- 25 Kasım 2020
- 63
- 81
- 18
- 36
- Konu Sahibi juli povna
-
Aslında şöyle de düşünmüyor değilim sinirlenip, bu zor adamla zaten şimdi olmasa beş sene on sene sonra biter akışa bırak, en azından gençken yolunu çizmiş olursun çocukların alışmış olur diyorum. Posamı çıkarıp hayat bitti şimdi ne yapacağım durumuna gelmem o zaman.O pire için yorgan yakan insan halini bilirim. Ben de öyleydim. Ama aklımı yitirecek kadar değil. Bu delilik. Sen emin misin bu adamla birlikte olmak istediğine?
İkizler burcu yükselen aslan. Derin de bir yapısı var eli kolu çok uzun. Görüştüğü kişileri ilişkileri yazsam buraya ooo… isteseydi yedi seceremi sererdi önüme ki bana inanmayı seçmiş öyle diyor. Emin olun zerr abartı yok hatta çok daha fazlası var.çok zor bir adam nedir burcu akrep mi
hırs kin zezgi felan dediniz
güneşi akrep olmasa da kesinlikle akrep ağırlıklı bi haritası vardır
Evet ama değil mi yaa herkes herkesle ilgili bir şey söyleyebilir.Velevki öyle olsun. Evlenmiş barklanmis çoluk çocuk yapmış. Laf edene denir ne denecekse. Dönüp eş mi boşanır. Ne saçmalık. İsterse denk geldiğinde konu sahibinin kocasına biz böyle yapardı sen de yapıyor musun desin. Adam dönüp karısını mi bosar, karşısındakine mi haddini bildirir. Ay sinir oldum.
Blöf değil diğer yorumlarımda yazmıştım takıntılı bir hal ve karakter aslındaO adamı niye bu kadar takmış ki onu bilmek lazım (yorumları okumadım sebebini yazdıysanız bilemem)
Bence o adamla da yine bir kadın muhabbetinden husumet oluşmuş .
Şu an sinirli bence öyle boşanacağını sanmıyorum ,blöf yapıyor olabilir .
Şimdi emin oldum, bu herif kesinlikle bi halt karıştırıyor. İnanmayı seçmişmiş baksen. :) Bu kadar takıntılı ve eli kolu uzun adam 2 çocuğa kadar beklemezdi. Aldatılıyorsunuz.İkizler burcu yükselen aslan. Derin de bir yapısı var eli kolu çok uzun. Görüştüğü kişileri ilişkileri yazsam buraya ooo… isteseydi yedi seceremi sererdi önüme ki bana inanmayı seçmiş öyle diyor. Emin olun zerr abartı yok hatta çok daha fazlası var.
burcu ne?Bırakıyorum artık dediğiniz gibi. Yoksa inatlaşmaya gidiyor iş. Blöf olduğunu düşünmüyorum bu kez. Ergen gibi büyük büyük adımlar atmak vs için fırsat kolluyormuş sanki. tam olarak öyle değil de bi artistlik restleşme ne bileyim ben yaparsam da böyle yaparım gibi bi hal. Cümle kuramıyorum artık
boşansanız da geri dönecek....Blöf değil diğer yorumlarımda yazmıştım takıntılı bir hal ve karakter aslında
İkizler, yükselen de aslanburcu ne?
sen nasılhissediyorsunİkizler, yükselen de aslan
Bilmiyorum çok farklı bi kişilik. Geri dönse de ben çoktaan yolumu çizip düzenimi oturtmuş olurum. İçimde netleştiğimde bakmam arkama. Şuan sadece inanamıyorum.boşansanız da geri dönecek....
Bahsettiği tarzda birinin boş durmayacağını düşündüm bende.Şimdi emin oldum, bu herif kesinlikle bi halt karıştırıyor. İnanmayı seçmişmiş baksen. :) Bu kadar takıntılı ve eli kolu uzun adam 2 çocuğa kadar beklemezdi. Aldatılıyorsunuz.
şokyaşattıresmen sana..Bilmiyorum çok farklı bi kişilik. Geri dönse de ben çoktaan yolumu çizip düzenimi oturtmuş olurum. İçimde netleştiğimde bakmam arkama. Şuan sadece inanamıyorum.
Şimdi emin oldum, bu herif kesinlikle bi halt karıştırıyor. İnanmayı seçmişmiş baksen. :) Bu kadar takıntılı ve eli kolu uzun adam 2 çocuğa kadar beklemezdi. Aldatılıyorsunuz.
Hakime böyle bir gerekçe söylenmeyecek ki. Karşılıklı anlaşamıyoruz denip bitirilecek. Çekişmeliye dönerse iş inada binerse farklı şeyler olabilir. Zaten bende uğraşmam o saatten sonra.Adam manyak mıdır nedir anlamadım, bunca yıl 2 çocuktan sonra gece gece aklına bu mu gelmiş ... ayrıca bu boşanma sebebi mi Allah aşkına, el adamı için 2 çocuklu aileyi dağıtmaya değer mi???Eşin aklını yitirmiş konu sahibesi hiçbir hakim şu gerekçeyle kimseyi boşamaz.
senin burcun neHakime böyle bir gerekçe söylenmeyecek ki. Karşılıklı anlaşamıyoruz denip bitirilecek. Çekişmeliye dönerse iş inada binerse farklı şeyler olabilir. Zaten bende uğraşmam o saatten sonra.
Hem de ne şok. Aptallaştım resmen. Önce çok iğrenç ve yalancı hiçbir güzelliği hakketmeyen vs böyle şeyler hissettirmişti ki yine giriyorum o hisse ara ara. Ama paylaşınca ve farklı yorumlar alınca oturuyor bir şeyler.şokyaşattıresmen sana..
suçlu hissettrmesi de cabası...
Burcum balık ve yükselen aslan benim de.senin burcun ne
Konu sahibi anlattıkça sürekli manipule edilmiş olduğunu görüyorum, anlattıkça çok pis şeyler çıkacak altından. Alıyorum b.kun kokusunu.Bahsettiği tarzda birinin boş durmayacağını düşündüm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?