• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Nasıl bir Adalet Anlayışı Lütfen Yardımcı Olun!

idare mahkemesine yürütmenin durdurulması talepli dava açın.
tam da evlilik arefesinde geçmiş olsun.

Boyle sey olmaz, bir resmi yazi istedigini soylesin ki, elinizde dava acacak bir sey olsun.

Telefonla tayin olmaz , bu ne bicim bir is ? Devletten yazi olmadigi surece , ortada tayin falan yok, kimse kimseye kafasina gore sen de oraya gir diyemez ki.

Nisanliniz yaziyi istedigi, yazi gelmeden gitmeyecegini ve dava acacagini soylesin. Bakalim kimin etegi tutusacak?
Yazı ile de bildirmek zorundalar, kurum bu mutlaka tebliğ edecekler nişanlına. Tamam o zaman anlayacağın şekilde yazayım, nişanlın yeni yerinde işe başladığından itibaren 60 gün içerisinde dava açma hakkınız var. 61. gün dava açamazsınız hakkınız bitiyor.

Şuan sordum kendisine.
Cevap yazar birazdan.
Telefonla tayininin çıktığını söyledi.
Aynı şehirin farklı ilçesine olsa bile 60 gün süresi oluyor mu acaba?
Ben bu ülkeden nefret eder hale geldim artık.
Güçlü ola neden her zaman zayıfı ezer ki anlamam?
Bu arada dava açması mesleğini tehlikeye atacak birşey mi acaba?

yani pek anlamam bu işlerden ama
1 saatlik mesafe nedirki benimde evimle işim arası 1 saat
daha fazlası olmadıgına şükrediyorum

umarım hersey istediğiniz gibi olur kuzum :KK51:

Şuan sordum kendisine.
Cevap yazar birazdan.
Telefonla tayininin çıktığını söyledi.
Aynı şehirin farklı ilçesine olsa bile 60 gün süresi oluyor mu acaba?
Ben bu ülkeden nefret eder hale geldim artık.
Güçlü ola neden her zaman zayıfı ezer ki anlamam?
Bu arada dava açması mesleğini tehlikeye atacak birşey mi acaba?

Ben acikcasi surulmenin bu kadar kolay olduguna inanmiyorum, bu is bir tane adamin agzina bakmiyordur. Nisanliniz resmi yazi diyip, sonra da dava derse, bence karsisindakiler geri adim atabilir. Atmazlarsa da mahkeme bu isi cozer.

evet canım telefonda olmaz. önce kararı tebliğ edecekler. 60 günlük süre içinde idare mahkemesine dava açın ama yürütmenin durdurulmasını da isteyin.
yapılan işlem keyfiyse yani somut disiplin soruşturması v.s. dayanmıyorsa iptal edileceğini düşünüyorum. daha önce bu şekilde ilin ilçelerine tayin edilen ve mahkeme kararıyla eski yerlerine geri dönenleri gördüm.
sıkmayın canınızı en cicim yıllarınız. stres olup birbirinizi kırmamaya çalışın.
ölüm harici herşey çözülür. herşeyin bir yolu var....

Kim daha fazla "yalakalık" yaparsa o kazanıyor bazen. Çok çirkin bir söz ama ne yazık ki öyle. Müdürün gücünü nereden aldığı ortada... Tam düğün arifesinde derde bak, kalsa müdürle problem yaşayacak. İnşallah tatlıya bağlanır bir şekilde...

Ben acikcasi surulmenin bu kadar kolay olduguna inanmiyorum, bu is bir tane adamin agzina bakmiyordur. Nisanliniz resmi yazi diyip, sonra da dava derse, bence karsisindakiler geri adim atabilir. Atmazlarsa da mahkeme bu isi cozer.

İnşallah dediğiniz gibi olur :(
Şuan tek temennim o gerçekten.
Birazdan çıkacağım kendisi ile bu söylediklerinizi yapmasını söyleyeceğim.
Bunu yapsa hala aynı yerde kalsa bile ne derece huzur verirler onuda bilmiyorum ama bu haksızlığı kabul edemem :(

evet canım telefonda olmaz. önce kararı tebliğ edecekler. 60 günlük süre içinde idare mahkemesine dava açın ama yürütmenin durdurulmasını da isteyin.
yapılan işlem keyfiyse yani somut disiplin soruşturması v.s. dayanmıyorsa iptal edileceğini düşünüyorum. daha önce bu şekilde ilin ilçelerine tayin edilen ve mahkeme kararıyla eski yerlerine geri dönenleri gördüm.
sıkmayın canınızı en cicim yıllarınız. stres olup birbirinizi kırmamaya çalışın.
ölüm harici herşey çözülür. herşeyin bir yolu var....

Allah sesinizi duysun.
Çok teşekkür ederim size.
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Gelişmelerden haberdar edeceğim.

Kim daha fazla "yalakalık" yaparsa o kazanıyor bazen. Çok çirkin bir söz ama ne yazık ki öyle. Müdürün gücünü nereden aldığı ortada... Tam düğün arifesinde derde bak, kalsa müdürle problem yaşayacak. İnşallah tatlıya bağlanır bir şekilde...

İşin kötü yanı mahkeme kararı ile kalsak bile ne derece huzur verirler bilmiyorum :(

arkadaşın dediği gibi geri dönünce bu kez müdür kafayı takacak. nişanlınız diken üstünde çalışacak. yaptığı iş de sorumluluk gerektiren bi iş. hakkınızda hayırlısı...

Evet, ben de onu demek istedim. Kimbilir belki böylesi daha hayırlı olur sizin için, umarım hakkınızda en hayırlısı olsun.

Amin canım teşekkür ederim :(
Nişanlım dava açmak istemiyor geri dönersem çok uzak bi yere tayinimi verebilirler dedi.
Tamamen düzenimiz bozulmasın dedi :(

yalnız o komser değil Komiser :KK14:

her konuda övüyorsunuz nişanlınızın mükemmel kişiliğini, meslek aşkını ...
ee bu kadar övdüğünüz adamın rütbesini de yazarken dikkat edin derim...

:KK54:

Ya sizin ruh sağlığınız yerinde mi?
Ne biçim bir insansınız.
Hasetliğiniz, kıskançlığınız yorumlarınıza vurmuş.
Hayrola çok takip ediyorsun herhalde beni nişanlımın özelliklerini bu kadar iyi biliyorsun zavallı.
Defol git konumdan şu sinirimi senden çıkarmayayım aklı noksan!
Benim derdime bak kadının derdine bak ya.
Ben ne diyorum o ne diyor.
Valla senin kadar ilgili değildim bu Komser Komiser işlerine o yüzden çok iyi bilmiyorum.
Ağzımı bozdurtacaksın benim.

Merhaba Kızlar,
Az önce çok kötü bir haber aldım.
Bir çoğunuz biliyorsunuz nişanlım Komser.
Bir kaç gün önce müdürü ile aralarında bir tartışma geçmişti.
Az önce mesaj attı bulunduğumuz şehirin en kötü yerine tayini çıkmış.
Resmen sürmüşler.
Şoka girdim.
İşini aşkla yapan biri.
Görev yaptığı yeri, memurlarını arkadaşları çok seven onları asla ezdirmeyen bir insandı.
Bu haber bende şok etkisi yarattı.
Her ne kadar mutlu mutlu söylesede inanın ne kadar üzüldüğünü tüm kalbimle hissettim.
Biraz ısrar ettim aradım ve o kadar çaresiz bir ses tonu ile ben çok üzgünüm Özge dedi ki içim parçalandı.
Evlenince yaşayacağımız ev kendimizindi, özenle yaptırmıştık evimizi.
Fakat tayini çıkar yere yaklaşık 1 saat uzaklıkta.
Nasıl olacak bilmiyorum.
Tüm hayallerimiz tuzla buz oldu.
Çok mutsuzum çok öfkeliyim.
İnsanlar nasıl bu kadar kalpsiz oluyor acaba diye?
Bu işlerden hiç anlamam, belli ki müdür onu sürdü.
Bu ne derece adil?
Ne derece insanca birşey?
Sizce şu durumd yapabileceğim, başvurabileceğim bir yer varmı?
Böyle birşeye nasıl boyun eğerim?
Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun :KK43:
Sevgiler ..
Hiç birşeyin değişeceğini sanmıyorum o mahkemede uzar da uzar zaten ve müdüründe kendini çok iyi savunacagini düşünüyorum oda biliyor mahkemeyi oda yapar yapacağıni

Hiç birşeyin değişeceğini sanmıyorum o mahkemede uzar da uzar zaten ve müdüründe kendini çok iyi savunacagini düşünüyorum oda biliyor mahkemeyi oda yapar yapacağıni

Evet mahkeme kararına olumlu bakmadı maalesef açmayacağız.
Vardır bundada bir hayır.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Back
X