Bu nasıl bi gün?

Arkadasım 380 lirayı bi kadına versen ç kez evini temizler. Kocanın ayakkabıya ihtiyacı vardiysa araba almasaydı. İnan hiç saygı duyamıyorum böyle erkeklere

o kadar çok sinirim bozuldu ki aç önce ağladım evde tek başımayım. Bi sürü işim var bebeğim sürekli ağlıyor diş çıkarıyor. Bu mücadeleme hayatıma ağladım.
Bence hiç ağlama. Ben mesela bir süredir sizi konularınızı okuyorum, biliyorsunuz. Size hep daha farklı davranın dedim ki bunun amacı eğer ayrılacak olursanız ilerde birgün ‘acaba ben mi yanlış yaptım?’ lara engel olmaktı. Şimdi ben elimden geleni yaptım diyebileceksiniz bence. Eğer bu kadar maddiyat peşindeyse, sizi düşünmüyorsa açık açık artık konuşun. Gerekirse yollarınızın ayrılacağını da belirtin. Her birey evli de olsa tek başına zaten bir bireydir. Öyle sen benim öteki yarımsınları falan geçmesi lazım. Kimseye göbek bağınız yok. Önce bunu bir anlasın bakalım. Not: Artık konuşun bence.

Esin ergen liseliler gibi hem durumunuz yok hem de olan parayi israf ediyo pes dogrusu. Hayatta almam o paraya onu esime, onun yerine ona normal bi ayakkabi alrm elli altmis liralik geri kalani bebegime harcarm yazik yani.

Off offf ..gicik oluyorum böyle erkeklere.
Utanmadan karisindan para koparmaya çalişiyor.Erkek adam olsunda o sana yapsin .
Insan bu zamanda kadin olmaktan soğuyor.hersey bizim sirtimizda.
Çaliş,aliş veriş ,yemek ,temizlik,çocukla ilgilenen,misafir ağirla,faturaliri takip et,faaliyet ve kutlamalari organize et ,çocuğun için geleceği düşün ,kv kp anne baba ziyaretini ayarla...daha neler
Erkekler birtek işe gidiyorlar ,akşam gelip hangi yemek var bugün deyip ayaklarini uzatiyorlar.
Vallaha erkek olasim var.

Acaba oturup iyice konuşsanız nasıl olur canım benim?
Çünkü böyle konuşmadan, her şeyi kendi içinde yaşamanda doğru değil.
Yazık sana da yazık.

Soru :Ne zaman mutlu olacaksın?
Cevap : bu saçma heriften kurulunca
Neden bu platformda ilişkiler bu kadar pamuk ipliğine baglıymıs gibi cevaplad veriliyor aile yuva kavramının dibine dinamit döşemeye nekadar meraklı burdaki hanımlar zora geldik sıkıstık yallah de gitsin hayat buradaki sanal tavsiyeler kadar bat degil birlikte oturuo bir cıkıs yolu aramak karsındaki kişinin ve dahi seninde yureginin derinlerinde söylemeye calıştıgına odaklanmak bunu tek basına yapamıyorsa ailecek bşr yardım almak zira ortada bir bebek var onun için elden gelen ne ise yapılması tavsiyesinde bulunulacagına bosa gitsin bacım tafraları artık bunlardan kurtulup daha kalıcı cözümler üretin nacizane tavsiyemdir

uyenin hic eski konularina baktiniz mi ? kocasi kendi maasinin nerdeyse tamamina audi alip gorumce kaynanaya para yetistiriyormus...simdide kendine esya aldirma pesinde...siz olsaniz laftan anlamayan insana ne kadar dayanirsiniz?

Size yerden göğe kadar katılıyorum ben de evlilik sonlandırma taraftarı değilim ancak bana göre erkeğin en önemli vazifesi evi gecindirmek. Eğer bunu yapmaktan acizse o kocalı görevini yapmıyor demektir. Hastalık veya işsizlikten bahsetmiyoruz keyfine araba keyfine ayakkabı vs seklinde sırtını eşine dayamış bi erkek bana göre ev geçibdirmekten aciz. Benim düşünceme göre fiziksel şiddetten bile daha berbat bişey bu.

Eee yuh artık. Bir de hesap mı soruyor utanmadan?? İyi de bacım sen de yani niye sessiz kalıyorsun ki?? Sattır arabayı, o geçindirsin evi. Tüm maaşını krediye verecek kadar bir araba almanın mantığı nedir acaba? Ay sinir oldum vallahi ya.

Eşiniz çok bencil maaşın hepsi arabaya gittiğine göre iyi bir araba almış olmalı.
Arabayı siz kullanıyor musunuz?

Konuyu okuduktan sonra minik bir süre düşündüm. Acaba konu sahibi erkek mi ya dedim kendi kendime. Sizde roller o derece yer değiştirmiş yani. Allah kolaylık versin ne diyeyim. Büyük konuşmuş olmamak için susuyorum...

Ev kira onda maaş yok kredi var e çocuk doğalgaz faturalar bu giderleri tek tek yaz aybaşı gelince onada göster bu nasıl bir düşüncesizlik ya 380 lira az değil hani uygun bişeyde istemiyo.. bencilin tekiymiş eşin şımarık çocuk gibi ıyy

Bn olsam “ Allah el vermiş kol vermiş tuz atabilelim diye “ der önüne koyardım tuzu. Biz kıçımızı yırttıkça bunların g.tü kalkıyor. Başım çok ağrıyor die yatakdan kalkmayacaktın. Kalktıysan bile yardım isteyecektin. Bu erkekleri biz yapıyoyoruz böyle.

Elbetteki görev ve sorumluluklarını bilmeli evini cocugunu baskasına muhtac etmeyecek sekilde cabalamalı az da olsa maasi yavrusunu esini mutlu edecek adımlar atmalı ama benim söylemek istedigim su konu ne olursa olsun burda bizim bosa gitsin ne dayanıyorsun vari yorunlar yapmamız icin guzel kardesim sunu denedinizmi bunu yaptınız mı eşinşm problemi nedir nasıl cozebilirsin sen baskalarından buyuklerinden yada uzman kişilerden destek alabilirmisini eledikten sonra bu denmeli diye dusunuyorum kaldıki konu sahibi baze seyleri konusmadıklarını hatta önceki gece hersey duzelecekli cumleler kuruldugundab bahsetmiş kucuk bir bebegi olan bir anneye sen de onun elinden tut yardımcı olmaya calış bu israf sarmalındaki peoblem neyden kaynaklanılıyor bunu bulmaya calış denilecegine boşa kafan rahatlasın tavsiyesi veriliyor uzuluyorum. Kimsenin haytına karısamayız konu sahibi de tavsiye almak icin yazmos herkes fikrini beyan edebilir tabi saygı duyuyorum ama özellikle bu konularda klavyeyle muhabbet eder gibi degil de karsımızda bir anne varmıs gibi konussak daha evla okur kanaatindeyim

uyenin hic eski konularina baktiniz mi ? kocasi kendi maasinin nerdeyse tamamina audi alip gorumce kaynanaya para yetistiriyormus...simdide kendine esya aldirma pesinde...siz olsaniz laftan anlamayan insana ne kadar dayanirsiniz?

Eski konularını okumadım ama biz de sadece habımefendinin bize anlattıklarını okuyoruz eşini dinledinizmi hayat sartlarını gercek mana da bilşyormuyuz hayır her yol denendimi herseye ragmen bunu bilmeden bosan be demek olmuyor ortada bir bebek var klavye muhabbeti döndürmeyelim kendi kardesin olsa kızım boşa gitsin diyemezdik bence yada diyemez cözüm bulmaya ugrasırdım. Ama sizin dusuncenize de saygı duyuyorum bosanmak da bir cözüm yolu tabi

ben bosanin demedim ki sizi kullaniyor farkindamisiniz dedim... kendi kardesime neler dedim dinlenemedi bilmediginiz icin...bizi dinlemedi sonra gene ayni seyler yasandi ona da bosan demedim ...nasil dayaniyorsunuz derim en fazla... ben olsam dayanamazdim cunku kendi ailemde tum sorumlulugu bana atmis durumda ..konussamda degismiyorlar huylu huyundan vazgecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…