Bu nasıl bir caniliktir!Avukat arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sana ihtiyacı olan şehrinde üniversite kazanmış kız evime gelecek diye ödün kopup konu açtın hemen aylar önce.hani insana iyilik hani insana yardım hani insana saygı ? :dondurma:
Su başka konulardan insanları vurmaya çalışmanız çok çirkin ya. Ne alaka? 🤣 konumuz hayvanlar. O kızla iliskimi siz bilemezsiniz. Onun konusu da burasi değil. Konuyu sacmasapan dağıtmayın. Ve evet bazı hayvanlar bazı insanlardan daha masum.

evlerine giren farelere hamamböceklerine vs neden haldır haldır çare arıyorlar o zaman?onlar da hayvan onlar da can.onların da yaşam alanlarını elinden almışız ev yaparak.bırak yaşasın evinizde eşinizle çocuğunuzla kardeş kardeş o farelerrr.akrep de çıksın heçç sorun değil o da bir hayvan yaşam alanını almışız.evimizde yaşayabilmeli ya da apartmanımızda .
Abla yemin ederim aynısını yazacaktım da uğraşmak istemedim

Ortada derken?Bana kaynak atar mısınız ya? Bu ülkede dönen paralar ile insanlara da bakılır hayvanlara da bakılır?Siz Allah'ın yarattığına bildiğiniz şirk koşuyorsunuz insan varken Allah'ın dilsiz kuluda ölsün onunkisi can değil diyorsunuz! Allah korkunuz yok cidden ya İnsanlar varken hayvanların yaşamasına karşıyım diyorsan sen cidden Allahtan korkun olmayan bir insansındır seni daha kaale bile almıcam Clemencia Clemencia
Oof ne saçmalıyorsun ya? Olayı Allah'a şirk koşmaya falan getirdin. Normalde bu saçmalığa cevap bile vermemde şunu anla diye söylüyorum. Asıl Allah'a şirk koşan sensin şu an çünkü bildiğin Allah adına hülüm veriyorsun ve tanımadığın insanın hakkına giriyorsun yersiz ithamlarınla. Daha kendinle çeliştiğinin farkında bile değilsin sana akıl ve fikir diliyorum.

Öyle oturduğun yerden para bulunur,vergiyle ödenir demekle ödenmiyor, havadan para bulunmuyor. Çok biliyorsanız bulunsa görelim. Ben ülkede açlıktan insan ölüyor diyorum sen bana hala barınak diyorsun. Ölenler Allah'ın kulu değil mi? Avrupa ülkeleride bizden daha aptal heralde o yüzden sokakta hayvan yok o yüzden sahipsiz hayvanları uyutuyorlar. Hayal aleminde yaşamaya devam edin. Benim senle olan tartışmam burda bitti. Lütfen saçma ithamlarına beni daha fazla bulaştırma ve beni rahat bırak.
[/QUOTE]
Hahahahah ne kadar saçma sapan konuşuyorsun ya biz bu ülkeye vergi ödemiyor muyuz ne demek bulunuyorsa diye bir cümle kurmak ya? Esas sen beni rahat bırak Allah'tan korkmayan katil ruhlu insan minnos1 minnos1

Bana bak şansını zorlama yarın mahkeme kapısında bulursun kendini.
Yok beddua,yok bana katil ruhlu demeler falan. Kimsin sen ya? killerbeauty killerbeauty
Hahahahah bak mahkemeye vermezsen insan değilsin! Ben de seni vericem okey?Hayvanların öldürülmesini savunan katil ruhlu insanın ettiği tehdite bak.Nasıl gerçek yüzünü gösteriyorsun devam

Yaşamadığın yer hakkında neden ahkam kesiyosun o zaman? Sen narlıderedeki yaban domuzlarını çok sevimli bulabilirsin ama yaşayanlar rahatsızmış.

Ayrıca bak biz de aynı şeyi söylüyoruz sabahtan beri. Yaşadığımız her yer bir zamanlar doğaydı o yüzden şehirlere hayvanların yaşam alanı deyip duruyosunuz ama o zaman insanların yaşam alanı yok diyoruz. Kendi söylediklerinle çelişip duruyosu. Başta da köpekler boş yere saldırmaz yazmıştın. Şimdi tamam saldırıyorlar ama hepsi değil diyosun. yavaş yavaş öğreniyosun ha gayret
Siz gerçekten okuduklarınızı anlamıyorsunuz bence. Bana domuzlarla ilgili öyle şey olmaz dediniz. Ben de narlidereyi örnek verdim. Bilmediğim konu hakkında ahkam kesmiyorum. Onu yapan sizsiniz. Bildiğimi söylüyorum. Besleyip sevimli bulanlar da var, rahatsız olan da var. Aynı köpekler gibi.
Saldıran köpekler var ama her köpek de saldırmaz diyorum.

Hee öyle beğenmedim ayarsın anca. Noldu neyine beğenmedim atıyosun acaba? Sen kimsin bana beddua ediyosun? Kimsin katil ruhlu diyosun? Bir hakaret daha ette bak bakalım şikayet ediyo muyum etmiyor muyum

Siz gerçekten okuduklarınızı anlamıyorsunuz bence. Bana domuzlarla ilgili öyle şey olmaz dediniz. Ben de narlidereyi örnek verdim. Bilmediğim konu hakkında ahkam kesmiyorum. Onu yapan sizsiniz. Bildiğimi söylüyorum. Besleyip sevimli bulanlar da var, rahatsız olan da var. Aynı köpekler gibi.
Saldıran köpekler var ama her köpek de saldırmaz diyorum.
Saldıran köpek yoktur.
Kendine saldırtmayı başaran çocuk vardır.
Bknz. İlk yorumunuz

Ben de onu yazacaktım tuttum kendimi. Öğrenci konusunda stresi savunmuştum ama hak etmiyomuş. Sokakta yaban domuzu besleyeceğine evinde öğrenciye baksaymış
Size ne? İstediğimi beslerim. Konuları carptirmayin. Burda verecek cevap bulamayıp başka konulardan insanları vurmaya çalışıyorsunuz. Komik oluyorsunuz.

Yok sokaklara mama dökülüyormuş yok bilmem ne ben daha fazla hayvanların öldürülmesini isteyen katillerle muhatap olmucam sizin gibiler yüzünden bu ülkede kadın cinayetlerine de bir sürü pis olaylara da böyle böyle göz yumuluyor zamanında patileri kesilen hayvanlar vardı 2-3 sene önce o zaman sesiniz bu kadar yükseldi mi

Lütfen yazdığımı hayvanların barınaklarda yaşamasını savunan kısırlaştırılmasını savunan insanlar üzerlerine alınmasınlar ben sadece ithaf edilsin diyenlere söylüyorum altını çiziyorum.Veya sokakta yaşamaya mecbur bırakılıp hiçbir insanı ısırmadığı halde onlarda beslenmesin diyenlere söylüyorum.Saldırgan hayvanları bırakın beslemek yakınına bile yaklaşamazsın mantık olarak

Yaa konu nerelere gelmiş
Mahkeme vs
Sakin olun.
Bu konuyla ne hayvanlar katledilecek (ki olmasın da) ne de hayvan sorununa çözüm bulunacak
Yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz
Gözüm seğirerek okuyorum son sayfaları :KK57:

Hahah bana vicdansız diyen insan işte bu. Sen dur dur o lafları göstericem. Hakaretlerini falan.
Bak göstermezsen insan değilsin yazdıklarını silme ama tamam mı?Biz burada çözümler önerdiğimiz halde nasıl hayvanların öldürülmesini savunan bir katil olduğunu ben göstericem senin çevrene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X