- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Arkadasım 380 lirayı bi kadına versen ç kez evini temizler. Kocanın ayakkabıya ihtiyacı vardiysa araba almasaydı. İnan hiç saygı duyamıyorum böyle erkeklereEvet benim dinlendiğim bir an bile yık. 8-5 çalışıyorum eve gelir gelmez yemek derdi çocuk derdi. Gece en az 3 kez kalkar oğlum gece uykum bile Yok. Karınca gibi çalışıyorum ama adam bana paramın hesabını soruyor yok zaradan giyiniyormuşum da ona Adidas’tan bi ayakkabı almıyormuşum.
Ben bir de çalışmıyor olsam benim eşim bana hiç yardım etmezdi. Ben yemek hazırlarken çocuğa bakıyor mesela bakmazdı kesin. Ya da haftada 1 yemeği o yapıyor yapmazdı Emin’im.
Keşke yer değiştirsek de görse neler çektiğimi. Neyi bekliyorum bilmiyorum ki
Bence hiç ağlama. Ben mesela bir süredir sizi konularınızı okuyorum, biliyorsunuz. Size hep daha farklı davranın dedim ki bunun amacı eğer ayrılacak olursanız ilerde birgün ‘acaba ben mi yanlış yaptım?’ lara engel olmaktı. Şimdi ben elimden geleni yaptım diyebileceksiniz bence. Eğer bu kadar maddiyat peşindeyse, sizi düşünmüyorsa açık açık artık konuşun. Gerekirse yollarınızın ayrılacağını da belirtin. Her birey evli de olsa tek başına zaten bir bireydir. Öyle sen benim öteki yarımsınları falan geçmesi lazım. Kimseye göbek bağınız yok. Önce bunu bir anlasın bakalım. Not: Artık konuşun bence.o kadar çok sinirim bozuldu ki aç önce ağladım evde tek başımayım. Bi sürü işim var bebeğim sürekli ağlıyor diş çıkarıyor. Bu mücadeleme hayatıma ağladım.
Acaba oturup iyice konuşsanız nasıl olur canım benim?konuşmadık. İşte dün geldi bana sarılıyor her şey düzelecek demeler bilmem neler. Bende umutlandım belki düzelir mi dedim belki boşanmayız dedim. Sabahına bu olaylar. Sinirim çok bozuldu artık bi çıkıp çıkıp gitmesi Yok mu
Neden bu platformda ilişkiler bu kadar pamuk ipliğine baglıymıs gibi cevaplad veriliyor aile yuva kavramının dibine dinamit döşemeye nekadar meraklı burdaki hanımlar zora geldik sıkıstık yallah de gitsin hayat buradaki sanal tavsiyeler kadar bat degil birlikte oturuo bir cıkıs yolu aramak karsındaki kişinin ve dahi seninde yureginin derinlerinde söylemeye calıştıgına odaklanmak bunu tek basına yapamıyorsa ailecek bşr yardım almak zira ortada bir bebek var onun için elden gelen ne ise yapılması tavsiyesinde bulunulacagına bosa gitsin bacım tafraları artık bunlardan kurtulup daha kalıcı cözümler üretin nacizane tavsiyemdirSoru :Ne zaman mutlu olacaksın?
Cevap : bu saçma heriften kurulunca
Neden bu platformda ilişkiler bu kadar pamuk ipliğine baglıymıs gibi cevaplad veriliyor aile yuva kavramının dibine dinamit döşemeye nekadar meraklı burdaki hanımlar zora geldik sıkıstık yallah de gitsin hayat buradaki sanal tavsiyeler kadar bat degil birlikte oturuo bir cıkıs yolu aramak karsındaki kişinin ve dahi seninde yureginin derinlerinde söylemeye calıştıgına odaklanmak bunu tek basına yapamıyorsa ailecek bşr yardım almak zira ortada bir bebek var onun için elden gelen ne ise yapılması tavsiyesinde bulunulacagına bosa gitsin bacım tafraları artık bunlardan kurtulup daha kalıcı cözümler üretin nacizane tavsiyemdir
Size yerden göğe kadar katılıyorum ben de evlilik sonlandırma taraftarı değilim ancak bana göre erkeğin en önemli vazifesi evi gecindirmek. Eğer bunu yapmaktan acizse o kocalı görevini yapmıyor demektir. Hastalık veya işsizlikten bahsetmiyoruz keyfine araba keyfine ayakkabı vs seklinde sırtını eşine dayamış bi erkek bana göre ev geçibdirmekten aciz. Benim düşünceme göre fiziksel şiddetten bile daha berbat bişey bu.Neden bu platformda ilişkiler bu kadar pamuk ipliğine baglıymıs gibi cevaplad veriliyor aile yuva kavramının dibine dinamit döşemeye nekadar meraklı burdaki hanımlar zora geldik sıkıstık yallah de gitsin hayat buradaki sanal tavsiyeler kadar bat degil birlikte oturuo bir cıkıs yolu aramak karsındaki kişinin ve dahi seninde yureginin derinlerinde söylemeye calıştıgına odaklanmak bunu tek basına yapamıyorsa ailecek bşr yardım almak zira ortada bir bebek var onun için elden gelen ne ise yapılması tavsiyesinde bulunulacagına bosa gitsin bacım tafraları artık bunlardan kurtulup daha kalıcı cözümler üretin nacizane tavsiyemdir
Yerleştirmeyeceğiz...
hesap ediyormuş kira doğalgaz elektrik su hepsi 1200 tutsa kalanı ne yapıyorsun diyor. Kredi kartı kullanmıyoruz her şey peşin alınıyor. Her ay anlatmaktan bıktım zaten. Yazıyorum tek tek. Market alışverişi, üst baş, arabanın gaz parası derken kalmıyor her ay anlatıyorum her ay tamam diyor sonra yine aynı şeyler.
Bi markete giriyorum malesef en az 100 tl harcıyorum. Kredi kartı da kullanmıyoruz ki bazen eksiye giriyorum maaşta. Her şey peşin. Sürekli bez mendil alıyoruz zaten. E çocuğa oyuncak kıyafet ihtiyaç oldukça. Bitmiyor asla. Kendi olsa kendi hiç geçindiremez. Evde su elektrik internet doğalgaz her şeyimiz tam ödeniyor sayemde. Ama benim aldığım eteğe elbiseye takılıp bana da şu ayakkabıyı alıver demesi sinirimi oynatıyor
Elbetteki görev ve sorumluluklarını bilmeli evini cocugunu baskasına muhtac etmeyecek sekilde cabalamalı az da olsa maasi yavrusunu esini mutlu edecek adımlar atmalı ama benim söylemek istedigim su konu ne olursa olsun burda bizim bosa gitsin ne dayanıyorsun vari yorunlar yapmamız icin guzel kardesim sunu denedinizmi bunu yaptınız mı eşinşm problemi nedir nasıl cozebilirsin sen baskalarından buyuklerinden yada uzman kişilerden destek alabilirmisini eledikten sonra bu denmeli diye dusunuyorum kaldıki konu sahibi baze seyleri konusmadıklarını hatta önceki gece hersey duzelecekli cumleler kuruldugundab bahsetmiş kucuk bir bebegi olan bir anneye sen de onun elinden tut yardımcı olmaya calış bu israf sarmalındaki peoblem neyden kaynaklanılıyor bunu bulmaya calış denilecegine boşa kafan rahatlasın tavsiyesi veriliyor uzuluyorum. Kimsenin haytına karısamayız konu sahibi de tavsiye almak icin yazmos herkes fikrini beyan edebilir tabi saygı duyuyorum ama özellikle bu konularda klavyeyle muhabbet eder gibi degil de karsımızda bir anne varmıs gibi konussak daha evla okur kanaatindeyimSize yerden göğe kadar katılıyorum ben de evlilik sonlandırma taraftarı değilim ancak bana göre erkeğin en önemli vazifesi evi gecindirmek. Eğer bunu yapmaktan acizse o kocalı görevini yapmıyor demektir. Hastalık veya işsizlikten bahsetmiyoruz keyfine araba keyfine ayakkabı vs seklinde sırtını eşine dayamış bi erkek bana göre ev geçibdirmekten aciz. Benim düşünceme göre fiziksel şiddetten bile daha berbat bişey bu.
uyenin hic eski konularina baktiniz mi ? kocasi kendi maasinin nerdeyse tamamina audi alip gorumce kaynanaya para yetistiriyormus...simdide kendine esya aldirma pesinde...siz olsaniz laftan anlamayan insana ne kadar dayanirsiniz?
Eski konularını okumadım ama biz de sadece habımefendinin bize anlattıklarını okuyoruz eşini dinledinizmi hayat sartlarını gercek mana da bilşyormuyuz hayır her yol denendimi herseye ragmen bunu bilmeden bosan be demek olmuyor ortada bir bebek var klavye muhabbeti döndürmeyelim kendi kardesin olsa kızım boşa gitsin diyemezdik bence yada diyemez cözüm bulmaya ugrasırdım. Ama sizin dusuncenize de saygı duyuyorum bosanmak da bir cözüm yolu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?