- Konu Sahibi killerbeauty
Aslinda söylenenin tam aksine bu iş Belediyelerden alınıp tarım bakanlığına verilmeli
Siyasetin olduğu yerde asla sağlıklı çözüm gelmez
Ölümün kıyısında hayvanları getirip siz öldürdünüz diye suçlarlar, yada karşıt görüşün sahipli canları türlü bahaneler ile elden alınır
Yardımcı olmak isteyen gönüllü çalışmaları adrese tam anlamıyla ulaşmaz.
Veya yeterli personel yada kaynak oluşmaz
Bilinenin aksine Buyuksehir yasasından sonra ilce belediye gelirleri çok düştü yani ayrılacak kaynak bulmak tamamen yönetim vicdanı ile alakalı.
Calisan veterinerlerin çoğu cins hayvan ticareti dahi yapıyor.
Ve en önemlisi ülkemizde barınak yok rehabilitasyon merkezi var ve %90i yetersiz
Yasa değişmeli bu iş bakanlıklara devredilmeli. Gönüllülere isgucu ve ayni yardım yasallasmali.
Ve her ne olursa olsun öldürmenin cezası çok büyük olmalı. Bu cümlenin ardına çok şey yazılır biliyorum
Bazen aklım nasıl bu kadar kötüleştik anlayamıyor.
Siyasetin olduğu yerde asla sağlıklı çözüm gelmez
Ölümün kıyısında hayvanları getirip siz öldürdünüz diye suçlarlar, yada karşıt görüşün sahipli canları türlü bahaneler ile elden alınır
Yardımcı olmak isteyen gönüllü çalışmaları adrese tam anlamıyla ulaşmaz.
Veya yeterli personel yada kaynak oluşmaz
Bilinenin aksine Buyuksehir yasasından sonra ilce belediye gelirleri çok düştü yani ayrılacak kaynak bulmak tamamen yönetim vicdanı ile alakalı.
Calisan veterinerlerin çoğu cins hayvan ticareti dahi yapıyor.
Ve en önemlisi ülkemizde barınak yok rehabilitasyon merkezi var ve %90i yetersiz
Yasa değişmeli bu iş bakanlıklara devredilmeli. Gönüllülere isgucu ve ayni yardım yasallasmali.
Ve her ne olursa olsun öldürmenin cezası çok büyük olmalı. Bu cümlenin ardına çok şey yazılır biliyorum
Bazen aklım nasıl bu kadar kötüleştik anlayamıyor.