- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Bırak boşverHiç köpek çetesinin içinden geçmek zorunda kalmamissiniz
Muhtemelen hiç isirilmadiniz da
Çünkü biz kolumuzu yesin koparsin diye altın tepside sunduk
Evet belediyeler iyi barınak koşullarını sağlamak zorundalar bizden alınan vergiler ile bu yapılmak zorunda ama nerdeeee! Ayrıca yeni barınaklar da açılmalı onu da yapmak zorundalar! Belediyelerin önünde eylem yapacak insanlar yakında yeter artık yahuKeşke barınaklarda güven içinde yaşasalar ama barınaklarda ds ölüme terk ediliyorlar maalesef.
Köpek isirmadı o kizımızı ama havlayarak geldiğinden kopekler korktu kaçarken kamyon altında kaldıBırak boşver
Polemiğe girmeye değmez
Gına geldi her konuda çıkıp "ama köpekler ısırmaz kiiiiaaa" diyen tiplerden
Bhnu önce bacağı kesilen sonra da vefat eden kızın ailesine söylese keşke
Hanımefendi çok yanlış düşünüyorsunuz,sürü halinde gezdiği için vahşileşen çok köpek var veya kuduz olabiliyor bazısı da lütfen büyük konuşmayınBana ve aileme, şimdiye kadar hiçbir sokak köpeği gelip de durduk yere saldırmadı. En fazla havlamıştır. Sokak köpeğini kendisine saldırtmayı nasıl başarıyor insanlar şaşırıyorum. Çoğu kendi halinde canlılar. Sataşmazsan bir sey yapmıyorlar.
Hiç merak etmeyin kendisini şikayet edeceğim.Bu ekşi sözlük yönetimi de kendisine gelsin bir artık bu zihniyette insanları platformlarında konuşturmasınlar!9 ay karnında tası, yedir, icir, besle, hastalandıgında sabahlara kadar basında bekle, gözünden sakın, binbir cabayla emekle büyüt… kaybet.. hasta demonik bir ruh cıksın demediğini bırakmasın. Aklım almıyor.
Yok almıyor aklımı yitireceğim en sonunda.
Ne fark eder ki BibiKöpek isirmadı o kizımızı ama havlayarak geldiğinden kopekler korktu kaçarken kamyon altında kaldı
Evet köpeklerden korktuğu için can havli ile attı kendini saldıracaklar zannetti.Köpek isirmadı o kizımızı ama havlayarak geldiğinden kopekler korktu kaçarken kamyon altında kaldı
Ben ilahi adalete inanıyorum ve kendisinin de başına aynısının geleceğine inanıyorum sebebi bir köpek veya bir insan olur hiç farketmez.Yukarıda Allah var9 ay karnında tası, yedir, icir, besle, hastalandıgında sabahlara kadar basında bekle, gözünden sakın, binbir cabayla emekle büyüt… kaybet.. hasta demonik bir ruh cıksın demediğini bırakmasın. Aklım almıyor.
Yok almıyor aklımı yitireceğim en sonunda.
Ben saldırgan köpeklerin pitbull cinsi olduğunu sanıyordum. Twitter kullanmıyorum, çok oldu kapatalı artık psikolojim kaldırmıyordu.Sizin sanırım haberiniz yok olanlardan, Twitter da kopeksorunu hesabını takip etmenizi öneririm. Normal sokak köpeklerinin saldırılarında son ayda 3 kişi öldü, biri çocuk. Sayısız ısırma vakası var. Artık sayıları çok arttığı için çeteleştiler ve insanlara saldırıyorlar. Çocuklar, gennçler okullarına gidemiyorlar, parkları işgal etmişler, kimse bisiklete binemiyor artık sokakta.
Bırak boşver
Polemiğe girmeye değmez
Gına geldi her konuda çıkıp "ama köpekler ısırmaz kiiiiaaa" diyen tiplerden
Bhnu önce bacağı kesilen sonra da vefat eden kızın ailesine söylese keşke
Umarım hakkında gereken işlemler başlatılır ve adalet yerini bulur. Hayvanlar konusunda çok hassasım yüreğim kaldırmıyor artık.Ben ilahi adalete inanıyorum ve kendisinin de başına aynısının geleceğine inanıyorum sebebi bir köpek veya bir insan olur hiç farketmez.Yukarıda Allah var
Allah bunların hepsini bildiği gibi yapsın şu mübarek Ramazan ayında öyle içten diliyorum ki bunu yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler inşallah!Umarım hakkında gereken işlemler başlatılır ve adalet yerini bulur. Hayvanlar konusunda çok hassasım yüreğim kaldırmıyor artık.
Belediyelerin artık bu konuda harekete geçmeleri lazım. Belediye başkanını seçerken artık hayvanlarla olan ilişkisine dikkat etmek gerekiyor ben bunu anladım.
Geçen boludaki barınak haberlerine günlerce ağladım. Oturdum ağladım kalktım ağladım kalbim parçalandı. Hala acım tarifsiz.
Kısırlaştırmak şu devirde kabus gibi bir şey oldu artık. Veterinerlerden bile tiksinir oldum.
Yaşadığım ilin bir ilçesinde sözde veteriner(!) in biri sokak köpeğine anestezi vermeden kanlar içinde cinsel bölgesini kesiyor köpek kıvranıyor acıdan video çekiyorlar. Yasal işlemlerin hepsi başlatıldı.
Bir diğeride hangi barınakta gördüm bilmiyorum ama kısırlaşan hayvanların yerlerinde dikiş yok ve bomboştu. Ülkecek bu konuda çok gerideyiz.
Yok ya baya cins olmayan sokak köpeği dediğimiz tarzda da köpek çok. Halamın oturduğu muhit köpek kaynıyor mesela ve hepsi yavruluktan beri mahalleli tarafından beslendiği halde mahalleliye saldırıyor. Acı ama gerçek sokak köpekleri bir araya gelince vahşileşiyor malesef. Keşke düzgün bir kısırlaştırma programı izlense sokak köpekleri için.Her iş gibi bunu da yüzümüze gözümuze
bulastirdik
Çok mu zordu petsoplari kapatmak hayvan satışını engellemek
Hayvanlara kimlik çıkarmak (haybeye sokağa salinamasinlar yada birine zarar verdiklerinde sorumluluk ustlensinler diye)çok mu zor
Sokaklarda cins köpekler cirit atıyor.
zamaninda alınmış sokağa terk edilmiş.
Yaşlanmış sokağa terk edilmiş
Hevesleri geçmiş sokağa terk edilmiş
Ben çocukken sokakta hiç babibos köpek olduğunu hatırlamıyorum
Eskiden kedi köpek besleyenler onları ölene kadar himaye ediyordu
Çocuğumu kapı önüne bile çıkarmıyorum
Çöp dökmeye gidemiyorum
Bisiklet sürmek hayal oldu zaten
Yürüyüş yahu yürüyüş bu bile imkansız
Her konuda yokuş aşağı gidiyoruz bakalim
Hakaret davası açma hakkı oluşur. Ama hakaret davalarında ilginç detaylar var. Koşullu yazdıysan kabul edilmiyor vs gibi. Ama ceza alsan bile haksız tahrikler indirim alırsın kesinlikle. Zaten hakaret için ya ceza erteleniyor ya para cezası veriliyor.Bir de şöyle bir sıkıntım var tavsiye verip aydınlatırsanız çok mutlu olacağım.Ben bu adamın bu canice yazılarını gördükten sonra kendimi tutamadım ve kendisine mesaj atıp çok ağır küfürler ile tartıştım.Kendisi şikayet edildikten sonra beni şikayet edebilir mi o mesajlar ile?Ama mesajlarda benim köpeklere olan acımasız yorumlarından dolayı kızdığım da ortada çok
Evet keşke öfkeme hakim olabilseydim tek pişmanlığım buBen bir şey çıkacağını sanmıyorum şikayet etseniz de. Hayvan öldürmenin bile cezası yok ki ekşiden yazdığı cezanın karşılığı olsun? Düşünce özgürlüğü diyip geçebilirler hatta siz şikayetçi olduğunuzda özelden ona küfür ettiğiniz için o da sizden şikayetçi olabilir. Onu bilmem ama siz zararlı çıkabilirsiniz bence bu işten.
Üzülmeyin zaten şikayet etsenizde bir şey çıkmazdı %90Evet keşke öfkeme hakim olabilseydim tek pişmanlığım bu
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinHakaret davası açma hakkı oluşur. Ama hakaret davalarında ilginç detaylar var. Koşullu yazdıysan kabul edilmiyor vs gibi. Ama ceza alsan bile haksız tahrikler indirim alırsın kesinlikle. Zaten hakaret için ya ceza erteleniyor ya para cezası veriliyor.
Yine de umut ediyor insan işteÜzülmeyin zaten şikayet etsenizde bir şey çıkmazdı %90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?