- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
Şimdi boşansanız araba satılır, borcu kapatılır,geri kalan para ikiye bölünür.kredi bitişinde boşansam da mahkemede arabayı ikiye bölmezler mi Yani arabanın parasını![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi boşansanız araba satılır, borcu kapatılır,geri kalan para ikiye bölünür.kredi bitişinde boşansam da mahkemede arabayı ikiye bölmezler mi Yani arabanın parasını![]()
Çok bunaldım çok. Kemiklerim ağrıyor artık stresten. Boşansam dert boşanmasam dert.Offf..
Seni uzen bu adam sinirlerimi bozmaya başladı.
Bunun sonu yok biliyor musun?
Her gecen gün sinirlerin daha da yipranacak
Her gecen gun biraz daha çıkmaza gireceksin
Susarak,görmezden gelerek devam eden bir evlilik....
Kasılarak...
Nereye kadar susmayı düsünüyorsun,nereye kadar görmezden gelmeye,idare etmeye devam edeceksin.
Aslinda bu birçoğumuz icin gecerli....
2 sene boyunca neler gidecek senden haberin var mı kuzum
Para vs yeri doluyor bir sekilde...
Diger aya kadar idare ediyorsun bir sekilde...
Ee ruhundan gidenler.. ?
Audi marka modelini bilmşyorum anlamam pek. Kredi çekip aldı. Maaşı krediye gidiyorBir özürle yumuşuyorsan ohoo işin çok zor. Annen haklı, bence biraz annene kulak ver. Arabayı sevmekle olmaz ki sadece, tamam araba lazım ama gitsin daha düşük bir model alsın. Modeli ne arabanın bu arada? 0 mı aldı?
Çok bunaldım çok. Kemiklerim ağrıyor artık stresten. Boşansam dert boşanmasam dert.
Yarın konuşacağım bak. Emin’im her şey düzelecek diye zırva yapacak. Tamam alma bana bi şey farketmez diyecek ona göre problemler çok basit. Hemen çözülüyor
Kopsam kopamıyorum. Devam etsem edemiyorumAynı seyleri duyacagini biliyorsan ve ayni yanitlari vereceksen konusmanin ne anlami var ki?
Dünki yapıcı konuşmasından sonra belki düzelir dedim.
Az önce eve geldi ve diyor ki ben sabah aslında kahvaltı hazırlayacaktım sana sürpriz yapacaktım ama sen kalkmıştın bla bla ben surat asıp artık dayanamıyorum a getirince böyle hemen yaptıklarından dönüyor
Kopsam kopamıyorum. Devam etsem edemiyorum![]()
Yarın konuşmam lazım kesinlikle. Her şeyi anlatmak istiyorum tüm hislerimi düşüncelerimi bilsin tek başıma debelenmekten bıktımAyrı yaşa bir muddet...
Gitsin nereye gidiyorsa
akşam yine aynı şeyleri söyledi. Güya sabah aslında bana sürpriz kahvaltı hazırlayacakmış da ben çoktan uyanmışım. İşte özür dilemeler. Ne diyetim ki özür dileyeceğin şeyi yapma diyorum ama tamam diyor bu sefer de. Tartışsa benle büyütse olayı çekip gideceğim.naptin canim? iyiymisin? varmi bi yenilik
akşam yine aynı şeyleri söyledi. Güya sabah aslında bana sürpriz kahvaltı hazırlayacakmış da ben çoktan uyanmışım. İşte özür dilemeler. Ne diyetim ki özür dileyeceğin şeyi yapma diyorum ama tamam diyor bu sefer de. Tartışsa benle büyütse olayı çekip gideceğim.
Çift terapisi aldık. Ama terapiste sürekli her şey yolunda ben eşimi seviyorum istediklerini yapmaya çalışıyorum demiş. Adam bana siz bireysel terapi alın dedi. Ben alıyorum bireyselterapist denediniz mi? cok akilli sanio gez eglen gel evine iki güzel söz hop kadin cepte
Bu herşeyi anlatınca tamam deyip 5 dk sonra kendi isteğinde ısrar eden modelden bende de vardı def ettim iki ayda tabii biz daha flörtün başındaydık ama anca o kadar dayanabildim erkekte sorumsuzluğa gelemiyorum!hesap ediyormuş kira doğalgaz elektrik su hepsi 1200 tutsa kalanı ne yapıyorsun diyor. Kredi kartı kullanmıyoruz her şey peşin alınıyor. Her ay anlatmaktan bıktım zaten. Yazıyorum tek tek. Market alışverişi, üst baş, arabanın gaz parası derken kalmıyor her ay anlatıyorum her ay tamam diyor sonra yine aynı şeyler.
Tabii ki alırsın evlilik birliği içinde alınmış o araba ve evin geçimi sende tabii ki hakkındırzaten o zaman eski kşmliğine dönerse yine tartışmalar başlarsa, parayı annesine yedirirse boşanırız. Arabanın da yarı fiyatını alırım. Çekişmeli boşanırım gerekirse. İnan’ın öyle arada kalıyorum ki. Adam bi çok iyi bi böyle artistlik yapıyor çıkıp gidiyor sonra özür diliyor
Yükseleni kova.Bu herşeyi anlatınca tamam deyip 5 dk sonra kendi isteğinde ısrar eden modelden bende de vardı def ettim iki ayda tabii biz daha flörtün başındaydık ama anca o kadar dayanabildim erkekte sorumsuzluğa gelemiyorum!
Tabii ki alırsın evlilik birliği içinde alınmış o araba ve evin geçimi sende tabii ki hakkındır
Bu arada okurken içimden geçeni sormadan edemeyeceğim: kova burcu mu?
Gördüğüm tüm kova burcu erkekleri (en az 5-6 tane) sorumsuz, ben merkezli ve herşeyi karsı tarafa yıkıp sonra sen suçlusun diyen tiplerdi o yüzden sorasım geldi hatta doğum günü kısmını düşününce muhtemelen öyledir :)
Çift terapisi aldık. Ama terapiste sürekli her şey yolunda ben eşimi seviyorum istediklerini yapmaya çalışıyorum demiş. Adam bana siz bireysel terapi alın dedi. Ben alıyorum bireysel
+++++++++++1Soru :Ne zaman mutlu olacaksın?
Cevap : bu saçma heriften kurulunca![]()
Önce ben, sonra o, en son ikimizi alıyor. İkimize dedi ki ortada sevgi var(o zaman baya seviyordum kendisini) bı yüzden çabalamaya değer dedi psikologbireysel ikiniz yan yana olmuyor mu?