- 28 Ekim 2020
- 357
- 240
- 33
- 30
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Nerede bu belediyeler?O kadar sinir oluyorum ki.Bu halktan o kadar vergi alınıyor.Sizin sanırım haberiniz yok olanlardan, Twitter da kopeksorunu hesabını takip etmenizi öneririm. Normal sokak köpeklerinin saldırılarında son ayda 3 kişi öldü, biri çocuk. Sayısız ısırma vakası var. Artık sayıları çok arttığı için çeteleştiler ve insanlara saldırıyorlar. Çocuklar, gennçler okullarına gidemiyorlar, parkları işgal etmişler, kimse bisiklete binemiyor artık sokakta.
Keşke daha önce size danışsaydım,keşke kendime hakim olabilseydim.Ama o an bu vahşet karşısında o kadar gözüm döndü ki.Allah bu tip insanları bildiği gibi yapsın!edebilir evet maalesef.
ben avukat değilim yakınım avukatlar var.ağır küfürler de şikayetçi olabiliyorlar.ama korkmayın bir şey olmaz.böyle bir cani şikayetçi olsa ne olacak?Keşke daha önce size danışsaydım,keşke kendime hakim olabilseydim.Ama o an bu vahşet karşısında o kadar gözüm döndü ki.Allah bu tip insanları bildiği gibi yapsın!
Çok teşekkür ederimben avukat değilim yakınım avukatlar var.ağır küfürler de şikayetçi olabiliyorlar.ama korkmayın bir şey olmaz.böyle bir cani şikayetçi olsa ne olacak?
Kötülükten mi besleniyorlar bu nasıl bir ruh hali daha neler görüp , duyacağım vallahi pes. Şikayet edin böyleleri ile aynı dünyada yaşamak felaket gerçekten.Birde köpeklerden kaçarken kamyon altında bacağı ezilip ölen kız ile ilgili şöyle bir yorum yapan ekşi sözlük yazarı daha var.Bunu kesinlikle şikayet edeceğim.Bu sözlük platformundaki insanları tek tek böyle ruh hastalarından mı seçiyorlar.Ekşi sözlüğün çok tehlikeli bir yer olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 3049944
Normal bildiğimiz anam babam usulü pitbull vs olmayan sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çok çocuk genç yetişkin var.Ben şunu anlamıyorum, saldırgan köpek cinsleri belli değil mi? Neden yasaklanmıyor? Yada kontrol edilmiyor?
Sokaktaki köpeklerin bir suçu yok ki, kimseye zarar vermiyorlar.
Kesinlikle edeceğim bu yazdığının bedelini ödeyecek ailesinin yüzüne bakabilecek mi acaba böyle bir şey yazdığı ortaya çıksa? Şu ekşi sözlük platformunun tamamen kapatılması gerektiğini düşünüyorum hep böyle insanların yer aldığı bir yerKötülükten mi besleniyorlar bu nasıl bir ruh hali daha neler görüp , duyacağım vallahi pes. Şikayet edin böyleleri ile aynı dünyada yaşamak felaket gerçekten.
Gamzelihaller ve küpecicegi mi?Buradaki şu malum üyenin ekşi hesabı mı acaba diye düşünmedim değil.
Bana ve aileme, şimdiye kadar hiçbir sokak köpeği gelip de durduk yere saldırmadı. En fazla havlamıştır. Sokak köpeğini kendisine saldırtmayı nasıl başarıyor insanlar şaşırıyorum. Çoğu kendi halinde canlılar. Sataşmazsan bir sey yapmıyorlar.Normal bildiğimiz anam babam usulü pitbull vs olmayan sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çok çocuk genç yetişkin var.
Bu adM ise ruh hastası
Bugün yine bir saşdırı haberi okudumHer iş gibi bunu da yüzümüze gözümuze
bulastirdik
Çok mu zordu petsoplari kapatmak hayvan satışını engellemek
Hayvanlara kimlik çıkarmak (haybeye sokağa salinamasinlar yada birine zarar verdiklerinde sorumluluk ustlensinler diye)çok mu zor
Sokaklarda cins köpekler cirit atıyor.
zamaninda alınmış sokağa terk edilmiş.
Yaşlanmış sokağa terk edilmiş
Hevesleri geçmiş sokağa terk edilmiş
Ben çocukken sokakta hiç babibos köpek olduğunu hatırlamıyorum
Eskiden kedi köpek besleyenler onları ölene kadar himaye ediyordu
Çocuğumu kapı önüne bile çıkarmıyorum
Çöp dökmeye gidemiyorum
Bisiklet sürmek hayal oldu zaten
Yürüyüş yahu yürüyüş bu bile imkansız
Her konuda yokuş aşağı gidiyoruz bakalim
Bacım sana bi laf ederim mahkemelik oluruz.Bana ve aileme, şimdiye kadar hiçbir sokak köpeği gelip de durduk yere saldırmadı. En fazla havlamıştır. Sokak köpeğini kendisine saldırtmayı nasıl başarıyor insanlar şaşırıyorum. Çoğu kendi halinde canlılar. Sataşmazsan bir sey yapmıyorlar.
Keşke barınaklarda güven içinde yaşasalar ama barınaklarda ds ölüme terk ediliyorlar maalesefNerede bu belediyeler?O kadar sinir oluyorum ki.Bu halktan o kadar vergi alınıyor.
Hiç köpek çetesinin içinden geçmek zorunda kalmamissinizBana ve aileme, şimdiye kadar hiçbir sokak köpeği gelip de durduk yere saldırmadı. En fazla havlamıştır. Sokak köpeğini kendisine saldırtmayı nasıl başarıyor insanlar şaşırıyorum. Çoğu kendi halinde canlılar. Sataşmazsan bir sey yapmıyorlar.
O kadar haklısın kiBugün yine bir saşdırı haberi okudum
Cidden şansa yaşıyoruz
İthal sapığı tecavüz etmezse ehliyetsiz magandası eziyor yolda.
O da öldürmezse şizofreni öylesine öldürüyor
O da olmazsa erkeği bıçaklıyor
Hepsinden kurtulduysan sokakta köpeği parçalıyor
Ülkeye bak
9 ay karnında tası, yedir, icir, besle, hastalandıgında sabahlara kadar basında bekle, gözünden sakın, binbir cabayla emekle büyüt… kaybet.. hasta demonik bir ruh cıksın demediğini bırakmasın. Aklım almıyor.Birde köpeklerden kaçarken kamyon altında bacağı ezilip ölen kız ile ilgili şöyle bir yorum yapan ekşi sözlük yazarı daha var.Bunu kesinlikle şikayet edeceğim.Bu sözlük platformundaki insanları tek tek böyle ruh hastalarından mı seçiyorlar.Ekşi sözlüğün çok tehlikeli bir yer olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 3049944
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?