Bu nasıl bir boşanma?

Bana da öyle geliyor yok şunla takıldın yalan söyledin ne yapsaydım senle karşılaşana kadar turşu bidonunda mı bekleseydim?

Çok toksik bir adam kendi ne haltlar yemiştir kim bilir açık arayan bulur zaten. Adam boşanmak için bahane aramış bulmuş kesin başkasına göz koydu suçlayarak ayrılacak ki kadın fazla nafaka tazminat istemesin çakalll

Konu sahibi manipüleye gelmeyin tazminatı nafakayı çatır çatır isteyin de görsün boşanmayı J juli povna

O adamı niye bu kadar takmış ki onu bilmek lazım (yorumları okumadım sebebini yazdıysanız bilemem)
Bence o adamla da yine bir kadın muhabbetinden husumet oluşmuş .
Şu an sinirli bence öyle boşanacağını sanmıyorum ,blöf yapıyor olabilir .

Bunu farketmen güzel adam bahane arıyor boşanmak için sakın haklarından vazgeçme.Böyle bi bahaneyle kimse boşanmaz çünkü başka bi plan içinde.

Seni suçluyor ki kuş kadar nafaka al diye.

Zaten tam evlenecekken bak dürüst ol yoksa ayrılırız diye tehdit etmiş. Böyle şeyler kendi için önemli olsa o vakte kadar beklemezdi direkt ilk gün kırmızı çizgim derdi hangi insan tam evlenecekken ayrılırız tehdidine boyun eğmez ki.

Seni çok pis manipüle ediyor sakın ezdirme kendini.

Zaten zamanla aşık olmaya inanmıyorum alışkanlığı aşk sanmışsın.

Başta süründürmen demek ki bundanmış bak böyle yarı yolda bırakacakmış ondan baştan istememişsin görüyor musun ?

6. Hissine güven Bundan sonra baştan istemediğini bi daha kabul etme

Eşiniz bu sebeple boşanmaz dediğim gibi ama buradan yola çıkarak size baskı yapar, başka konularda sen zaten yalancısın der,hayatı zindan etmeye çalışır. Alttan almayın, evliliğiniz devam edecekse bu konuyu kapatabilecekse etsin.
illa boşanma yoluna giderse, emin olun işin içinde başka şeyler vardır. Ayrılmanın suçunu size yüklemek içinde bu saçma konuyu bulmuş.

O aradan geçmiş kaç seneyi değil de başlangıcındaki yalana odaklanmış durumda işte. O yıllarımızla ilgili bir sıkıntısı yokmuş. Bir kere ağzından çıktı ya pire içim yorgan yakarım lafı, onu döndürüp duruyor. Hani dedim nerde olgunlaşma ergen misin sen dedim ve bir sürü şey söyledim az alttan aldım empati yaptırmaya çalıştım bilemezdim dedim falan da dün gece artık bi ne olursa olsun moduna girdim. Bayram sonrası ailelere söyleme mevzusunu bugüne çekmiş oldum :) öyle karar verdi yani reste rest, bi el yükseltme hali…

Kan davasindan cok kadin davasi olabilir... cok cok cirkin bir dusunce tarzi ama benim elimden gecene kaldin gibi bir sey....

Belki husumetin nedeni de bir kadin.
bende sanki böyle düşünüyor gibi diyorum. adam ilk günden beri bu duruma takıntılı durumda çünkü, başka kimseye değil bu husumetliye.

çok zor bir adam nedir burcu akrep mi
hırs kin zezgi felan dediniz
güneşi akrep olmasa da kesinlikle akrep ağırlıklı bi haritası vardır

söylemeyecek zaten ailelere fln emin olun, avukata dilekçe hazırlattığı da yalan bence

Ben de birşeye çok hırslanırsam, nişanlıma ailelere söyleyelim ayrılalım hemen söyle cart curt demiştim 1 2 kere, biliyorum o duyguyu yani, blöf sadece.

Tamam işte, belki çocukların takıntılı - zor bir babayla yaşamaktansa seninle daha mutlu olacak. Belki gerginlikten uzak bir eviniz olacak,babalarına da haftada bir iki hahara hihiriye gidecekler, hikaye mutlu bitecek.
Ayrılanin o olması hiç seni üzmesin. Uzun vadede daha iyi. "Yuvamı ben yıkmadım, o bıraktı" modunda olursun, üstünde sorumluluk olmaz:) vicdanın rahat eder.
Ve bence sonunda at gibi giden it gibi dönecek, çünkü bu adam sizi takıntı yapmis. Hele siz daha mutlu olursanız, yeni insanlarla flortlesmeye başlarsanız bunu hiç atlatamayacaktir. Ama inşallah o geldiğinde siz onu seçmezsiniz

Evet yani ben aşık olmuşum bi yola girmişiz artık bunu o an söylemesi çok saçmaydı. Ben zaten o zaman kadar yorulup onda nefes almış yenilenmişim inanmışım , tam o anda bunu sorması söylemesi… yani kaybetmeyi göze alamayacak hale gelmiştim kısaca. Alışkanlık olacak kadar bi süre yoktu hakikaten izmir e taşınınca o kaostan kurtulunca duygularımı anlamaya başlamıştım.
Her neyse evet düşününce başlarda bu kinci halini sezer gibi oldum ve uzak durmuştum aslında. Buradan bakınca öyle.

Prim verme bacım, ayrılmak isteyen tutulmaz zaten senin bi suçun yok dinde bile günahınızı anlatmayın diyor.

Sen zaten evlenirken de ayrılmakla tehdit ettin seni tutamam ne yapmak istiyorsan onu yap de.

Peşinde koşarsan iyice totosu kalkar zaten baya kompleksli kocan

İyi hissettiriyor söyledikleriniz genel yorumlar çok sağolun. Benim de blöf huyum yoktur çok düz bir insanım bu konuda. İçimde bittiyse ki bu boşanma sonrası çok net olurum eminim kendimden, tekrar seçme gibi bir durum olmaz. Ben bitti dediğimde tamamen nötr oluyorum.

Öncelikle zor bir durum. Ben ikinizde de hata gördüm. Birincisi siz ne olursa olsun başta söylemeliydiniz. Onun için bu kadar önemliyse bilmeliydi ve bunu kabul edip sizinle olmalıydı. Ama olan olmuş onu kaybetmemek üzmemek ilişkinizi bozmamak için susmuşsunuz. Ve onla tanışmadan önce olan bi olaydan dolayı aldatmış değilsiniz ya da suç işlemiş değilsiniz nerden bilebilirdiniz.
Size tavsiyem şudur, kimseye yalvarmayın. Eğer ki sizi sırf bu sebepten silen bir adam varsa zaten onun için önemli değilmişsiniz. Blöf yapıp canınızı acıtıyorsa da boşanma ile bunu yapması çok ciddi ilişki zedeleyici bir şey. Benim tavsiyem bırakın ne oluyorsa olsun.

O pire için yorgan yakan insan halini bilirim. Ben de öyleydim. Ama aklımı yitirecek kadar değil. Bu delilik. Sen emin misin bu adamla birlikte olmak istediğine?

Bence bu aldatmak değil ama okurken aklıma şey geldi acaba eşiniz ayrılmak istiyor da bunu bahane mi etti? Günahını almak istemem ama belki başka biri var hayatında. Çünkü onca seneden sonra hemde sevişirken elin adamı sorulur mu ne alaka? Velev ki o adamla ciddi ilişkiniz oldu 7 yıl ve 2 çocuktan sonra sizi tanıyamamış da evlilik kıstası o adam mı? Çok manasız geldi bana bu tavır. Olayın başına dönersek de geçmiş ilişkilerimizi anlatmak zorunda değiliz diye düşünüyorum geçmiş sonuçta ama adam nişanlıyken ısrarla sorduğunda söyleseymişsiniz keşke ne olacaksa olsaymış ama olmuş bir kere
Kendinizi suçlu hissetmeyin herşey olacağına varır umarım eşiniz de yumuşar mantıklı düşünür biraz.

Bırakıyorum artık dediğiniz gibi. Yoksa inatlaşmaya gidiyor iş. Blöf olduğunu düşünmüyorum bu kez. Ergen gibi büyük büyük adımlar atmak vs için fırsat kolluyormuş sanki. tam olarak öyle değil de bi artistlik restleşme ne bileyim ben yaparsam da böyle yaparım gibi bi hal. Cümle kuramıyorum artık

sonuna kadar katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…