlar ama erkekler çıkarlarına uymayan en küçük şeyde o sevdiği kıza tekmeyi basar
o kadar çok örneği var ki
sen onu memnun etmek için Allah'ın çok çirkin bir iş saydığı ve kesinlikle yasakladığı bir şey mi yapacaksın !!!
ama senin tek gerçek dostun ve yardımcın seni yaratandır
kimse için O yüce yardımcının, merhametliler merhametlisinin, senin gerçek koruyucunun karşısında olacak bir şey yapma

zaten birazda istedigim o kendi tarafıma çekmek belki vazgeçer ümidiyle.. o klasık kendisi bitomar kızla yatıp bakire kız isteyenlerden degil ama bu şekilde şart koşmasıda beni delirtiyo..

ya nerden biliyorsun ben öyle değilim mi diyecek aç ekşi sözlüğü bekareti sonra evlilik öncesi ilişki ile yazdıklarını bi oku önce

nasıl eminsin bu kadar?

kaç yaşındasın bu arada?

sen bu çocuğun çekimine girmişsin inşallah pişman olmazsın

ben ünide sınıf arkadaşarımın kendi aralarında konuştuklarına şahitim neler neler diyorlar

ama tanımayan kız olsa ay nekadar dürüst efendi derler sadece erkekler arasında muhabbeti geçecek senın hakkında bire bin katıp anlatacak, o insanlarda yuzune bakıp o çocukla yattığını bilecekler

ben biliyorum ya yuzune gülüp arkasından motor dedikleri kız gördüm

saf olma lütfen

erkekler dürüst değil

kendine çekemezsin sadece yatağa çekilirsin

terkedildikten sonra bunun ağırlığını kaldırabilirsen sözüm yoktabi...

öyle hayasız utanmaz rezil insanlara kendileri gibileri layık senin gibi temiz insanlar değil
bırak senden ayrılsın gitsin kendi gibi haya duygusundan yoksun biriyle evlensin
tövbe tövbe
Allah hiçbirimizin kalbini kaydırmasın
Allah o adamı da en kısa zamanda doğru yola koysun, hidayet versin inşallah kalbine, tüm yanlışlarından kurtarsın inşallah

Son düzenleme:
yaşlarınız kaç merak ettim.

sen onu cinsel ilişki olmaması için ikna etsen bile başkasıyla cinsel ilişki yaşarım demiş. sözde dürüstüm diye bir de kendisini üste çıkarıp kendisine cool bir hava vermeye de çalışmış. ayrıca ikna kabiliyeti yüksek, ben seninle yaşamak ıstıyorum bunu falan.. laflarına aldanıp kapılır gidersin yazık olur böyle biri için...

senle cinsel ilişki olmasa da gündüz senle gezerken,gece başkasının koynuna girecek. nasıl iştir bu. e senle olursa da diğer cinsel beraberlik yaşadıgı kızlardan olduğu gibi senden de bir gün ayrılacak. yazık olacak. uzaklaş bence de bu kişiden hayır gelmez herkesin hemfikir oldugu gibi.

Şoook oldum canım anladım seviyosunda. Böyle bir adam içinde hayatını karartamazsın. Seven erkek sabreder ne demek birlikte olmayınca başkasıyla yaparmış.
Bence kesinle hayır demelisin yani böyle düşünen ilerde aldatırda.Evlenseniz hamile olsan demekki aldatıcak.

Ewt çünkü bnm için bekaretin bi önemi yok evlenmek için ve her erkeğin saçmaladğı gibi saçmalamam..hem onunla bununla yatarlar sonra da evliliğe gelince iş bakire kız beklerler..oldu cnm sen nesin peki
bu msjı onun erkeklere bakıs acısını gösteriyo tabi ne kadar samimi ne kadar dürüst orası tartısılır..oldukca rahat bi tipe denk geldim galiba eski kız arkadaslarıyla oturup onun erkek arkadaslarını dinleyip beraber takılan birisi.. daha ilişkiye başlamadık bile öncesinde bastan herseyi fikirlerimizi bakıs acılarımızı konusuyoruz buda o konulardan biri. tabi zorla yapacak degil benm de rızam olmasını istiyo ama ben taraftar degilim asla kabul etmıyorum sonucta namazımı kılan bi insanım kendime yakıstırmıyorum...buda yazdıgı msjlardan bi tanesi:
Ben bunu en başta söylüyorum şuan olduğu gibi,,dileyen bnmle dewam etti ama yanlış gelen en başta olmas dedi ve ilişki başlamadan bitti.

Bu kadar kadın anlaşmışcasına aynı şeyi söylüyor bak aksini söyleyen yok.Yani bu adamdan bi yol olmaz! Benim bi arkadaşım henüz sevgili olmadan böyle bişe söylese o dakikadan itibaren benim için bir sapıktır başka birşey değil.

Erkeklerin hepsi bakirmi afedersiniz ama hepsi bir taraflarına düşkün. Dediğiniz gibi lafa gelincede bakire kız ararlar. Bence en doğrusunu yapmışsın canım Allah hakkında hayırlısını versin.

onun bu istegide gözü kapalı cvp verecegimi sanıyo avucunu yalar.. asla böyle bişey olmaz 24 yasımdayım bunun gibisiyle ilk defa karsılasıyorum..

Arkadaşım ben sana özet geçeyim şuan aklımdan gecenleri sana söliyeyim..
Bak yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama cahil birisine benzemiyosun sen bu çocuktan hoşlanmışsın aşık olmamışsın belkide buraya bu konuyu yazmasan hata yapıcaksın belkide yapmayı düşünüyosun buraya cevap yazan herkes senin iyiliğini düşündüğü için yazıyor yoksa kimseyi senin özel hayaın ilgilindirmez özgürsün her konuda ..
Sen bu çocuktan teklif beklemişsin etmişde ama sana şart koşmuş benimle olursan olur diye .. peki bu nedemek sen farkındamısın bu gibi özel şeyler evlendiğinde olur evlendiğinde bile ilk gece olmaz sevdiğin kişi sana kıyamaz çünkü gerçekten seni sevdiği içindir .. Bu çocuk seni sevse ve sana biraz değer verse senden asla böyle birşey isteyemez bu şekilde şart koşmak nedemek veya bu kimki sana şart koşabiliyor.Eeee birlikte oldun diyelim seni kullancak ve benle yaptıysa herkesle yapar dicek senle evlenmeyi değil seni kullanıp bırakmayı düşünecek seni o an orda bırakıcak kusra bakma ama sana yazık olduğunla orda kalıcan ya hamile kalırsan bunu nasıl açıklıcaksın çocuk sağda solda seni anlatıcak ailene söliyemiceksin kızlığın bozulacak ilerde gerçekten birisine aşık olduğun zaman vazgeçmeye çalışacaksın söliyemediğin için her erkek temiz,namuslu,kendine sahip çıkan kızdan hoşlanır..Ben sana anca bu kadar yardımcı olabilirim başka birşeyde yapamam kalbimden geçen bunlar senin için .. Namus bu başka hiçbirşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…