Bu nasıl bi gün?

Allah yardımcınız olsun dogru olanı yaparsınız inş her mana da

Cok haklısınız.

Kusura bakmayın fakat bu herif yiyici ..
Konu bu yani yoksa gelir giderlik bir şey değil bu .
Ben çoğunlukla tuz katmıyorum hiçbirşeye , masada herkes yediğine istediği kadar katıyor.
Çok biliyorsan kendin yap diyip tavayı geçirin kafasına

Diğer konunuzda da demiştim arabayı satın borcunu ödeyin makul bir araba alın enazindan maddi sorumluluk birazda olsa uzerinden kalkar eşin maaşını almaya başlayınca.
Hediye konusuna gelince ben olsam gunahimi dahi vermem.
Hiçbirşey alma çocuk gibi istiyor birde utanmadan.

O çözümü de sen ver bacım, ben bu çözüm önerisini sundum

Bu konu eski nickiyle Feronika’nın bilmem kaçıncı konusudur. Kendisi psikoloğa gidiyor ve emin olun ki kendisi de beni konularından tanır. Hep şans ver dedim ama artık elle tutulur yanı kalmadı. Pek çok yazan da bu yüzden yazıyor zaten. Yoksa herkes boşa yazmazdı. CalmBeforeTheStorm

Huzurvermeyolunda evet destina bana hep destek oldu eşime şans vermem açısından. Özelden de konuştuk onunla. Ama sanırım biz yavaş yavaş sona doğru gidiyoruz

Dünki yapıcı konuşmasından sonra belki düzelir dedim.
Az önce eve geldi ve diyor ki ben sabah aslında kahvaltı hazırlayacaktım sana sürpriz yapacaktım ama sen kalkmıştın bla bla ben surat asıp artık dayanamıyorum a getirince böyle hemen yaptıklarından dönüyor

Acaba oturup iyice konuşsanız nasıl olur canım benim?
Çünkü böyle konuşmadan, her şeyi kendi içinde yaşamanda doğru değil.
Yazık sana da yazık.
Yarın akşam kesinlikle evde olmasını isteyeceğim. Yemekten sonra telefonları da kapatıp çocuğu da uyutup konuşacağım. İnan psikoloğum da bana konuş demekten yoruldu

Arabayı satmayı asla istemşyor çünkü çok seviyor arabayı. Düşkün öyle şeylere de. Hem lazım oluyor araba bize diyor.

Annem diyor bunları. Bugün gittim anneme, gitme dedi bana gitme burada kal akıllansın ya da boşan artık dedi. Ama yapamıyorum işte. Resmen Arap saçına döndük. Ben tam her şeyi yoluna sokayım derken eşim böyle yapıyor. Sonrada özür diliyor elimi kokumu bağlıyor

Biraz tuhaf geldi bana. Yahu insan doğum günü hediyesine bile kendi karar verir mi? Çok sığ bir davranış. Açıkçası ilk defa bir konunuzda sonuna kadar haklı buldum ki hep sizin tavrınıza kızardım. Bu iş çok sürmez belli canım ya. Bir ömür bu adamla geçmez ki tek hayat yaşayacağız.

Bir özürle yumuşuyorsan ohoo işin çok zor. Annen haklı, bence biraz annene kulak ver. Arabayı sevmekle olmaz ki sadece, tamam araba lazım ama gitsin daha düşük bir model alsın. Modeli ne arabanın bu arada? 0 mı aldı?

Kirayı ve diğer ev ihtiyaçlarını siz ödüyorsanız çekmeyin hiç yani,full arabaya mı gidiyor eşinizin maaşı?

Psikologa da gerek kalmaz o Zaman o para da cebinize kalır hem.Küçük bir yerde yaşıyorsanız o parayla idare olursunuz en kötü aileniz yardım eder zaten.Öbür türlü gıdım gıdım yaşamak çok zor olsa gerek.

Yarın akşam kesinlikle evde olmasını isteyeceğim. Yemekten sonra telefonları da kapatıp çocuğu da uyutup konuşacağım. İnan psikoloğum da bana konuş demekten yoruldu
En doğrusu konuşman olur canım benim.
Çünkü böyle sen de, yavrum da huzursuz bir ortam oldukça daha çok zarar görürsünüz.
Konuş bakalım ne diyecek ne yapacak, senin kadar çaba gösterecek mi, ölç tart bakalım ne olacak.

Bak psikoloğa da gidiyormuşsun canım benim sıkma kendini bu kadar. Her şey olacağına varır.
Sen sadece her şeyi konuş, içinde olan en ufak şeyi dahi konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…